електроника форум

Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi?

Гото страница Предишна 1, 2, 3
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Програмиране и PC Интерфейс -> Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi?
Автор Съобщение
maziar

Подпомогнат: 4

Post 27-ми юни 2004 год. 14:05

Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi?

JetSet написа:
Visual C е най-добрият всякога!!

някои потребителски XXXXs по-добре, най-добре .... , но не всички подробности и Dont говори защо по-добре ....

този избор ви покаже много любов, без да мисля, защо е по-добре
това означава ли това не са избори с мисля

Средствата в сравнение нужда от точка до точка сравнение ....
някои хубаво сравнение:

32BIT 80420 точка FFT в ВБ ~ 35sec
32BIT 80420 точка FFT в VC6 ~ 3.02sec
32BIT 80420 точка FFT в Делфи (използване basm или fastmath) ~ 2.09sec!

какво мислите?
Delphi генерира код с по-бързо по-бързо програмиране .....
Ако сравните трябва да говорим за numeical сравнение ...
или от точка до точка сравнение ....
Върнете се в началото
marring

Post 06 Jul 2004 10:11

Мисля, че използвате M $ Visual C е най-добрият. Учене програмиране не е трудно. Borland продукти правят потребител мързеливи ... просто добавя модул, компонент ... Hehe програмиране C език, но лесно като Visual Basic език. И Borland C библиотека използвате отново МС включват ...
Върнете се в началото
Omid

Post 07 Jul 2004 6:50

здрасти

няма съмнение, че Microsoft Visual C е най-доброто за проекти, свързани с тази система, разтривайте uneder прозорец .. но наскоро разбрах, че Borland C Builder е по-гъвкав и програмиране е по-удобно .. така, че опитайте
и ми кажете какво мислят те!
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 07 Jul 2004 6:50

Реклами

Върнете се в началото
maziar

Post 07 Jul 2004 15:10

marring написа:
Мисля, че използвате M $ Visual C е най-добрият. Учене програмиране не е трудно. Borland продукти правят потребител мързеливи ... просто добавя модул, компонент ... Hehe програмиране C език, но лесно като Visual Basic език. И Borland C библиотека използвате отново МС включват ...

1. Мисля, че използвате M $ Visual C е най-добрият
A: I Dont Вие се съгласявате, трябва да направите от точка до точка сравни

Borland продукти правят потребител мързеливи ...
A: голям е грешно: ако не е нужно вие не трябва да добавите нещо в работата си, но VCL можете лесно да добавите PAKAGE ако имате нужда от него VCL е най-мощ на Delphi същите като OCX, но е роден и изходния код. ...
Ако имате qustion аз мога да ви помогне да още ...

Visual Basic език. И ...
прилагането хб имат много бавно да тече (1 / 10 от скоростта!)
и не са никакъв начин да построен в родния компонент Дилатационни и др ...
Delphi са същите като C fulll poer пълен OOP мощен компилатор & & ...

И Borland C библиотека използвате отново МС включват ...
Borland с които можете да направите всички в anyware! CLX употреба natie (тичам в победа и Linux!) или> NET или Win32 API или ......
Върнете се в началото
хълм

Подпомогнат: 9

Post 07 Jul 2004 16:55

Аз не знам за Делфи. Така че между VB & VC , аз ще мотика VC
Върнете се в началото
maziar

Post 07 Jul 2004 17:12

хълм написа:
Аз не знам за Делфи. Така че между VB & VC , аз ще мотика VC

и ако знаете с bulider C и Delphi, забравете програмиране с кв. м!
Върнете се в началото
хълм

Post 07 Jul 2004 18:41

Здрасти,
Въпрос като инструмент А и Б, което е по-добре ще може да започне пламък дори вие нямате намерение на всички. Това би било особено вярно, ако А и Б са разлика от компанията. И това е почти сигурно, ако държавите-членки е замесен.

Но ние не трябва да изключва един факт. Когато един инженер започва в една област, той / тя би и след това изберете инструмент и след това се придържаме към нея за неговия живот. Ако някой се опитва да се сравни средство по техен избор, те ще застанат, за да "защити" него.

Във всеки случай аз съм неутрален във всичко това, особено когато говоря за държави-членки (или това е М $).
Върнете се в началото
maziar

Post 08 Jul 2004 6:54

хълм написа:
Здрасти,
Въпрос като инструмент А и Б, което е по-добре ще може да започне пламък дори вие нямате намерение на всички. Това би било особено вярно, ако А и Б са разлика от компанията. И това е почти сигурно, ако държавите-членки е замесен.

Но ние не трябва да изключва един факт. Когато един инженер започва в една област, той / тя би и след това изберете инструмент и след това се придържаме към нея за неговия живот. Ако някой се опитва да се сравни средство по техен избор, те ще застанат, за да "защити" него.

Във всеки случай аз съм неутрален във всичко това, особено когато говоря за държави-членки (или това е М $).

За мен това не е вярно

Аз много сравни VC & & Delphi Java Tools & C Builder за всяка година
(това е частично от моята работа!)

Аз също знам, с VC & хб в реално през последните аз използван както
, след като моята фирма опитвам потребител по-добри инструменти за по-бързо & добро програмиране
след избор Делфи (през 1997 г.)

и тогава аз трябва да сравни & доклад неутрални всяка година!

Сега съм сигурен Делфи или С Builder най-добрият избор за програмиране на приложения в Windows или Linux ...

В реално ние използваме C за вградени системи и ние да използват само VC редактор в областта на вградените, но не са никакво предимство за приложно програмиране!

Мислим в компютърно приложение на инструментите много важно
Върнете се в началото
хълм

Post 08 Jul 2004 8:01

Да. Можете случай е една специална награда.

Надявам се, че ще се получи промяна в бъдеще, за да гледам в други компилатор.
Върнете се в началото
гребец

Подпомогнат: 1

Post 08 Jul 2004 9:33

АЗ употреба VB и BCB

Личното становище, VB е лесно да се учи. Можете да започнете да напишете вашето АП рамките на една седмица. Но работата не е добра.
Върнете се в началото
flipper_md

Post 17-ти юли 2004 година 16:45

Ползвал съм Делфи, ми харесва много за бързо време на компилация, много мощност с компоненти цялата мрежа и е доста стабилен продукт.

VBA, много лесен за отстраняване на грешки, приятен за контрол на приложения, които са SDK за него. Но по-малко стабилни и бавно comiple.

За диаграма, таблица неща, VB програмиране по Excel е много мощен и лесен за учене с макро рекордер.

C, C ... прекалено сложни за мен, повечето от моята програма се нуждае от GUI
Върнете се в началото
alphi

Post 17-ти юли 2004 година 16:48

Делфи е лесно да учат, VC е по-мощен, но difficulte да започне проучването.
Върнете се в началото
rob13572468

Post 23-ти юли, 2004 13:59

VB6 гадно! C гадно! Delphi гадно! ...

ако аз арго го напиша в QBasic, не си струва това Very Happy

сериозно, все пак, не е "по-добро" в програмните езици. те са просто инструменти в инструментариума. да използвате този, който ще ви помогне да си специално за задача да направи за конкретния процесор цел. Понякога това означава, че с помощта на няколко различни езика.

Ще откриете, че повечето от най-добрите програмисти са склонни да се знае доста езици достатъчно добре за да код във всяка от тях, но са усвоили само една или две рядко. Мастеринг един език, ще ви позволи да работите като "експерт" програмист в този език и като такъв се много по-висока заплата за проекти в този език.

Сега избор на език на капитана е цяло друг въпрос и е предмет на безкрайни дебати, особено в рамките на PC / Интернет / Електронна търговия пазари, тъй като там са толкова много и различни приложения, програмиран в много различни езици. Неговите определено е добра идея да бъде в състояние да се въведе някакъв код заедно във Visual Basic и Visual C . Разбира се. мрежа е тук да спре да знаят рамка ще defiantely помогне. бране на език, да овладеят в тази област е нещо, което да даде голямо внимание, тъй като търсенето на специалист програмисти на езика, ще определи колко да работят и какво се плаща. Аз работя в света на вградения и аз накрая все владеят събрание / машина за кодиране и обратно проектиране на ниво машина код. Дори и така, аз правя най-много на кодиране ми в С и докато аз съм много добър в това, аз не съм толкова опитен в C, както аз съм в монтаж, аз все още се плаща много за код контролери, тъй като вградените в света идеята е да пасва на код върху най-малката цел процесор е възможно (и therfore най-евтините).

Ако също така, основни и Java. Ако имам проект и най-добре е да използвате езика Java, тогава аз ще го код на Java. на друг език, ако е необходимо, и дори може да използват този език, ако това е най-добрият инструмент за работа. Ако проектът изисква ниво на кодиране над моето ниво на опит, или на език, който аз не съм запознат достатъчно с, тогава аз ще използва кодекс, който е специалист в целевия език и контролира събраните или тълкува превод определяне на целевите процесор машинен код за да се уверите, че няма грешки или проблеми на това ниво и, че кодът работи достатъчно ефективно, което може да включва профилиране и пренаписване на части от код, за да ги направят по-малки / по-бързо / и др.

и този същество тя .. използване на най-добрият инструмент за работа ... код на вашето ниво; използва опита си в областите, където можете знаят най-добре и да използвате други народи експертиза, където те знаят най-добре ...
Върнете се в началото
aegean.chou

Post 23-ти юли, 2004 14:29

АЗ употреба VC , мисля, че трябва да бъде най-добрият!
Върнете се в началото
namelesssix

Post 28-ми юли 2004 16:33

аз употреба Delphi
го използват по-малко време, за да създадете бързо прототип
и аз помислих, Vb не е съвсем лесно, когато искаш да добавите много функция
Върнете се в началото
stegr

Post 28-ми юли 2004 23:46

Използвам Delphi и Borland C -строител, както и VC и аз трябва да кажа, че, ако искам да има потребителски интерфейс, да избера Borland продукти.
Обикновено, ако използвате VC , вие използвате и MFC MFC не е много удобно. Можете да използвате някои други libs GUI, но този не по смисъла на всичко ..
Но ако искам да съставят конзола ап или искам да интегрират в други компилатор, аз предпочитам definitivly VC .
Т.е. хб дума: Не ми харесва много, защото това е тълкува език и следователно доста бавно. Но ако имате само един малък проект, без големи операции по математика, може да предпочетете хб. Това е много лесно да се учи.
Върнете се в началото
samkraju

Post 29-ти юли 2004 г 8:20

Мисля, VC е най-добрият, защото може да направи всеки вид програмиране, от програмиране на хардуерно ниво за програмиране софтуер ниво.
Можете също така да направи Windows API програмиране.
Върнете се в началото
CM600

Подпомогнат: 2

Post 29-ти юли 2004 г 12:53

Най-доброто за Windows е Borland C Builder и за Линукс - Borland Kylix
Върнете се в началото
Дани

Post 29-ти юли 2004 г 14:46

Здравейте всички,
Вярвам, което някога искате да направите, можете да го направите Използване на VB по най-простия и здрав начин.
Това е вярно, че VB начинаещи помага много, но това не е така, че VB е само за begineers.
Аз съм голям почитател на Java becuse на истинската си природа, обектно-ориентирано, а аз имам също работи на C, C , VC и VB. И след jave Вуте ми е за VB. Делфи аз никога не използва за развитие ..
УдивителниУдивителниУдивителниУдивителни
Върнете се в началото
somchoke

Post 25-ти януари 2006 18:03

Мисля, че това зависи WHT Ур да го използвате за Щото всички от тях всъщност са добри, но за хардуера и аз мисля, електроника работа C shud го направя
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Програмиране и PC Интерфейс -> Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi?
Страница 3 от 3

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Гото страница Предишна 1, 2, 3
Подобни теми:
кой е по-добре Visual C или Visual Basic за GUI (8)
Делфи Срещу Visual Basic (8)
Borland Delphi, C Builder или Visual C най-добрата? (12)
Visual C и Visual Basic (1)
Visual Basic и 8051 (20)
Как да промените размера на изображения в Visual Basic 6? (3)
Покажи об. / мин & м / сек в Visual Basic (1)
Проблем в Interfacin А да uController на Visual Basic (4)
Използване на Visual Basic за включване / изключване на MCU GPIO (2)
Visual Basic (1)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема