Антена дизайн в Microstripes 7,0

K

krishna410

Guest
Здрасти,
Неговият по-лесна задача да проектират антена структури в Microstripes 7,0.лекотата на мрежата и време е необходимо, за да симулират е по-малко в сравнение с HFSS.
Но, антената дизайн е ефективен, само ако устройството не е сложна.

U може да даде повече информация за microstripes7.0 и ако е възможно, изпратете ми е / W

Можете ли да ми дадеш и / W и информация.
kjackhu (AT) yahoo.com.tw

Здрасти,
му не е безплатно.но може да се получи от Flomerics "компания.
посетете www.flomerics.com за допълнителна информация.
thnk UДобавени са след 1 минута:Работил съм по този microstripes 7,0 за проектиране microstrip антени ... му наистина страхотно ..N Освен това симулира по-малко време, отколкото HFSS9.0

Здрасти,

HFSS е добро решение, но MICROSTRIPES е неизвестен потенциал.
Той подход с TLM (Време домейн) наистина правят разликата за spped и точността (Харесва им мрежата подход също, много умно!)

Ви канят да се опиташ срещу HFSS

AW

Я. HFSS е точна и ако знаем настройки и направете мрежата
Но ако и да има прост дизайн като microstrip антена за WLAN или Wi-Fi като структура е проста и може да се откажете microstripes, тъй като позволява проста мрежата .. когато като HFSS авто решета простите структура еднакво и поради това и да намерите разликата в центъра freq и честотна лента

Дали Microstripes 7 може да се използва за симулиране на поетапното масив microstrip антена?Аз заинтересовани за използване на този софтуер.Можеш ли да ми кажете нещо за него?Ако имате препратка ръчна, User's Guide, или полезни съвети и трикове, би ли го споделите с мен?Благодаря.

microstripes могат да бъдат относително по-бързо, отколкото HFSS при някои видове дизайн, но дали това не е задължително, както точни прекалено?i'v използва само HFSS така ми се искаше да знам ..

Аз наистина мисля, че ако те считат, голямата картина, нищо хубаво HFSS ..

с уважение,
wiztronix

Аз също се споразумеят HFSS е непобедим ...но когато и симулират просто структурирани антени или планарни антени ..Microstripes 7,0 позволява бързо симулира време с компромис на смяна в центъра честота.

U може да опитаме това е / W при <<www.flomerics.com>> и примерни уроци.

Благодаря U

Microstripes даде по-голяма гъвкавост и повече потребител приятелски настроени към потребителя, след като Ал зависи от потребител как дизайн без съмнение се дължи на използването на TLM solver той е бърз и точен .. Имах сравни много хардуер резултат с него ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back