Правилник | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Сграда GPS приемник чип

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> RF, микровълнова, Антени и Оптика -> Изграждане на GPS приемник чип
Автор Съобщение
nuntha

Post 10-ти юни 2004 10:47

Сграда GPS приемник чип

Здрасти,
Аз съм възнамерява да изгради приемник GPS чип в CMOS. Тъй като аз не съм добър човек система Имам въпрос система.

Моделът GPS приемания сигнал е-130dBm
Приемник NF = 10 (Upto последно АКО усилвател)
шум BW = 2MHz (преди despreading)
Изходна SNR в последния АКО усилвател е-23 db (inorder да се постигне 20 db SNR despreading след като кодиране печалба е 43 db)

Затова познаването на продукцията SNR на последно АКО amplier е 23 db-какво е нивото на сигнала на изхода на последно АКО усилвател в стока?

Благодаря предварително
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 10-ти юни 2004 10:47

Реклами

Върнете се в началото
brmadhukar

Подпомогнат: 29

Post 12-ти Юни 2004 16:20

Re: Изграждане на GPS приемник чип

Здрасти,
Бях много, участващи в GPS за ОЕМ и двете най-RF / системно ниво.

Трябва да знаете, че ADC изисква достатъчно сила входния сигнал за квантуване. Only the noise should be able to trigger the quantization.
Така получавате "цитат" за вас ADC нива. Тогава ще бъде в състояние да вземе решение относно общата печалба.

BR
Madhukar
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> RF, микровълнова, Антени и Оптика -> Изграждане на GPS приемник чип
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
изграждане на съм приемник (14)
GPS приемник (15)
точност GPS приемник (4)
GPS приемник структура (3)
GPS приемник: проблеми (8)
PolaRx II GPS приемник (4)
GPS приемник & SIM300 (2)
Помощ за GPS приемник архитектура (6)
GPS приемник дизайн, моля помощ. (10)
кръпка антена за GPS приемник (4)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема