Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

точност GPS приемник

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Електронни Елементарни въпроси -> точност GPS приемник
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
мобилни-то

Подпомогнат: 15

Post 19-ти септември 2004 21:49 точност GPS приемник

Здрасти,

Има ли някой, имам някои сайт, където мога да намеря за точността на GPS sytems днес GPS,

е система за GPS с 10 м точност добро или не достатъчно добър?

Искам да купя OEM GPS система, което е най-добрият можете да си купите за точност и добра цена (Искам евтина система)
Върнете се в началото
View user's profile
djalli

Post 20 септември 2004 година 8:10 Re: точност GPS приемник

мобилни го е написал:
е система за GPS с 10 м точност добро или не достатъчно добър?

Имам тези GPS навигация recivers мога да се прикрепя към лаптопа и са в 10-20 метра обхват грешка. Аз съм щастлив с нея.
Върнете се в началото
View user's profile
papyaki

Подпомогнат: 19

Post 20 септември 2004 година 8:29 Re: точност GPS приемник

Здрасти,

Диференциална системи Gps осигури точност, около 1 метър. Те обикновено се използват информация се изпраща по наземна FM предавател радио предаване, което знам си exactely позиция. Съчетавайки тази информация с информация GPS дава много GOOG точност. Опитайте търсене в G00gle с тези ключови думи (диференциална DGPS GPS).
Върнете се в началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 20 септември 2004 година 8:29 Реклами

Върнете се в началото
djalli

Post 20 септември 2004 година 9:21 точност GPS приемник

В някои като обществен транспорт с автобус serivices в по-големите градове на САЩ оператори автобусите да се обадите пътя кръстовища чрез GPS и имат някои услуги, който каже "Напред пресичане е 4th Street и борови Road" с предварително записано "секси" дама глас. това е готино!
Върнете се в началото
View user's profile
sifeddin

Подпомогнат: 2

Post 20 Септември, 2004 22:21 точност GPS приемник

Сено
Аз съм голям фен на Palm OS и цялата серия на своите лицензополучатели
има една фирма, която продава apalm компютър с GPS в който прочетох няколко доклади за Ако ви харесва идеята, че когато не се използва GPS Tracker така че само определени флип град гърба антена и да продължи да използва дланта си компютър с най -цвят Hi-reselution 1,5 нормално други палми, тогава вие трябва да видите поне един от тези iQue модели на Garmin в http://www.garmin.com/
най-доброто от късмет с съгл. но мисля, че ако ще се използват в рамките на град след това най-малко 1,5 метра е не повече от Тол. (@ Половин ширина улицата мин) или да ги комбинират с надеждна система за картографиране (Четох има една за нас с iQue първи на Garmin)

Това не е просто търговски това е част от съвет
Върнете се в началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Електронни Елементарни въпроси -> точност GPS приемник
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема