| Автор | Съобщение |
|---|
maziar
Регистриран на: 06 юни 2001 Мнения: 257 Подпомогнат: 4 Местоположение: Ислямска република Иран
| 30 март 2004 7:05 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | xxtigerxx написа: | Мисля, че най-добрият е Visual C , защото всички OS е построена през тези платформа WinXP, Linux ...
Visual Basic е за начинаещи ...... |
НЕ Е вярно: можете да програмирате на C (и след това Pascal, основни, са) в Linux, но най-importanat тема, така и MFC. NET не presient в Linux ..... VC Absolutly дон работа в Linux (MFC базов клас или. NET)
Най-добрият начин за програмата и в двете по прозорците и Linux (кръст платформа) в Delphi или C Builder в Windows и можете да пристанище в Linux от Borland Kylix ....
Таро: той може да го направи с Delphi и VB в реално проста работа EXE файл, но при всички прозорци VC изискват mdc.dll вярно!
Мисля, че Delphi е най-добре по-бързо, източник библиотека, голям компонент, кръст платформа,. мрежа, Linux, Win32 ....... |
|
| Върнете се в началото | |
 |
Google AdSense

| 30 март 2004 7:05 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
Antharax
| 30 март 2004 7:54 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| Вие явно не са чували за Моно  The. Нето пристанище за Linux (с C # компилатор за Linux)  Не съм опитвал, но съм чувал, че е добър. Не всичко МС създава е лошо (въпреки че те просто се на добри части от Java, добавя някои интересни C и други характеристики, език, смесени ... )
Но аз не обичам Visual C , тъй като тя е изброените от Microsoft стандарт (който винаги изглежда да е доста различен от реалния един) Въпреки, че аз чух, че версия 7.1 е по-добре (Това е първата с добра поддръжка на шаблони) от една Аз използвам (6.0 с някои thingies ПС) SUX!
Antharax |
|
 |
maziar
Регистриран на: 06 юни 2001 Мнения: 257 Подпомогнат: 4 Местоположение: Ислямска република Иран
| 02 Apr 2004 6:56 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | Antharax написа: | Вие явно не са чували за Моно  The. Нето пристанище за Linux (с C # компилатор за Linux)  Не съм опитвал, но съм чувал, че е добър. Не всичко МС създава е лошо ... Antharax |
Да има C # За Linux, но. NET firmwork е различен от Windows с Linux не можете да пристанище MSStudio за Linux
Мисля, че всички MSstudio IM способност за програмиране (и някои по-добре от него, Av. Borland продукт в лицето на лицето)
Но не много на избор и експерт за RAD Av. в msstudio ... |
|
 |
пони
| 16-ти април 2004 14:08 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| Използвал съм VC, VB, Delphi, Borland C ... Мисля, Visual C е най-добре, когато искате да направите програма, която тече по прозорците. Ако използвате othes, Делфи е по-добре, по-бързо .... |
|
 |
побеснявам
Регистриран на: 11-ти ноември, 2003 Мнения: 52 Подпомогнат: 1 Местоположение: Гърция
| 21-ви април 2004 г 11:50 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| Аз вярвам, че Visual C е добър избор, espesially ако сте запознати с С и С . За IDE (Integrated Дизайн на околната среда), който е до вас. Предпочитам Borlands C Builder. Можете да го използвате, за да създавате DLLs, cosnole приложения и разбира се GUIs. Друг плюс е, че тя е съвместима с MFC (Microsoft), така че можете да събират всяка заявка имате създаден с помощта на тази библиотека. И накрая, в кутия, която искате да се премине от C Builder в Делфи, ще ви вече знаете VCL.
С уважение |
|
 |
atmaca
| 21-ви април 2004 г 12:25 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| Разбира Visual C е по-добре.
Но ако не сте ли много време за писане на код по даден въпрос, и скоростта на програмата не е важно за вас, Visual Basic е най-добрият избор.
За Delphi нямам представа.
Благодарности, |
|
 |
tgq
| 21-ви април 2004 г 17:32 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | VB е точно това, което имаме нужда за бърза и-мръсен progs! |
|
 |
Kimmy
| 04 мога 2004 12:21 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | Всеки език има своя собствена цел. Visual Basic е за прости програми GUI, където има малка или никаква отнася изпълнение. C е отличен език за сериозни програми, когато изпълнението е изключително критична. Както мъдро Delphi разполага със собствен домейн. Така че разлика не може да бъде направено. Как може да се сравни с ябълки, портокали. |
|
 |
omara007
Регистриран на: 06 Jan 2003 Мнения: 1279 Подпомогнат: 39 Местоположение: Дубай
| 04 мога 2004 15:17 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| всеки има точки на сила в определена посока .. и ако можем да кажем, C е по-добре, след това Del. и VB трябва да се obsolute! .. същото се отнася и до там 2 .. и докато всички са в употреба до този момент .. U тогава не може да бъде 100% сигурен кой е най-добрият ..
Заявление предполага, която е най-подходящ .. |
|
 |
lollobrigido
Регистриран на: 13-ти декември 2002 Мнения: 149 Подпомогнат: 1 Местоположение: Италия
| 04 мога 2004 15:52 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| Аз съм в момента използване на Visual Basic за потребителски графичен интерфейс призовава Visual C DLL за "тежката работа". За Delphi ... аз не знам. Лоло |
|
 |
CTEPH
| 04 Jun 2004 2:08 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | Delphi е доста добър ... Започнах с Делфи ... Но сега осъзнавам, че някои източници на информация, или е по-лесно да се намерят на VC . Делфи има по-малко подкрепа (IMHO). |
|
 |
lollobrigido
Регистриран на: 13-ти декември 2002 Мнения: 149 Подпомогнат: 1 Местоположение: Италия
| 07 Jun 2004 12:01 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| Сега съм използват VB. Нето да се разработи приложение PDA и АЗ основавам този много подобен на С, но всичко е много повече усложняват Whith отношение на VB6. Например, ако искате да получите достъп до контрол в прозорец от един модул ... не съм в състояние да направи! Контролът MSCOMM за сериен интерфейс изглежда да не се поддържат. Езикът, синтаксис е по-трудно, но много по-напреднали.
Лоло |
|
 |
Маруа
| 07 Jun 2004 13:12 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| Мисля, че Delphi е най-добрият са го употребявали през ф за разпознаване на реч да използвате и Borland C Builder разликата между тях, че Delphi е написан на Pascal като строител в C |
|
 |
is_razi
Регистриран на: 06 Apr 2002 Мнения: 174 Подпомогнат: 7 Местоположение: Табриз
| 07 Jun 2004 14:43 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | Sphinx написа: | Здрасти,
Какво искаш да използвам?
Отколкото Сфинкс |
Аз препоръчвам borlan C builder.i мисля, че е най-голям. Той има силата на C и има Visual Basic простота. Това е delphies брат, но delphies е език за програмиране Pascal да го тествам. успех,   |
|
 |
mamali
Регистриран на: 29-ти април, 2004 Мнения: 387 Подпомогнат: 4 Местоположение: между ада и рая
| 07 Jun 2004 22:09 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| Чух, че C строител библиотеки на Delphi, той е прав? един от моите приятели за кодиране с VC ми каза, че VC кодове са по-бързи, отколкото в строител, защото от това.
Марти |
|
 |
mamali
Регистриран на: 29-ти април, 2004 Мнения: 387 Подпомогнат: 4 Местоположение: между ада и рая
| 07 Jun 2004 22:13 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | maziar написа: | | xxtigerxx написа: | Мисля, че най-добрият е Visual C , защото всички OS е построена през тези платформа WinXP, Linux ...
НЕ Е вярно: можете да програмирате на C (и след това Pascal, основни, са) в Linux, но най-importanat тема, така и MFC. NET не presient в Linux ..... VC Absolutly дон работа в Linux (MFC базов клас или. NET)
Най-добрият начин за програмата и в двете по прозорците и Linux (кръст платформа) в Delphi или C Builder в Windows и можете да пристанище в Linux от Borland Kylix ....
Таро: той може да го направи с Delphi и VB в реално проста работа EXE файл, но при всички прозорци VC изискват mdc.dll вярно!
Мисля, че Delphi е най-добре по-бързо, източник библиотека, голям компонент, кръст платформа,. мрежа, Linux, Win32 ....... |
Здравейте refigh, бихте могли да направите това с Q за VC също, но Kylix е доста хладно, щракнете с десния .
Марти |
|
 |
ataha
Регистриран на: 25-ти март 2004 Мнения: 28 Подпомогнат: 1 Местоположение: ЕГИПЕТ
| 08 Jun 2004 0:45 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | C Builder е най-подходящ за RAD, огромна библиотека от компоненти, но ако имате нужда от по-добро оптимизиране на код (при събирането) да използвате Visual C . Това ще се отрази на скоростта на изпълнение и управление на паметта |
|
 |
tcsa35
| 08 Jun 2004 9:12 Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | VisualC е по-добре за прозорци разработка на приложения. |
|
 |
Хеминг
| 08 Jun 2004 11:11 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | Най-добрата е тази, която са запознати. Ако сте запознати с всички, след това се VC |
|
 |
jhonny_yang
| 08 Jun 2004 15:06 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | maziar написа: | | xxtigerxx написа: | Мисля, че най-добрият е Visual C , защото всички OS е построена през тези платформа WinXP, Linux ...
Delphi & Borland C е по-голяма подкрепа и многоплатформен. (Win32, Linux, Solaris).
VB & VC само за MS продукт. Може би. Мрежа платформа може да подкрепи по-голяма платформа.
За бързо програмиране RAD инструменти като Delphi, Borland C Builder и хб е страхотно. (бързо, лесно, ефикасно).
Най-сетне какви инструменти да използвате всеки път, че е добър инструменти. |
|
 |
prokopec
| 09 Jun 2004 5:53 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | Мисля, Visual C е по-добре |
|
 |
Antharax
| 09 Jun 2004 13:22 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| Мисля, че тази дискусия се превръща в безсмислено и аз съм мислене на това заключване! Всеки мисли, че той използва софтуер е най-добрият, защото - Той / тя не знам друг - Той / тя установи, че най-подходящата софтуер неговите потребности - ...
Най-добрият софтуер за всичко, което не съществува! И дори когато някой друг език софтуер / съставител може да бъде по-добре за работа, като се използва нещата, които знам е вероятно по-добре в твоя случай!
Проектиране добър софтуер, не зависи от езика, който използват или съставител! Той главно започва с добър дизайн (и обикновена стара хартия е отличен начин да направите това)! Когато искате преносимост, мисля за него, когато сте проектиране рамките на приложението и се опитайте да не зависи от компилатор, който използвате.
Основното нещо, което може да се различава между различните компилатори / езици / operatingsystems е как да се прави GUI. И тук на околната среда може да направи разликата. |
|
 |
samc
| 09 Jun 2004 16:10 Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | По мое мнение, C е език на инженер, в Спечели VC е по-добре, но ако искате Linux или UNIX, GCC е друг избор и по-мощни. |
|
 |
maziar
| 13-ти Юни 2004 14:16 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| Имам prgram в продължение на девет години с VB, Delphi, Cbulder & VC
зависи какво правиш
Ако имате нужда от progem за изпълнител и се нуждаят от добра програма е най-добрият избор Delphi и ако имате C любовник избор C Builder .....
защото (Delphi или C Builder) съставител генерира родния EXE файл withe на EXE скорост същите като C
1. имате пълен с отворен код 2. Win32 & Linux. NET платформата 3. много богат компонент (188 компонент в enterprice) 4. безплатни или много ниска цена компонент в стаята 5. в края на аудиовизуални програми .... 6. мощен Интернет & db раздел 7. са родния EXE файл
ако се опитате генерират просто днес VC програма withh & Delphi в същото време Delphi версия на 800% по-бързо приключи работа и имат по-добра способност! |
|
 |
maziar
| 13-ти Юни 2004 14:21 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | CTEPH написа: | | Delphi е доста добър ... Започнах с Делфи ... Но сега осъзнавам, че някои източници на информация, или е по-лесно да се намерят на VC . Делфи има по-малко подкрепа (IMHO). |
това не е вярно
newsgroup in net ! Delphi са най-големите дискусионна група в мрежата! yhe сто потребител ви помогне, ако имате нужда от помощ за развитие на мрежата виж Borland
не изисква регистър и помогне на никого в 24 часов ден в по-ниски от 10 минути!
също са над 850 форум в повече от 43 езика |
|
 |
maziar
| 13-ти Юни 2004 14:31 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | iamme написа: | ....
Вярно е, че благодарение на VC 6 е за Microsoft. Но дори и Майкрософт да изработи програма, които са били добри. |
някои потребителски мисля, VC генерират много нормални и малка фирма дон правя голяма работа!
m $ $ $ $ употреба. мрежа за четири години, но след това публично го!
Сега Микроб $ & нд използват новите следващото поколение на Java за следващата но M $ обществеността. мрежа за carzy потребител!
ако не забравяйте: OLE -> COM -> COM -> Магазини на живота на всички по-ниски всеки само 1,5 години и M $ основава програмист трябва да мигрират evrey ден!
но Borland ВСИЧКИ програмист използва по време ВСИЧКИ!
Ако не съм като Паскал употреба C Builder
какво може да ми даде тема на VC няма място в C Builder? |
|
 |
netwizio
| 13-ти Юни 2004 22:37 Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | Мисля, Visual C е по-добре, но понякога аз мисля, че това, което спира, ако държавите-членки подкрепа VC както аз мисля, че е в полза на Dot Net технологии |
|
 |
JetSet
Регистриран на: 17-ти юни 2004 Мнения: 153 Подпомогнат: 11 Местоположение: Панама
| 27-ми юни 2004 год. 7:14 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | Visual C е най-добрият всякога!! |
|
 |
Синатра
Регистриран на: 29-ти март, 2002 Мнения: 243 Подпомогнат: 12 Местоположение: Neverland
| 27-ми юни 2004 год. 9:48 Re: What is the better Visual Basic, Visual C or Delphi ? | | |
|
| Хей момчета. Вие сте forgeting най-важният език и може би един от най-използваните: Java. Тя е безплатна и можете просто да намерите всичко, което имате нужда от един нетната Използване на Google. Повечето от работните места, на разположение в информационния пазар са за Java програмисти. Всичко в едно: съвместимост с всички операционни системи, преносимост, интернет, безплатни инструменти за развитие, голяма общност е, скоростта не е грижа повече, muiltiplatform, по-малко склонни дървеница, сигурност включени и др. Ако искате да научите някои език, който няма да бъде актуално няколко години, тъй като дружеството направени подобрения, измислени "точкова нещо" и др. просто не използват Microsoft. Borland е добро, Java-важно, ..... Grettings твърде всички S. |
|
 |
mayaka2004
| 27-ми юни 2004 год. 13:11 Re: Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? | | |
|
| | Синатра написа: | | по-малко склонни дървеница |
много добър ...!
на математиката единица в Java dosnt работи правилно Не мога да осигури най-малко 3 примера на код, че "трябва" да работи и работи в C nemonics
но dosnt Java изчисляване на данни коректно
така че ... това не е най-добрият
C е най-добре да го научат becosue ви показва ясно какво се случва
Visual C е като Visual Basic е инструмент за манипулиране код макроси код макро е блок от код, използван за конкретната работа, може би вече писа (много искали да правим музика на Midi) за да копирате и поставите
има heeps на изходния код за C и C и много книги втора ръка avalible в местните магазини благотворителност
защо се опитват да преосмисли на Java колело е само там, за да работят по-добре HTML върху различни платформи и shouldn't да се разглежда като един език повече от един пластир
и не е среда като самостоятелен език въпреки че по-скоро стане това използва все повече и повече като един
най-вече от хора, които разбират Dont C и мисля, че ще получи нещо скорост (() за нищо не те имам навик)
всеки да си
намиране на езика, като и да се придържат твърде то
за свободно компилатор за C с избора да си купя един много, много фирми писукане CD мисля за цифров Марс те също да предвидят други общи езици и тези на собствените там ....
Той се използва предимно от компании, които пишат код, тъй като неговата писукане да лицензира
Java, от друга страна е свободен, докато не се направи нещо тогава тя ще ви струва повече .... |
|
 |