| Автор | Съобщение |
|---|
hoangthanhtung
| 27-ми юни 2004 год. 5:02 безплатна проба LCD списък | | |
|
| Аз живея във Виетнам, някой ми каже някой Companys, които могат да изпрати проби за моята страна.
Благодаря ви много. Чао |
|
| Върнете се в началото | |
 |
eltonjohn
Регистриран на: 22-ри февруари 2002 година Мнения: 1748 Подпомогнат: 28
| 03 Jul 2004 1:10 ATMEL безплатна проба | | |
|
| | Аз наскоро поиска мостри от Philips. Помолих за 4 броя от всяка страна и е изпратен на всеки 10. Те идват от Хонг Конг wharehouse и не отнеме от 5 дни, за да пристигнат. Мисля, че това дружество е щедър. Righ там струва $ 500 на части .. Бях впечатлен! |
|
 |
Kripton2035
Регистриран на: 19-ти юли 2001 Мнения: 553 Подпомогнат: 19 Местоположение: Земята
| 03 Jul 2004 9:46 мостри от ATMEL | | |
|
| бръмчене е Philips наскоро промяна на политиката им за проба? eltonjohn, където Взе ли си проби? от уеб сайта или по електронната поща? |
|
 |
robugs
| 10-ти юли 2004 година 11:10 L293 проби | | |
|
| | Аз искане проба TUSB3210 от www.ti.com |
|
 |
sadat007
Регистриран на: 01 Януари 1970 Мнения: 422 Подпомогнат: 6 Местоположение: Пакистан
| 11-ти юли 2004 10:01 проба FTDI | | |
|
| Здрасти, можете да получите безплатно кутии проект от http://www.pactecenclosures.com/New-Enclosure-Products.html |
|
 |
eltonjohn
| 12-ти юли, 2004 0:14 l293d проба | | |
|
| HI krypron
PHILIPS е чудовище те толкова много неща. Аз не бе в състояние да се навсякъде с техните уеб сайтове. Тогава аз говорих с една дама от техните полупроводникови група .. Тя ми даде адреса на електронната поща и каза. Просто направи си искане. и описват проекта .. Аз го направих и по-късно тя ми отговори да ми кажеш за датите на доставка .. Само когато имам частите аз открих, че те изпраща на всеки 10 и общо 20 части .. Знам, че улицата стойности е около $ 25 на страна. Така че аз все още съм впечатлен .. Между другото аз съм базирани в САЩ |
|
 |
mdamdam
Регистриран на: 12-ти Април 2002 Мнения: 55 Местоположение: стара Европа
| 14-ти юли 2004 г 10:27 безплатни мостри AVR | | |
|
| Здравейте всички, Аз наскоро се попита за проби Coilcraft inductrors, аз получих един отговор авто-поща да ми кажеш, че всичко е наред ... но получи нищо .. Аз съм в Европа, не somone тук има положителен или отрицателен опит с тях?
Аз съм дизайн engeener, спомням си, преди 20 години, как painfull беше да се проби (едно колко скъпо!) Някога трябваше да чакам за 6 месеца! Днес, когато това е възможно, моят избор отидете на Максим, TI и Philips за интегрални схеми. Ако ние не злоупотреба политичен на безплатна проба е възможност за всички. Също така студентите ще помня 5 или 10 години по-късно, компанията, която им помогна и част код. на ИС ....
mdamdam |
|
 |
Анте
| 14-ти юли 2004 г 11:45 индуктор проби | | |
|
| Здравейте всички,
Някой от вас има безплатни мостри от плосък навсякъде?
Анте |
|
 |
djalli
Регистриран на: 10-ти ноември 2001 година Мнения: 887 Подпомогнат: 15 Местоположение: 1600 Pennsylvania Avenue, Вашингтон 20500
| 17-ти юли 2004 година 14:24 7805 проба | | |
|
| | Къде мога да получа проби, като диоди, транзистори. Fairchild отказва да изпрати тези, но тя не ме изпрати IC проби. Те са посочени като проби. Опитах се за втори път той все още ми отказва. Да Fairchild изпраща проби от IC's? |
|
 |
rauol
| 17-ти юли 2004 година 15:56 ATMEL проби как да поръчам | | |
|
| 8) пробите са изпратени въз основа на географското си местоположение. eltonjohn получи проби bcause той живее в САЩ. U, ако работят в големи компании и проби за ф Ур забравяйте да ги вземем. |
|
 |
sadat007
Регистриран на: 01 Януари 1970 Мнения: 422 Подпомогнат: 6 Местоположение: Пакистан
| 18-ти юли 2004 година 7:28 безплатна проба да се направи списък | | |
|
| | djalli написа: | | Къде мога да получа проби, като диоди, транзистори. Fairchild отказва да изпрати тези, но тя не ме изпрати IC проби. Те са посочени като проби. Опитах се за втори път той все още ми отказва. Да Fairchild изпраща проби от IC's? |
Опита ли onsemi.com? |
|
 |
djalli
Регистриран на: 10-ти ноември 2001 година Мнения: 887 Подпомогнат: 15 Местоположение: 1600 Pennsylvania Avenue, Вашингтон 20500
| 18-ти юли 2004 година 8:51 INFINEON безплатна проба | | |
|
| | sadat007 написа: | Опита ли onsemi.com? |
Аз ги съдят, че взимат много за корабоплаване. 4 транзистори и 4 диоди не са на стойност 8 долара корабоплаването. |
|
 |
Нивек
| 18-ти юли 2004 година 20:30 безплатни мостри на Бразилия | | |
|
| Ето някои ..
ramtron.com -> някои овен sensitron.com -> до 25 $ (светодиоди, ...) fairchild.com irf.com -> / / международна токоизправител -> Дизайн Поддръжка> доведе свободно> проба> тя е тук до 999 част (същото един)
See U ... |
|
 |
zanov
| 29-ти юли 2004 г 7:38 купони и безплатни мостри изпратени / Бразилия | | |
|
| | Къде мога да получа проби от SPST, SPDT, DPDT, DPST механични превключватели? |
|
 |
Kripton2035
Регистриран на: 19-ти юли 2001 Мнения: 553 Подпомогнат: 19 Местоположение: Земята
| 29-ти юли 2004 г 10:07 перестите логика безплатна проба | | |
|
| | zanov написа: | | Къде мога да получа проби от SPST, SPDT, DPDT, DPST механични превключватели? |
Максим има много, и те изпращат мостри ... не повече от 2 на част. , но не това е електронен switchs, механично. |
|
 |
zanov
| 03 Aug 2004 4:35 безплатно IC проби | | |
|
| | Не мога да намеря образци за шофьори с плосък, но които предлага проби за дисплеи с плосък? |
|
 |
glenjoy
Регистриран на: 01 Януари 2004 Мнения: 1021 Подпомогнат: 47 Местоположение: Филипини
| 03 Aug 2004 5:46 ATMEL 89xx безплатна проба | | |
|
| Дали някой знае къде да питам, 4-цифрено Седем сегментен дисплей - Обща катод и Multiplexed?
Благодарности. |
|
 |
Kripton2035
| 03 Aug 2004 11:40 искане FAIRCHILD проба | | |
|
| | glenjoy написа: | Дали някой знае къде да питам, 4-цифрено Седем сегментен дисплей - Обща катод и Multiplexed?
Благодарности. |
Имам някои от FAIRCHILD преди две години (някои дори с алфа дисплей хубаво но те не са достъпни като проба вече. Мисля, че е последното, за да ги спре, тъй като те езика проби само след изпращане на мен! |
|
 |
dujiayou
| 19-ти август 2004 12:33 аналогови устройства безплатна проба | | |
|
| | Ако имате нужда от някой мост IC безплатни мостри, можете да се свържете Raycom, китайска компания, чрез имейл: raycom (до) yeah.net. |
|
 |
djalli
| 29-ти август, 2004 6:59 контрафиле компания, която плащат безплатна проба | | |
|
| | djipe написа: | Здрасти,
Търся за проба да направя RF комуникация между няколко копчета и снимка.
Така че, може ли да ми предложат конкретно позоваване на продукта (приемник & TRANSMITER), отколкото мога да намеря като проба?
Благодарим ви за отговор Djipe. |
Имам проби за rfPIC от microchip.com |
|
 |
Google AdSense

| 29-ти август, 2004 6:59 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
djalli
| 31ви август 2004 год. 3:09 на полупроводникови безплатни мостри | | |
|
| Аз винаги работи с PIC. Но Поръчах 3 проба микроконтролери за стартиране от Atmel най-малко 4 месеца и аз все още не ги има.
Да те кораба проби в САЩ? или ще трябва да ре-за тях? |
|
 |
eltonjohn
| 02 Sep 2004 21:45 безплатна проба в Индия | | |
|
| За хората, които ме изпратени съобщения за това как да получите мостри от PHILIPS .. тук е подкрепа страница .. И разбира се, зависи от държавата, в която сте! http://www.semiconductors.philips.com/markets/mms/products/microcontrollers/support/development_tools/lpc2100/index.html |
|
 |
Кафка
| 03 Sep 2004 23:59 безплатна проба за да направите списък | | |
|
| | Can U ми кажете глог мога да взема проби от FTDI? |
|
 |
djalli
| 04 Sep 2004 6:21 безплатни мостри FTDI | | |
|
| | Kripton2035 написа: | | Поръчах проби от ATMEL и те didn't дойде за първи път, но на второ питам ... може да бъде? |
Накрая те са тук! Те дойдоха от местен дистрибутор на продажбите в Ню Jersay. 4,5 месеца забавяне.
Аз трябва да започнат да работят с тези UC's. Atmel изглежда temping. |
|
 |
хълм
| 07 Sep 2004 3:53 проба отрече FAIRCHILD | | |
|
| | djalli написа: | Аз винаги работи с PIC. Но Поръчах 3 проба микроконтролери за стартиране от Atmel най-малко 4 месеца и аз все още не ги има.
Да те кораба проби в САЩ? или ще трябва да ре-за тях? |
Забравете за това & спре губите времето си с Atmel! |
|
 |
nicleo
| 08 Sep 2004 8:14 доставката на мостри от ATMEL | | |
|
| | feiutm9898 написа: | Никога не съм се на MCU ATMEL проба. Мисля, невъзможно. Направих го няколко пъти на ATMEL официалния уеб сайт, но не получи отговор. Така разочарован.
Моята страна (M'sia) дистрибутор също игнорира молбата ми проба.
 | Опитах се преди, един човек ми се обади, но той заяви, че неговата компания, като един от дистрибуторите ATMEL в моята страна, не предвижда проба. Компанията ще се продават само в огромен обем, например 1000pcs. Кой ще си купи такова огромно количество, особено тези, които просто искат няколко парчета за създаване на прототипи. Най-дистрибутори не се фокусират върху един продукт. Така че, те наистина не ум за насърчаване на продажбата им на раздаването на проби.
Последно редактиран от nicleo на 29-ти октомври 2004 г 14:00; Редактирано общо 1 път |
|
 |
nicleo
| 08 Sep 2004 8:27 TEXAS IC устройство за безплатна проба | | |
|
| Нуждаете се от материал за подобряване на топлинна енергия за управление на вашите електронни дизайн? Можете да опитате следните адреси: 1) Thermagon (hxxp: / / www.thermagon.com/) 2) Bergquist (hxxp: / / www.bergquistcompany.com / thermal_materials.cfm) |
|
 |
djipe
| 09 Sep 2004 17:01 REE проба LCD | | |
|
| Привет,
Търся проби, за да се RF комуникация.
Искам да изпрати сигнал преминете към снимка чрез комуникация RF. В distence е aproximatively 30 m (в къща).
Опитах да поиска RFpic но MICROCHIP спре да изпраща повече 
Имате ли някакви продукти (проби), за да ме sugest да поискат?
Благодарности Djipe. |
|
 |
nicleo
| 10-ти Септември 2004 6:21 за проби от максима IC | | |
|
| Здравейте djipe,
От къде сте? Сигурни ли сте, Microchip спира изпращане на проби вече? |
|
 |
djipe
| 10-ти Септември 2004 10:33 безплатни мостри Бразилия | | |
|
| | nicleo написа: | Здравейте djipe,
От къде сте? Сигурни ли сте, Microchip спира изпращане на проби вече? |
Аз идвам от Франция. И аз съм сигурен, че те спира изпращането RF проби, но повечето снимки на общините все още са изпратени като мостра.
Бихте ли ми показват други проби от друго дружество, което да направи RF комуникация?
Djipe |
|
 |