| Автор | Съобщение |
|---|
мобилни-то
| 19-ти септември 2004 21:49 точност GPS приемник | | |
|
| Здрасти,
Има ли някой, имам някои сайт, където мога да намеря за точността на GPS sytems днес GPS,
е система за GPS с 10 м точност добро или не достатъчно добър?
Искам да купя OEM GPS система, което е най-добрият можете да си купите за точност и добра цена (Искам евтина система) |
|
| Върнете се в началото | |
 |
djalli
Регистриран на: 10-ти ноември 2001 година Мнения: 887 Подпомогнат: 15 Местоположение: 1600 Pennsylvania Avenue, Вашингтон 20500
| 20 септември 2004 година 8:10 Re: точност GPS приемник | | |
|
| | мобилни го е написал: | | е система за GPS с 10 м точност добро или не достатъчно добър? |
Имам тези GPS навигация recivers мога да се прикрепя към лаптопа и са в 10-20 метра обхват грешка. Аз съм щастлив с нея. |
|
 |
papyaki
Регистриран на: 13-ти април 2002 година Мнения: 564 Подпомогнат: 19 Местоположение: Малко селце някъде в Галия
| 20 септември 2004 година 8:29 Re: точност GPS приемник | | |
|
| Здрасти,
Диференциална системи Gps осигури точност, около 1 метър. Те обикновено се използват информация се изпраща по наземна FM предавател радио предаване, което знам си exactely позиция. Съчетавайки тази информация с информация GPS дава много GOOG точност. Опитайте търсене в G00gle с тези ключови думи (диференциална DGPS GPS). |
|
 |
Google AdSense

| 20 септември 2004 година 8:29 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
djalli
Регистриран на: 10-ти ноември 2001 година Мнения: 887 Подпомогнат: 15 Местоположение: 1600 Pennsylvania Avenue, Вашингтон 20500
| 20 септември 2004 година 9:21 точност GPS приемник | | |
|
| | В някои като обществен транспорт с автобус serivices в по-големите градове на САЩ оператори автобусите да се обадите пътя кръстовища чрез GPS и имат някои услуги, който каже "Напред пресичане е 4th Street и борови Road" с предварително записано "секси" дама глас. това е готино! |
|
 |
sifeddin
Регистриран на: 28-ми септември, 2003 година Мнения: 40 Подпомогнат: 2
| 20 Септември, 2004 22:21 точност GPS приемник | | |
|
| Сено Аз съм голям фен на Palm OS и цялата серия на своите лицензополучатели има една фирма, която продава apalm компютър с GPS в който прочетох няколко доклади за Ако ви харесва идеята, че когато не се използва GPS Tracker така че само определени флип град гърба антена и да продължи да използва дланта си компютър с най -цвят Hi-reselution 1,5 нормално други палми, тогава вие трябва да видите поне един от тези iQue модели на Garmin в http://www.garmin.com/ най-доброто от късмет с съгл. но мисля, че ако ще се използват в рамките на град след това най-малко 1,5 метра е не повече от Тол. (@ Половин ширина улицата мин) или да ги комбинират с надеждна система за картографиране (Четох има една за нас с iQue първи на Garmin)
Това не е просто търговски това е част от съвет |
|
 |