Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...

безплатни мостри списък

безплатна проба електроника

IC безплатни мостри

IC безплатни мостри
ftdi проби
Гото страница Предишна 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Отиди на страница:
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Професионална Хардуер и електроника Дизайн -> FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
Джон медна

Присъединил се: 28 Декември 2006
Подпомогнат: 2

Post 13 ноември 2007 13:50 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...

Ей човек, какво не е наред с това ??????
Обратно към началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 13 ноември 2007 13:50 Обяви

Обратно към началото
master_picengineer

Присъединил се: 03 Сеп 2007
Подпомогнат: 62

Post 13 ноември 2007 14:00 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...

www.microhip.com
www.st.com
Обратно към началото
View user's profile
GENERALCHAOS13

Присъединил се: 04 Март 2008

Post 04 март 2008 3:39 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...

atmel относно това как мога да премине на факса I DONT имат факс номер PLZ Помощ

PS: какво най-добрия чип за роботика???? Плаче или много тъжно
Обратно към началото
View user's profile
erio

Присъединил се: 26 февруари 2008

Post 05 март 2008 5:14 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...

Аз съм на живо в Индонезия, и аз имам получени MAXIM микропроцесорни проби .. Много хубаво проби: D Просто DONT злоупотреба тях ..
Обратно към началото
View user's profile
jrguy8

Присъединил се: 06 април 2008

Post 07 април 2008 8:22 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ...

Някой знае ли къде могат успешно да получите безплатни мостри на dacs, regs, opamps, MP3 декодер? Как мога да се вземат проби от ROHM? благодарности.
Обратно към началото
View user's profile
regiscruz

Присъединил се: 03 Декември 2007

Post 28 април 2008 6:20 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ...

Аз не вярвам, че някой получи проби от VLSI.
Хората не казват как да се процедира, за да молбите.

Това е много странно за мен. Объркан
Обратно към началото
View user's profile
jrguy8

Присъединил се: 06 април 2008

Post 19 май 2008 6:14 FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...

Поръчах проби от Максим, но без късмет.
Обратно към началото
View user's profile
a0i0r

Присъединил се: 26 Декември 2007

Post 02 юли 2008 18:51 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...

да попитам, ако има свободни проби за FPGA искал xilinx @ ltera?
Аз изпращам искане за atmel проба, но не и отговор.
как аз proseed?
благодарности
Обратно към началото
View user's profile
lian

Присъединил се: 05 юли 2008

Post 05 юли 2008 22:52 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...

Да .. Някой знае ли къде могат успешно да получите безплатни мостри на xilinx или @ ltera
Обратно към началото
View user's profile
student11

Присъединил се: 15 юли 2008

Post 15 юли 2008 10:29 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...

тя е най-голямата онлайн електронни компоненти дейташитове търсачката.

http://alldatasheet.com/
Обратно към началото
View user's profile
rajudp

Присъединил се: 27 май 2006
Публикации: 192
Подпомогнат: 9

Post 10 октомври 2008 16:35 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...

www.microchip.com
www.st.com
www.sst.com
www.freescale.com
www.ti.com
www.cypress.com
www.maxim-ic.com
Обратно към началото
View user's profile
funberry

Присъединил се: 23 Януари 2006

Post 03 ноември 2008 20:00 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ...

24 октомври 2008
Микрочип спря проби в световен мащаб

Ако погледнем в дружеството финансов, вие ще разберете:
цена на акцията на най-ниското ниво в над 5 години, а напоследък спадат около една трета от стойността си. Доход е плоска 2007 до 2008 г., след като показва стабилно изкачват в предишни години. И все пак си R D разходи нарастват с 30 млн. евро. Инвеститори са чувството, че си R D не се генерират нови продажби, и се наказва дружеството.

При цени на акции падне така, че причините за стотици милиони долари на фондовите стойност загуби в началото на страницата ниво ръководители, които обикновено притежават ЛОТ на фондовите, така че явно, на всеки отдел на фирмата е помолен да прегледате техните операции.
Първо инстинкт за вземане на проби в отдела е да се положи всички проби на изчакване, докато в началото на страницата gouys може да има meetng, разбера какво да направя, да реши какво е следващото им движение, имате още една среща, проумея как да подслаждам цялостната картина на акционерите, и т.н. и др

Нещата се движат бавно в голяма корпорация, но във всеки случай, Маркетинг ще предложи опитва потичвам без вземане на проби за да се види дали дава отражение върху продажбите.
Най-малката granularity от време в корпоративния бизнес, е една четвърт (3 месеца), така че те ще ви предложи един или 2 тримесечия без вземане на проби за оценка на ефекта.
След това, те ще се срещнат отново, и ако продажбите са по-ниски (вероятно се дължи на фактори, които не са свързани с вземането на проби) някакъв тип на масата може да каже: "Виж ??!!.. Казах ли щяхме да загубим продажби ако спре програмата. .. " Ако продажбите са по-високи, някой може да каже: "Хей, ние сме се парите инча .. Да повторното стартиране на програма за вземане на проби да се въвеждат дори повече продажби инча.". Тези и други подобни коментари ще бъдат до голяма степен неоснователни и без значение, тъй като никой не може да се сравни научно 3 месеца на проби, на същите 3 месеца withoiut проби от финансова гледна точка - може би трябва да се използва 2 идентични, паралелно Universes да проведат този експеримент, и ние Не са това.

Така че можете да очаквате проба на тока искал това да продължи от 4/8 месеца (1-2 тримесечия, време за срещи), а резултатът да бъде до голяма степен се влияе от някои субективни, най-добре-предполагам, прогнози за това какво ще правят номера изглежда по-добре в годишния доклад.
Имайте предвид, че цената от 500 студенти abusively поръчка на проби е около $ 50,000, а микрочип на годишни загуби от продажбите на оборудване и други малки грешки направиха е 2-3 милиона долара, което е, от своя страна, най-малката загуба на броя на техните финансовите отчети, сред приходи от $ 1,1 млрд., и като цяло разходите на $ 240 милиона.
Дали те проба или не, че цената е по-ниска от шума етаж в годишните си отчети.

Национален Полупроводникови спряна за вземане на проби за 3 месеца през 2007 г. (септември-нов). Fairchild спряна за вземане на проби за 7 месеца през 2007 г. (април-нов). Процесът е един и същ.

Добавени след 33 минути:

Още едно нещо:

Човекът (а), отговарящи на пробата администрация е в несигурно положение.

Ако той дойде на операциите среща въоръжен с документация, която показва пробата програма се злоупотребява - това е края на пробата програма. И ... това е края на работата си

При добри икономически времена, когато компаниите са обикновено наемат, че работниците и служителите могат да бъдат уверени, че ако му отдел затваря, той ще бъде отново работят в друг отдел.

НО времето BAD момента. Дружества не се наемат, но започва да се свие персонала.
АКО си затваря отдел, там ще бъде най-вероятно няма друга позиция на изчакване за него на други места в дружеството, че той се ползва.
Това е уравнението
= По-добри времена за вземане на проби = проби отдел работни места
BAD пъти = не проби = Не samplng работни места.

Този човек трябва да бъде умен, да се грижат за собствените си интереси също.
Обратно към началото
View user's profile
LaMai

Присъединил се: 26 Март 2009

Post 10 април 2009 6:23 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ...

Някой знае ли дали Xilinx дава проба FPGA? Ако отговорът е да, моля, покажете ми как да поиска някой!
Благодаря предварително.
Обратно към началото
View user's profile
ozenk

Присъединил се: 17 април 2009
Подпомогнат: 1

Post 20 април 2009 9:43 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ...

dacadc написа:
Имам проби от http://www.microsemi.com

Съгласен съм напълно, че Philips е ужасно. Нашият дистрибутор исках да поръчате минимум 100 броя чипове.

Имам проба от Филипс (сега NXP), мисля, че ако ви обясня с цел ecsply за образование (последната година проект), която може лесно да го .... но това зависи от вашата dstributor, (може би )....
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Професионална Хардуер и електроника Дизайн -> FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ...
Страница 11 от 11 Всички времена са GMT 2 Часа
Гото страница Предишна 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Отиди на страница:

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS