Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi?

Гото страница 1, 2, 3 Следваща
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Програмиране и PC Интерфейс -> Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi?
Автор Съобщение
Сфинкс

Подпомогнат: 28

Post 21-ви февруари, 2004 17:51

Здрасти,

Какво искаш да използвам?

Отколкото
Сфинкс
Върнете се в началото
FoxyRick

Подпомогнат: 35

Post 21-ви февруари, 2004 18:06

Харесва ми Delphi, ако е само защото тя не е била * * написана от М $.

Опитах и трите Delphi и да намерят най-използваеми, макар че аз съм C / C (Borland) програмист за нищо не * * нуждаят от много на графичен потребителски интерфейс.

Аз бях само разработени няколко поръчкови пакети в Делфи все пак, може би за обща работа една година. Съм направил много повече в C / C на други системи.

Наздравици,
FoxyRick.
Върнете се в началото
toxadi

Post 21-ви февруари, 2004 18:32

Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi?

Всичко зависи от това какво искате да правите. Трябва да определи инструмент, за да бъде използван.
За прости малки проекти VB е идеален, но когато тя стигне до по-големи и по-сложни, Делфи е една.
С е по-добре все пак, когато няма сериозни интерфейс е необходимо и има много на обработката на данни да се направи.

С уважение,
toxadi
Върнете се в началото
AlundrA

Post 21-ви февруари, 2004 19:05

Знаехте ли сте някога, че използвате питон. това е много полезно и толкова лесно да се код. можете да разработват проекти, много бързо, защото това е едно много високо ниво и език, защото това е с отворен код има толкова много фирми и готов за употреба кодове. можете да използвате съществуващите C библиотеки с него. и е свободен!
W * w.python.org
Върнете се в началото
yodathegreat

Подпомогнат: 1

Post 21-ви февруари, 2004 20:23

Здрасти,

Делфи е по-добре на по-добре на по-добре, сър ...

С най-добри пожелания
Върнете се в началото
saltlake

Post 21-ви февруари, 2004 22:01

и ... Какво мислите за C Builder?

Мисля, че това е страхотно. Но аз не съм все още е създаден на професионални приложения.
Върнете се в началото
его

Post 21-ви февруари, 2004 23:13

Мисля, Visual C е по-добре от други, тъй като на власт на language.You C трябва да започват с VC . Чужди езици е просто боклук!
Паскал не е инженерингова език.
Върнете се в началото
sawaak

Подпомогнат: 4

Post 21-ви февруари, 2004 23:22

Здрасти,
сигурен C е език на инженер. Няма съмнение за това. Twisted Evil
доколкото е съставител е загрижен, U може да избере тя според вашите изисквания.

благодарности
sawaak
Върнете се в началото
FoxyRick

Подпомогнат: 35

Post 22-ри февруари 2004 год 0:09

О, ако искате инженерство език, използвайте LISP. Jodrell банка (BIG радио телескоп в Обединеното кралство) работи на LISP, след като всички. Забравете С -- Rolling Eyes

Но за един език GUI на Windows, LISP просто е гадно. Делфи е най-доброто за общо програмиране Windows GUI, напишете вашето истинско обратно края на технически неща в C , и контрола си радио телескопи с LISP.

Наздравици,
FoxyRick.
Върнете се в началото
jetal

Post 22-ри февруари 2004 год 0:19

Както другите казал, че зависи от прилагането, както и други въпроси като код преносимостта, както и за колко време бихте искали да прекарат целия живот.

Инструменти на Borland са лесни за използване и мощен. Аз със сигурност ги намерите много по-лесно, отколкото средствата на Microsoft.

Ако вашият проект изисква хардуерни интерфейси, C е начин да отидем - повечето, ако не всички производители ще изпрати код например източник в C . Ако тя се нуждае от много работа GUI на Windows, след това Делфи е добро решение. Когато избирате Borland можете да съчетаете двете доста лесно. Наистина част от Ги Builder ( "Визуални Компонент библиотека или VCL) е действително, написани на Delphi.

Ако искате да пристанище молбата си към Линукс Kylix след това да използвате голяма част от кода, който пише в Delphi и C (с изключение на Win32 специфични функции - очевидно).

Кривата на обучение е стръмен и по-дълъг, отколкото VB и за двете C Builder и Delphi (и Kylix - Линукс версия на двете комбинирано).

Но награди в края ще оправдае времето, прекарано. C е установена и ANSI стандартизирани и изпитани професионален език, достъпен за почти всяка операционна система може да име (Windows, Linux, UNIX, Mac и т.н.) и можете да бъдете почти сигурни, че ще има C компилатор за всяко бъдещо ОС - не може да отиде далеч наред с него.

VB е една машина (МС), една ОС (Windows) език. Ако всичко, което искате да направите, е да се създаде малък заявление към тичам на Прозорец - тогава ВБ може да бъде за вас.
Върнете се в началото
wfang

Post 23-ти Февруари, 2004 5:48

Използвам Delphi за бърз и малък прототип Dev проект. Но за продукт, VC е по-добър избор.
Върнете се в началото
yodathegreat

Post 23-ти Февруари, 2004 5:56

Здравейте всички,

АЗ употреба VC (по С) за devellopment на водачите, USB или PCI,
Тъй като DDK е в "C", и направя DLL в C,
И всички останалата част от прилагането в Делфи.

Делфи има по-добри кодекс. по-бързо един най-малък.
И много, много бързо за грим на Dev ...

на С не е езикът на инженер ...
на C е език за кандидатстване база данни или за начинаещи ...

ОК "С", но трябва да напиша добро код ..

Най-добри пожелания YodaTheGreat
Върнете се в началото
Antharax

Подпомогнат: 13

Post 23-ти Февруари, 2004 8:52

Мисля, че всичко зависи от задачата и на целевата платформа.
напр.
* Когато имате нужда от прости GUI на Windows система и интерфейса за база данни най-вероятно ще използва Visual Basic.
* Когато имате нужда, за да напишете нормално приложение (с някои сложност) можете да изберете език, каквото искате и знаете най-добрите (Visual C , Delphi, Python, Java, ...) Всеки език има добри и лоши неща.
* Когато ти пиша неща в близост до хардуера най-вероятно ще използва C / C
* Когато се напише софтуер, който трябва да бъде преносим към други OSses вероятно ще трябва да използва Java (въпреки, че други langagues имат известна степен на преносимостта също (в зависимост от размера на ОС конкретни неща U употреба)
* Когато ти пиша вграден софтуер, който вероятно ще използвате С (с някои асемблер) и се опитайте да напишете ANSI C колкото е възможно за преносимост въпроси (не искам да бъда прекалено зависи от UC продавач!)

Antharax
Върнете се в началото
окото

Post 27-ми февруари 2004 г 12:52

Аз използвам. NET сега ...
за. NET
VC #. NET VC.NET VC . NET VJ #. NET или VB.NET изглежда по същия начин за мен ....
Тя зависи от това, което правя е да е за ....

Делфи е Windows Паскал обектно-ориентиран.
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 27-ми февруари 2004 г 12:52

Реклами

Върнете се в началото
sachin_chatekar

Post 27-ми февруари 2004 г 13:04

Мисля, че трябва да се водят поредица от езици като монтаж, C, C , VC , Delphi, VB

Още closeyou са в областта на хардуера, повече отидеш на събранието страна на последователност, и да отидете по-близо до потребителя, повече да отидете на страната ВБ на поредицата.
След това може да ви преносимост въпроси (и двете / Ш и операционна система), ваше знание на езика и размера на вашия език и най-важното време вие имате в ръцете си за завършване на проекта
Върнете се в началото
jhonny_yang

Post 27-ми февруари 2004 г 14:25

Доверете се

Доверете се на всички с нуждите ви и вашия опит ...

Ако отидете с лесен отида с VB, ако искате много мощен изберете Delphi, и ако вие искате мощна и голяма подкрепа използвате VC .

Доверете се на уменията ви, ако сте програмист VB просто опитайте с VB за решаване на всички проблеми, не трябва да се научат Delphi за решаване на проблема ви в ВБ. Просто вземете едно и предприемат всички на ума си, алгоритъм и умение за вашата кандидатура

THX
Върнете се в началото
joebazoka

Post 27-ми февруари 2004 г 16:14

В пастата АЗ имам използван Visual Basic. Това е добре за прости приложения. Сега аз съм използват Borland Builder. Това са една среда, като Visual Basic. Аз мисля, че. Нет е много мощен и прост, но генерирания код е тежък, с няколко думи. NET заявление е само за нови машини с много памет и твърд диск. Това не е подходящ за стари машини с лоши recurses (като всички приложения Microsoft). С уважение.
Върнете се в началото
клен

Post 29-ти февруари 2004 г 5:17

Visual C е по-добре от другите
Върнете се в началото
shariat

Post 29-ти февруари 2004 г 15:31

Тя не depent на Вашата кандидатура. Използвайте Delphi и да спечели време. Никога не използвайте хб. но използването vb.net и ноу delphi.net е освободен и е много добра. Направих всичко ми се искаше до сега с Delphi, прости приложения, Wel като приложения, които използва хардуера.
Върнете се в началото
Avra

Post 18-ти март, 2004 3:41

Делфи.

Вие никога няма да имат ActiveX доставят с източник. VCLs в Делфи почти всички идват с източник.

Avra
Върнете се в началото
Анализатор

Post 18-ти март, 2004 20:58

Здрасти,

Предлагам VC потребителите да опитате Borland C Builder.Less бъги и много лесен начин развиващите се tool.I като програмиране с bcb!

Анализатор.
Върнете се в началото
ben123

Post 18-ти март, 2004 22:19

Re: е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi?

Аз съм с всички от тях време на време.

1. Какво знаеш?
2. Какво искате да направите
3. колко време, за да научат езика и програмна среда
4. колко време е необходимо да се разработи приложение
5. платформи, които използвате
6. платформи, които можете да използвате във филма
7. колко пари можете да отработено (езикови инструменти, книги, разбира се, и разбира се време)
8. правиш всичко си работа?
9. Искате ли да бъде професионален програмист?
и така нататък ...

Най-добрият инструмент, езикови промени проект за проекта.
всеки разполага със собствени предимства.

например, ако сега хб можете да използвате VBA лесно. Това означава, офис макроси, ASP, VBS, AutoCAD макроси ...

В наши дни всички ще уеб базирани приложения. Може би във филма ни класическа видове прилагане ще умра! или трябва да се промени
Върнете се в началото
Franci

Post 19-ти март, 2004 0:14

Здрасти,
В личния състав, аз предпочитам на Borland компилатори, колкото за визуална развитие, подобно на тези на конзола, те са по-лесно да се справя и те подобни свойства.
Делфи!
Върнете се в началото
wisely77

Post 19-ти март, 2004 2:27

Здрасти,

Имах опитвам Vb, VC и Delphi. както и използването на три от тях за различно приложение.

хб е много преносим скрипт / език за програмиране в кв. м околната среда. Аз го използвам за кв. м офис макрос, уеб страница.

заявление за изпълнител, аз употреба Delphi, то просто и може да бъде преносим Linux Усмивка използва Kylix. по-малък размер, Eazy, бърз и мощен.

за VC, основно само на DLL развитие, тъй като това е родния език на файлова система.

мъдро
Върнете се в началото
kidiotb

Post 19-ти март, 2004 17:02

Здрасти,

Visual C е най-защото си има силата на С . MFC Също така е трябвало да бъде един от най-добрите си все пак трудно да learn.For по-прост приложения VB е добро за по-лесно му в programming.I предпочитат VC
Аз не съм запознат с Делфи така че няма коментари.
Върнете се в началото
nosama

Post 19-ти март, 2004 23:13

Здрасти,

Visual C е най-добрият
Върнете се в началото
sddkk

Post 20 Март 2004 3:16

Здрасти!
Мисля, Visual C е най-добре за взаимодействие с периферно. Работа с пристанищата в
VC не е твърде трудно. Visual C (точно С) е основният, VB или Delphi resuoce повторна употреба VC's (DLL, COM ..)-Мисля, че
Върнете се в началото
Анализатор

Post 20 Март 2004 11:07

Между другото,

Бих искал да добавя something.When искам да направя някои "детайли", аз мога лесно да намерят подходящи компоненти ми Borland C builder.And Borland е много сериозна дискусионна група, мога да попитате всеки намери решение на проблемите.

Анализатор
Върнете се в началото
Таро

Подпомогнат: 3

Post 29-ти март, 2004 21:29

Мисля, Visual C е по-добре, когато искате да направите програма, които функционират под Windows OS.
Върнете се в началото
xxtigerxx

Подпомогнат: 5

Post 29-ти март, 2004 22:50

Мисля, че най-добрият е Visual C , защото всички OS е построена през тези платформа WinXP, Linux ...

Visual Basic е за начинаещи ......
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Програмиране и PC Интерфейс -> Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi?
Страница 1 от 3

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Гото страница 1, 2, 3 Следваща
Подобни теми:
кой е по-добре Visual C или Visual Basic за GUI (8)
Borland Delphi, C Builder или Visual C най-добрата? (12)
Делфи Срещу Visual Basic (8)
Visual C и Visual Basic (1)
Visual Basic 6/.net или 2005? (11)
Visual Basic и 8051 (20)
Покажи об. / мин & м / сек в Visual Basic (1)
Как да промените размера на изображения в Visual Basic 6? (3)
Проблем в Interfacin А да uController на Visual Basic (4)
Използване на Visual Basic за включване / изключване на MCU GPIO (2)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема