Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Инсталиране на Linux на две различни harddisk

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Linux софтуер -> Инсталиране на Linux на две различни harddisk
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
samkraju

Присъединил се: 20 юли 2004 година

Post 29 юли 2004 8:58 Инсталиране на Linux на две различни harddisk

Аз имам две harddisk и аз искам да инсталирате Линукс от двете, така че ще можете да стартирате едновременно Linux от ровя зареждане на ОС или с промяна на обувка последователност в BIOS.
Моля да ми помогне. Плаче или много тъжно
Обратно към началото
View user's profile
trofim

Присъединил се: 26 февруари 2004
Публикации: 8

Post 30 Юли 2004 13:35 Re: Инсталиране на Linux на две различни harddisk

Само два часа настройка Linux на различни дискове и след това промените ровя конфиг файла (добавяне на ново поле)!
Обратно към началото
View user's profile
По Nexus

Присъединил се: 25 юли 2004
Публикации: 6

Post 21 август 2004 21:23 Re: Инсталиране на Linux на две различни harddisk

Античен като тя може да изглежда, може да се използва зареждане от флопи, което ще ви позволи да обувка към не-Bootable дял [за различни причини]. В моя опит, RedHat и Slackware ви позволява чрез своите настройки за да създадете такива дискове.

Ако искате да отидете за промяна на BIOS това работи като пуснете инсталиране / настройка с право конфигурация, както е в BIOS. Ако искате да запазите смяна на BIOS обувка опция може да се направи, но то може да стане объркване, след известно време.
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Linux софтуер -> Инсталиране на Linux на две различни harddisk
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS