| Автор | Съобщение |
|---|
Panda
Присъединил се: 29 Януари 2004 Мнения: 41
| 03 Sep 2004 17:00 Виенска филтър за equlization | | | Tags: Wiener филтър програма |
|
| Знаете ли как да го програма? Открих, че Виенска уравнението е в домейн
W (F) = Pxy (е) / Pyy (F)
където W (F) е Виенска филтър отговор X (F) е Виенска филтър изход Y (F) е вход
Дали тя вярна, ти какво мислиш? |
|
| Обратно към началото | |
 |
mami_hacky
Присъединил се: 28 Март 2002 Публикации: 704 Подпомогнат: 4 Местоположение: Някои където
| 04 Sep 2004 18:21 Виенска филтър за equlization | | |
|
| това показва, използването на wienner филтриране по обработка на изображения: http://osl.iu.edu/ ~ tveldhui/papers/MAScThesis/node15.html Както знаете matlab предвижда пълно m файлове, лесно за използване и готово. Освен това е интересно: http://cnx.rice.edu/content/m11825/latest/ Освен това нали знаеш, че е налице известна книга за адаптивно филтриране, който е известен учебник в университетите, аз мисля, че вие можете лесно да го получи и да го използвате на уравнения. |
|
 |
Panda
Присъединил се: 29 Януари 2004 Мнения: 41
| 08 Sep 2004 21:40 Виенска филтър за equlization | | |
|
| О да, в matlab, той е предназначен за обработка на изображения но се опитвам да ги използва за изравняване на канали Искам да знам за подобряване сравни до нула focing EQ hohohohooo |
|
 |
lamom
Присъединил се: 23 юни 2004 Мнения: 13
| 12 Сеп 2004 0:26 Виенска филтър за equlization | | |
|
| мъж, Открих, че изравняване се подобри, ако сте го направи в срок домейн. се опита да извлече филтъра си формула във времето домейна и ми кажи какво се случи. |
|
 |
kk_10 Гост
| 16 Сеп 2004 5:14 Re: Виенска филтър за equlization | | |
|
| в matlab, той е предназначен за обработка на изображения но се опитвам да ги използва за изравняване на канали |
|
 |
dd22
Присъединил се: 19 Януари 2003 Публикации: 9
| 03 октомври 2004 7:59 Виенска филтър за equlization | | |
|
| | провери книгата алгоритми за цифрова комуникационна система. Той е в борда на "ЕАД |
|
 |