| Автор | Съобщение |
|---|
звездица
| 23-ти декември 2003 18:41 Как да промените размера на изображения в Visual Basic 6? | | |
|
| Здравей приятел
Аз съм нов за Visual Basic. Искам да живея или нарязани снимки на моя собствен X X Y в Visual Basic. 800x600 т.е. до х Y X всяка стойност на пикселите. но как да го направя.
а също така можем да получим всеки пиксел данни на RGB в байтове на масиви като матрици в Matlab? Ако някой знае моля да качват файлове код. |
|
| Върнете се в началото | |
 |
Google AdSense

| 23-ти декември 2003 18:41 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
sherif12
| 24-ти декември 2003 година 1:24 Re: Как да промените размера на изображения в Visual Basic 6? | | |
|
| отношение на това как да се спасявам кой масив, тук е код, който създава икони и го запишете в. ICO файл.
за промяна на резолюция пиксела, големина, можете да използвате за контрол на изображенията от вашия инструментариум VB и да се простират от неговите свойства прозорец, за да "истинска", сега U може да промените разделителната способност, както искаш,
Не забравяйте да видите прикачени файлове.
с уважение,
Шериф.
|
|
 |
звездица
| 26-ти декември, 2003 19:40 Re: Как да промените размера на изображения в Visual Basic 6? | | |
|
| Здравейте sherif12
Свалих икона и има идея да се спаси и да ICO файл. но аз искам да живея други изображения също. 321x321 сте използвали и освен 321-1/10 пиксела. как да живея JPG, BMP и др.
също така искам да променя нивото цвят до 2 бита или бита цветова гама. възможно ли е с праговете стойности задръжте. Но как да направите 16 битов цвят на пикселите в 8 цвята или само 4 цвята (определени от мен - може да се използва праг (като MATLAB матрици манипулация), или може да бъде червено, синьо, зелено, жълто или само такива).
как да го направя. ще бъде направено чрез RGB стойности на данни за подбор ако е така, тогава как? Нуждаете се от помощ. |
|
 |
sherif12
| 27-ми Декември 2003 2:36 | | |
|
| Здравейте звездица,
Аз съжалявам, аз не разполагат с точна и точен отговор на въпроса си и наистина нямам време да го намерим за вас, така и съвети ще можете да оставите вашия въпрос @ http://www.experts-exchange.com/
, което е голям ИТ общността, която прилича в elektroda # на експерти, но в ИТ, U вероятно ще получите отговор (а) по-малко от 24 часа и ще бъде последен един.
с уважение,
Шериф. |
|
 |