| Автор | Съобщение |
|---|
hoangthanhtung
Присъединил се: 23 април 2004 Публикации: 173 Подпомогнат: 2
| 15 ноември 2004 5:59 Как да използвате LUT, дава прости примери? | | |
|
| Аз прочетох известна информация за LUT в FPGA, но аз се чудя, че "Как да използвате LUT в Verilog програма за @ ltera чип.
Някой да заредите проста програма използвате LUT от verilog за мен и се сравни с изпълнение на програмата, без да използват LUT? Аз съм объркващо за LUT Определението и не може да направи това ясно.
Освен това се опитвам да се изработи бързо мултиплициращо използвайки ROM, всеки може да споделя някои информация или дайте ми някакви препоръки?
Много благодаря |
|
| Обратно към началото | |
 |
Google AdSense

| 15 ноември 2004 5:59 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
z81203
Присъединил се: 01 август 2001 Публикации: 482 Подпомогнат: 3
| 15 ноември 2004 6:59 Как да използвате LUT, дава прости примери? | | |
|
| | Здравей, аз мисля, че не се нуждаят от грижи за това. Всички неща, които се пишат RTL код или чертеж схематични. Как да съвпадат ли код с FPGA на LUT е FPGA инструменти трябва да направя. Синтез, P & R др |
|
 |
hoangthanhtung
Присъединил се: 23 април 2004 Публикации: 173 Подпомогнат: 2
| 15 ноември 2004 11:38 Re: Как да се използват LUT, дава прости примери? | | |
|
| | z81203 написа: | | Здравей, аз мисля, че не се нуждаят от грижи за това. Всички неща, които се пишат RTL код или чертеж схематични. Как да съвпадат ли код с FPGA на LUT е FPGA инструменти трябва да направя. Синтез, P & R др |
Благодарим ви, но аз все още се чудя за LUT защото когато пиша RTL код и симулация с друг вид FPGA. В изпълнение е различно и аз искам да го обясня, аз мисля, че изпълнението зависи от размера на LUT във всяка FPGA чип. Тъй като се опитам да напиша някои FFT код и дизайн FIR, така ли да научите повече за структурата на LUT за оптимизиране на забавяне време.
Благодаря отново |
|
 |
Jackwang
Присъединил се: 12 Ноември 2004 Публикации: 167 Подпомогнат: 2
| 17 ноември 2004 15:12 Как да се използват LUT, дава прости примери? | | |
|
| Мисля, че тя не се считат за симулация инструмент може да генерира съответния резултат. Вие можете да се опитате да синтез VHDL една програма, и ще можете да намерите на ползване за LUT. |
|
 |