| Автор | Съобщение |
|---|
fasaghandis
Присъединил се: 10 юли 2002 Публикации: 164 Подпомогнат: 4 Местоположение: Техеран
| 05 декември 2004 8:27 Адаптивно Числени Разтвор на частични Диференциално уравнение | | |
|
| Можете ли да ми помогнете за адаптивно числения решение на частични диференциално уравнение. С уважение |
|
| Обратно към началото | |
 |
cedance
Присъединил се: 24 октомври 2003 Публикации: 704 Подпомогнат: 28 Местоположение: Германия
| 05 декември 2004 8:38 Re: Адаптивно Числени Разтвор на частични Диференциално Equa | | |
|
| са и да напише програма за решаване на PDE? Уот сортиране на PDE направя U предвид? основните уравнения или пълно, включително съчетано PDE? Надявам се, че съществуват методи за решаване на PDE ... I DONT получите това, което и означава с "адаптивни" тук. Има много различни видове PDE на разположение, което е било проучени и методите за намиране на решения за PDE години на тази форма са открили ... U може да предостави повече информация, моля!
с уважение, arunmit168. |
|
 |
Google AdSense

| 05 декември 2004 8:38 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
fasaghandis
Присъединил се: 10 юли 2002 Публикации: 164 Подпомогнат: 4 Местоположение: Техеран
| 05 декември 2004 9:31 Re: Адаптивно Числени Разтвор на частични Диференциално Equa | | |
|
| Благодаря ви за отговора. Целта на Адаптивно решение е да се БЮДЖЕТНИ гъвкави griding на домейн на разтвора, с оглед на време и памет ефективно решаване на PDE. с уважение |
|
 |
cedance
Присъединил се: 24 октомври 2003 Публикации: 704 Подпомогнат: 28 Местоположение: Германия
| 05 декември 2004 14:11 Re: Адаптивно Числени Разтвор на частични Диференциално Equa | | |
|
| | fasaghandis написа: | Благодаря ви за отговора. Целта на Адаптивно решение е да се БЮДЖЕТНИ гъвкави griding на домейн на разтвора, с оглед на време и памет ефективно решаване на PDE. с уважение |
това, което чувствам се, начинът, по който да избере какъв метод за решаване на определен тип решение може да се направи адаптивни, а не на самия метод. и тя не се изисква също така, аз чувствам. Защото, предполагам, ако и да се създаде пълна частично диференциално уравнение solver, после приноса Пет дадени, и трябва да се анализира структурата на уравнението, а след това "изберете" методите на разположение! Те ще бъдат най-добрия компромис, аз чувствам, защото, както и да я тури на управление на паметта и "Скорост" може да бъде оптимизирана след това много добре! Pls обсъдят Ур виждания, така че ще ми помогне по-добре разбирам, какво имате в Ур в ума!
с уважение, arunmit168. |
|
 |