Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

CPLD 4 държавната машина

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Дизайн -> CPLD 4 държавната машина
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
vaf20

Присъединил се: 27 Януари 2003
Публикации: 173

Post 23 октомври 2004 8:31 CPLD 4 държавната машина

здрасти
, които се съгласят със следния метод:
"CPLDs са добре приспособени към комплекса, високо-производителни състояние машини."
Имам съмнение, б / W FPGA и CPLD за реализиране на дизайна като типично контрол единица.
Ми дизайна на контролния модул включва голяма държавна машина ONLY.
някакъв коментар или помощ
благодаря
Обратно към началото
View user's profile
eda_wiz

Присъединил се: 07 Ноември 2001
Публикации: 721
Подпомогнат: 30

Post 07 ноември 2004 16:24 CPLD 4 държавната машина

Съмнявам се дали CPLDs има някакви специфични предимства пред FPGAs върху изпълнението statemachines .. Откъде взе това мнение?

Последно редактирано от eda_wiz на 06 април 2006 16:16; редактирано 1 път общо
Обратно към началото
View user's profile
qixie

Присъединил се: 20 Ноември 2004

Post 20 ноември, 2004 17:40 CPLD 4 държавната машина

Мисля, че използването CPLD за изпълнение на държавната машина може да бъде по-прост, отколкото FPGA, защото не можете да добавяте ограничения
Обратно към началото
View user's profile
eltonjohn

Присъединил се: 22 февруари 2002
Подпомогнат: 27

Post 20 ноември, 2004 18:31 Re: CPLD 4 държавната машина

Мисля, че това изявление ЗА "ИЗПЪЛНЕНИЕ НА CPLD БАЗИРАНИ ДЪРЖАВНА МАШИНА" важи 10 години .. Когато EPLD са били много по-бързо, отколкото FPGA .. Аз съм говориш на 7ns Tpd .. Така че е имало конкурс за производство на
БЪРЗО Elpd за контрол BIG ПРОЦЕСОР автобуси .. FPGAs не бяха счетени за това приложение САМИ .. те са били твърде бавно!
Обратно към началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 20 ноември, 2004 18:31 Обяви

Обратно към началото
vaf20

Присъединил се: 27 Януари 2003
Публикации: 173

Post 21 ноември 2004 8:39 Re: CPLD 4 държавната машина

tnx приятели
Искам да знам само за визуализация на най-големите държавни machin може да се приложи по xilinx CPLD!? Какво по bigest xilinx CPLD-промишлени и commertial-?
благодаря
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Дизайн -> CPLD 4 държавната машина
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS