D
digitaldesigner
Guest
Здравейте всички, аз съм студент магистър в областта на компютърните engineering.I Търся стажове тези дни. Тъй като в областта на компютърно инженерство, имам умения за компютърно програмиране и дигитален дизайн система. Аз не съм отличен от двете страни, а също и аз съм има ли опит в индустрията. Така че, въпросът ми е за опитни хора в този форум. За да бъде приет като хардуер проектиране или инженеринг проверка, какъв вид на квалификациите са от решаващо значение? Имам добри C / C + +, монтаж и Linux умения по отношение на програмните страна, и на хардуер страна имам логиката дизайн, компютърна архитектура, Verilog знания в добро ниво. Аз съм обикновено използвайки Xilinx и modelsim в моите проекти. Когато търся за стажантски позиции за хардуер инженерство, повечето от тях изискват VLSI, tarnsistor ниво, PCB оформление .... др умения, които аз съм. И тези дни е почти нула стажантски позиции, и най-вече 5 + се изисква опит за редовен позиция. И така, какви са вашите препоръки за начинаещ хардуер дизайн / проверка инженер? Липса на ниво транзистор и PCB знания е огромна празнина?