Автомобили 24V захранване проблеми

F

fuzzzy

Guest
Здрасти,

Аз
съм работят върху автомобилната устройство, 24V.Аз
съм с IPS6011 от Международната токоизправител.Тя работи добре, но когато се опитам да отговаря на батерията IPS горят.Аз забелязах, че зарядното повдига нагоре напрежение до 29V и дейташитове 28V е максимално продължително напрежение за това устройство, докато 36V е максимално захранващо напрежение.Как мога да се защити ми устройство?
мислиш IPS е твърде ниско захранване за работа на 24V автомобилна молба??

В IPS6011
на напрежение рейтинг е само за ниско ..
Не бих го използват в близост до или по-горе, това
е максималното рейтинги ..
Имайте предвид, че колата
на захранването е много "мръсни" и шпайкове на всички видове са доста общи ..

С уважение,
IanP

Можете ли да ми предложи подобно устройство да използва в тази молба?

И ако използвате 2 или повече диоди в серия със захранване с цел тя да стане по-ниска от около 2V?

Използването диоди до спадане на напрежението може да доведе до въвеждане на главата проблеми, когато батерията не се зарежда.

Има ли в IPS6011 получите топла ако батерията е таксуване, но натоварването е изключен?Ами ако товара е от много лек товар, като 1K Резистор?Ако това стане горещо дължими при излитане или само леко натоварени, за това ще предложи този шум шпайкове от алтернатора причинява вътрешни кръстовища в частта за zener поведение и консумира много ток.Можете да опитате да добавите допълнително филтриране на въвеждане като индуктор и кондензатор.Това трябва да се ограничи шума шпайкове.
Аз също ще предполагат контакт с Международната Recitifer.Те са доста добър в отговор Apps въпроси по отношение на техните устройства.Например, дейташитове списъци две стойности за VCC Макс, 36V и 28V непрекъснато.При какви условия да се прилагат тези два?

Ами, ако устройството е openload?
В моята схема това устройство обикновено има един индуктивен товар.но някои от тях биха могли да имат натоварване изключен, ако не се използва.и то може да се случи, то се активира случайно от потребителя.
Мислите ли, че това couls причина този вид вина най-високо напрежение?

Сега Отивам да опитате, ако изгаряния при тези условия.

Какво става, ако използвате DC-DC конвертор и мач 30V като изход?Аз предполагам, тогава няма да има проблем с зарядното - Може би трябва да iplement някои допълнителни защита.Една ли ще завърши с двойна устройство!
Г.

Това не е добро решение за мен от 30 V DC конвертор.това ще повиши разходите за нея много.Мисля, че
аз ще
съм до промяна устройство.Използването Profet Infineon.Винаги умно високо страна мощност ключ.удостоверение за 12 и 24V автомобилна употреба.Whata мислиш за него?

fuzzzy, биха могли да ви кажа повече подробности във вашата верига и цел, се надявам да можем да разберем за разумен разтвор.

nguyennam

nguyennam, моята верига е предназначен за задвижване на някои hydaulic клапани.
вместо да използват релета като стария верига реших да използват твърдо състояние устройство.Избера IPS серии.Моето устройство се захранва от 12V или 24V батерия.С 12V без проблеми.
Bevice има 1 IPS6011 (сигурност) на власт до 12 различни IPS6031 (работни максимум 2 по време с 2Ampere).
При тестване 24V Iconnected един Автомобилна батерия зарядно за батерията и след няколко минути (докато не беше работен цикъл: всички изходи затворена) чух шепот на устройството и IPS6011 стана горещо.и аз забелязах е имало късо съединение за GND и IPS6011 е в защитата, докато 1 или повече IPS6031 shorted VCC да GND (скъсах).Напрежение на батерията от зарядно е 29V.
Аз не знам сега ако IPS6031, че не успя беше свързан с клапа или тя остана отворена.така не мога да кажа, ако той е бил открит товар проблем.
Направих няколко теста само с един IPS6031 свързани или да не клапаните и напрежение до 35V, но той работи правилно, без грешка.Аз не знам какво да мисля.
Справочник казва IPS приемаме само Непрекъснато напрежение 28V до 36V DC.

Какво мислите за този проблем?

Нека те питам този въпрос:
Вместо да си играеш с високо страна преминаването си
на напрежение лимит (а) Защо да не използвате прости ниски странични превключвате ..виж приложената снимка ..
Тези N-канален мощност MOSFETs лесно могат да се справят с 12 или 24 волтова инсталации и ще издържат ампера на настоящите ..

Само няколко мисли да ти отиваш ..

С уважение,
IanP
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back