Актуален въпрос на такса помпа PLL дизайн.

G

g94426

Guest
Има ли някой може да ми каже как да проектират вериги помпа заряд в предната част на цикъла филтър на PLL? Има ли някакви интегрални схеми, на разположение за тази цел? и как да изберете подходяща IC? Просто започнете да се научат да проектират PLL и ценят от помощ. Благодарение първо!

търси в Google, много видове такса помпа.

Мисля също, че има пълна PLL на чип се опитват да се търси в национални или така ..

R ф създаването на интегрирана или дискретна PLL?

Просто трябва само дискретни помпа ...? там са много дискретни интегрални схеми на PLL, но дискретни помпа изглежда рядко.

Здравейте пратих ви хартия за заредена помпа PLLs. Това не е точен отговор на вашия въпрос, но се надявам, че ще бъде полезна за вас.

Аз просто проектира PLL за моя проект. Следях дизайн от Shenggao Ли High Performance GHz RF CMOS IC за Интегрирана Въведени Заключена Loops, докторска дисертация Охайо държавен университет, 2000 г., се опитват да използват между натоварване ИЪ да получите теза.

[Цитат = karthik167] аз просто проектира PLL за моя проект. и последва на дизайн от Shenggao Ли, Висока Ефективност GHz RF CMOS IC, за Интегрирана Фаза-Заключена Loops, докторска дисертация Охайо държавен университет, 2000 се опитват да използват между натоварване ИЪ получа теза. [/ цитат] може U PLZ качите тази теза на на борда .. благодарности

PLL такса помпа дизайн 3-та използването на системата MATLAB tsimulink

Аз проектира CMOS PLL честотен синтезатор. За такса помпа е важно да се разгледа на мъртвата зона и преразпределение на натоварването, ако искате да имате по-добър отговор на шум фаза.

можете да се учат от класическия учебник: RF микроелектроника. е основната теория за таксата помпа и PLL.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back