Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Как да използвате LUT, дава прости примери?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Дизайн -> Как да се използват LUT, дава прости примери?
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
hoangthanhtung

Присъединил се: 23 април 2004
Публикации: 173
Подпомогнат: 2

Post 15 ноември 2004 5:59 Как да използвате LUT, дава прости примери?

Аз прочетох известна информация за LUT в FPGA, но аз се чудя, че "Как да използвате LUT в Verilog програма за @ ltera чип.

Някой да заредите проста програма използвате LUT от verilog за мен и се сравни с изпълнение на програмата, без да използват LUT? Аз съм объркващо за LUT
Определението и не може да направи това ясно.

Освен това се опитвам да се изработи бързо мултиплициращо използвайки ROM, всеки може да споделя някои информация или дайте ми някакви препоръки?

Много благодаря
Обратно към началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 15 ноември 2004 5:59 Реклами

Обратно към началото
z81203

Присъединил се: 01 август 2001
Публикации: 482
Подпомогнат: 3

Post 15 ноември 2004 6:59 Как да използвате LUT, дава прости примери?

Здравей, аз мисля, че не се нуждаят от грижи за това. Всички неща, които се пишат RTL код или чертеж схематични. Как да съвпадат ли код с FPGA на LUT е FPGA инструменти трябва да направя. Синтез, P & R др
Обратно към началото
View user's profile
hoangthanhtung

Присъединил се: 23 април 2004
Публикации: 173

Post 15 ноември 2004 11:38 Re: Как да се използват LUT, дава прости примери?

z81203 написа:
Здравей, аз мисля, че не се нуждаят от грижи за това. Всички неща, които се пишат RTL код или чертеж схематични. Как да съвпадат ли код с FPGA на LUT е FPGA инструменти трябва да направя. Синтез, P & R др

Благодарим ви, но аз все още се чудя за LUT защото когато пиша RTL код и симулация с друг вид FPGA. В изпълнение е различно и аз искам да го обясня, аз мисля, че изпълнението зависи от размера на LUT във всяка FPGA чип. Тъй като се опитам да напиша някои FFT код и дизайн FIR, така ли да научите повече за структурата на LUT за оптимизиране на забавяне време.

Благодаря отново
Обратно към началото
View user's profile
Jackwang

Присъединил се: 12 Ноември 2004
Публикации: 167

Post 17 ноември 2004 15:12 Как да се използват LUT, дава прости примери?

Мисля, че тя не се считат за симулация инструмент може да генерира съответния резултат.
Вие можете да се опитате да синтез VHDL една програма, и ще можете да намерите на ползване за LUT.
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Дизайн -> Как да се използват LUT, дава прости примери?
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS