Аз HAV инсталиран ic5033 в RedHat 9 арго тичам, но защо?

G

GaffarEEE

Guest
Уважаеми frnds,
Имам инсталирана в VMWare .. RedHat 9, както и инсталирани ic5033 с хакер скрипт, но арго тичам след показваща пътя на cadence/ic5033/dfll/bin и така нататък.Затова тя не се изпълнява, след правят всички стъпки writtin на Readme файл.
моля да ми помогнете?

си създадете инструменти връзка?(т.е. не трябва да има tools.lnx86 директорията, която е мека връзка към инструменти директория)

Вие не сте задали на cshrc файл.

осакатявам

Да ми frnd не съм намерил bashcshrc файл ......... къде е?

износа CDS_INST_DIR = / opt/cadence/ic5141
износа CDS_HOME = $ CDS_INST_DIR
износа CDS_DIR = $ CDS_INST_DIR
износа CDSDIR = $ CDS_INST_DIR
износа IC5141_HOME = / opt/cadence/ic5141
износа CDS_VHDL = $ CDS_DIR / Tools / прескочат
износа CDS_Netlisting_Mode = Аналогов
износа CDS_AUTO_64BIT = ВСИЧКИ
износа CDS_LIC_FILE = изберат / каденца / license.dat

износа MOZILLA_HOME = ЮЕсАр / хамбар / Netscape
износа XKEYSYMDB = $ CDSDIR/share/cdssetup/tdmX11/XKeysymDB
износа XNLSPATH = $ CDSDIR/share/cdssetup/tdmX11/nls
износа CDS_WAVESCAN_JRE_DIR = $ CDSDIR/tools/jre1.42
износа LD_LIBRARY_PATH = $ CDSDIR/tools/lib/64bit: $ CDSDIR / Tools / lib
Path = $ Path: $ IC5141_HOME/bin: $ IC5141_HOME/tools: $ IC5141_HOME/tools/bin: $ IC5141_HOME/tools/bin/64bit: $ IC5141_HOME/tools/dfII/bin: $ IC5141_HOME/tools/dfII/bin/64bit : $ IC5141_HOME/tools/SKILL06.20/context: $ IC5141_HOME/tools/SKILL06.30/context: $ IC5141_HOME/tools/SKILL06.30/context/64bit: $ IC5141_HOME/tools/dracula/bin: $ IC5141_HOME/tools / dracula/bin/64bit: $ IC5141_HOME/tools/spectre/bin

износа Path

износа LM_LICENSE_FILE = $ LM_LICENSE_FILE: / изберат / каденца / license.datмодифициране на пътеката, за вашите нужди.

осакатявам

благодаря ... но аз имам писмена icfb & в терминален прозорец показва грешка това, което е за KDE Konsole ...... как мога да пусна в konsole на KDE за ic5033 ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back