АД да предложи начин за взаимодействие

S

sgnark

Guest
Здравейте последната ми година от проекта е система за проследяване на детето .... за това имам нужда от взаимодействие на ПОК контролер с RF модул. Pls ми помогне .....

Моля, дайте повече подробности можете да използвате XBee или просто 433 модул. Какво ви е необходимо за вашия проект.

Моля, дайте повече подробности, можете да използвате XBee или просто 433 модул. Какво ви е необходимо за вашия проект.
аз искам да използвате ширина GPS и ценности дължина и аз искам да се намесвам, че с RF предавател .... Как мога да се намесвам GPS с RF модул господине / госпожо ...... с помощта на това, което аз мога да се намесвам ...? дали е възможно или не?

Да, това е възможно ... Проверете това RF транс модул приемник: [URL = http://www.dnatechindia.com/WIRELESS/CC2500-RF-Transreceiver-Module.html] 500 - Грешка: 500 [/URL] .... това е RF Модул, работещ на 2.4GHz честота с избираем сКорост ..... можете да го свържете вашия GPS модул директно към модула и тя ще започне предаване на GPS данни .....

сър, ако мога да използвам, че радиоприемник, независимо дали имам нужда от декодер в приемащата страна? сър дали радиостанцията е на разположение в Tamilnadu .....? че е лесно да се намесвам ах .......

[QUOTE = sgnark 1010561] сър, ако мога да използвам, че радиоприемник, дали имам нужда от декодер в приемащата страна? сър дали радиостанцията е на разположение в Tamilnadu .....? че е лесно да се намесвам, ах ....... [/QUOTE] ще изисква същото Транс приемник на приемащата страна ..... можете да поръчате от сайта, те не предоставят съоръжението куриер

Сър аз нужда листа с данни за това трансивъра .... , а също и аз имам съмнение, сър, как мога да видя получено съобщение

RF Trans приемник модул има TTL I / P и TTL O / P, така че вие ​​ще получите O / P приемник страна, която можете да свържете директно към вашия контролер или ще трябва да го дам на MAX232 IC, ако искате да я свързали PC Ето листа с данни

господине аз искам да говоря с вас, сър. ще ви даде Ур номер за контакт?

Аз не съм сигурен, ако мога да осигуря моята информация за контакт директно тук, но Вие можете да получите моята информация за контакт [URL = "http://www.dnatechindia.com/component/option, com_rsform / Itemid, 27/view, rsform / "] [/URL]

Сър, искате да покажете на получените данни от радиостанцията? Възможно ли е?

[QUOTE = sgnark 1033702] Сър, искате да покажете на получените данни от радиостанцията? Възможно ли е? [/QUOTE] Да, това е много лесен за използване, този модул разглежда този модул като заместител на кабелната комуникация няма нужда да промените кода за него.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back