| Автор | Съобщение |
|---|
Джон медна
Присъединил се: 28 Декември 2006 Мнения: 10 Подпомогнат: 2
| 13 ноември 2007 13:50 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| | Ей човек, какво не е наред с това ?????? |
|
| Обратно към началото | |
 |
Google AdSense

| 13 ноември 2007 13:50 Обяви | | |
|
|
|
|
 |
master_picengineer
Присъединил се: 03 Сеп 2007 Мнения: 1050 Подпомогнат: 62
| 13 ноември 2007 14:00 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| www.microhip.com www.st.com |
|
 |
GENERALCHAOS13
Присъединил се: 04 Март 2008 Мнения: 4
| 04 март 2008 3:39 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| atmel относно това как мога да премине на факса I DONT имат факс номер PLZ Помощ
PS: какво най-добрия чип за роботика???? |
|
 |
erio
Присъединил се: 26 февруари 2008 Мнения: 29
| 05 март 2008 5:14 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| | Аз съм на живо в Индонезия, и аз имам получени MAXIM микропроцесорни проби .. Много хубаво проби: D Просто DONT злоупотреба тях .. |
|
 |
jrguy8
Присъединил се: 06 април 2008 Мнения: 34 Подпомогнат: 2
| 07 април 2008 8:22 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| | Някой знае ли къде могат успешно да получите безплатни мостри на dacs, regs, opamps, MP3 декодер? Как мога да се вземат проби от ROHM? благодарности. |
|
 |
regiscruz
Присъединил се: 03 Декември 2007 Мнения: 1
| 28 април 2008 6:20 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| Аз не вярвам, че някой получи проби от VLSI. Хората не казват как да се процедира, за да молбите.
Това е много странно за мен. |
|
 |
jrguy8
Присъединил се: 06 април 2008 Мнения: 34 Подпомогнат: 2
| 19 май 2008 6:14 FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| | Поръчах проби от Максим, но без късмет. |
|
 |
a0i0r
Присъединил се: 26 Декември 2007 Мнения: 2
| 02 юли 2008 18:51 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| да попитам, ако има свободни проби за FPGA искал xilinx @ ltera? Аз изпращам искане за atmel проба, но не и отговор. как аз proseed? благодарности |
|
 |
lian
Присъединил се: 05 юли 2008 Мнения: 3 Местоположение: Червената Планета
| 05 юли 2008 22:52 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| | Да .. Някой знае ли къде могат успешно да получите безплатни мостри на xilinx или @ ltera |
|
 |
student11
Присъединил се: 15 юли 2008 Мнения: 20
| 15 юли 2008 10:29 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| тя е най-голямата онлайн електронни компоненти дейташитове търсачката.
http://alldatasheet.com/ |
|
 |
rajudp
Присъединил се: 27 май 2006 Публикации: 192 Подпомогнат: 9
| 10 октомври 2008 16:35 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| www.microchip.com www.st.com www.sst.com www.freescale.com www.ti.com www.cypress.com www.maxim-ic.com |
|
 |
funberry
Присъединил се: 23 Януари 2006 Мнения: 7
| 03 ноември 2008 20:00 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| 24 октомври 2008 Микрочип спря проби в световен мащаб
Ако погледнем в дружеството финансов, вие ще разберете: цена на акцията на най-ниското ниво в над 5 години, а напоследък спадат около една трета от стойността си. Доход е плоска 2007 до 2008 г., след като показва стабилно изкачват в предишни години. И все пак си R D разходи нарастват с 30 млн. евро. Инвеститори са чувството, че си R D не се генерират нови продажби, и се наказва дружеството.
При цени на акции падне така, че причините за стотици милиони долари на фондовите стойност загуби в началото на страницата ниво ръководители, които обикновено притежават ЛОТ на фондовите, така че явно, на всеки отдел на фирмата е помолен да прегледате техните операции. Първо инстинкт за вземане на проби в отдела е да се положи всички проби на изчакване, докато в началото на страницата gouys може да има meetng, разбера какво да направя, да реши какво е следващото им движение, имате още една среща, проумея как да подслаждам цялостната картина на акционерите, и т.н. и др
Нещата се движат бавно в голяма корпорация, но във всеки случай, Маркетинг ще предложи опитва потичвам без вземане на проби за да се види дали дава отражение върху продажбите. Най-малката granularity от време в корпоративния бизнес, е една четвърт (3 месеца), така че те ще ви предложи един или 2 тримесечия без вземане на проби за оценка на ефекта. След това, те ще се срещнат отново, и ако продажбите са по-ниски (вероятно се дължи на фактори, които не са свързани с вземането на проби) някакъв тип на масата може да каже: "Виж ??!!.. Казах ли щяхме да загубим продажби ако спре програмата. .. " Ако продажбите са по-високи, някой може да каже: "Хей, ние сме се парите инча .. Да повторното стартиране на програма за вземане на проби да се въвеждат дори повече продажби инча.". Тези и други подобни коментари ще бъдат до голяма степен неоснователни и без значение, тъй като никой не може да се сравни научно 3 месеца на проби, на същите 3 месеца withoiut проби от финансова гледна точка - може би трябва да се използва 2 идентични, паралелно Universes да проведат този експеримент, и ние Не са това.
Така че можете да очаквате проба на тока искал това да продължи от 4/8 месеца (1-2 тримесечия, време за срещи), а резултатът да бъде до голяма степен се влияе от някои субективни, най-добре-предполагам, прогнози за това какво ще правят номера изглежда по-добре в годишния доклад. Имайте предвид, че цената от 500 студенти abusively поръчка на проби е около $ 50,000, а микрочип на годишни загуби от продажбите на оборудване и други малки грешки направиха е 2-3 милиона долара, което е, от своя страна, най-малката загуба на броя на техните финансовите отчети, сред приходи от $ 1,1 млрд., и като цяло разходите на $ 240 милиона. Дали те проба или не, че цената е по-ниска от шума етаж в годишните си отчети.
Национален Полупроводникови спряна за вземане на проби за 3 месеца през 2007 г. (септември-нов). Fairchild спряна за вземане на проби за 7 месеца през 2007 г. (април-нов). Процесът е един и същ.
Добавени след 33 минути:
Още едно нещо:
Човекът (а), отговарящи на пробата администрация е в несигурно положение.
Ако той дойде на операциите среща въоръжен с документация, която показва пробата програма се злоупотребява - това е края на пробата програма. И ... това е края на работата си
При добри икономически времена, когато компаниите са обикновено наемат, че работниците и служителите могат да бъдат уверени, че ако му отдел затваря, той ще бъде отново работят в друг отдел.
НО времето BAD момента. Дружества не се наемат, но започва да се свие персонала. АКО си затваря отдел, там ще бъде най-вероятно няма друга позиция на изчакване за него на други места в дружеството, че той се ползва. Това е уравнението = По-добри времена за вземане на проби = проби отдел работни места BAD пъти = не проби = Не samplng работни места.
Този човек трябва да бъде умен, да се грижат за собствените си интереси също. |
|
 |
LaMai
Присъединил се: 26 Март 2009 Мнения: 1
| 10 април 2009 6:23 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| Някой знае ли дали Xilinx дава проба FPGA? Ако отговорът е да, моля, покажете ми как да поиска някой! Благодаря предварително. |
|
 |
ozenk
Присъединил се: 17 април 2009 Мнения: 12 Подпомогнат: 1
| 20 април 2009 9:43 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| | dacadc написа: | Имам проби от http://www.microsemi.com
Съгласен съм напълно, че Philips е ужасно. Нашият дистрибутор исках да поръчате минимум 100 броя чипове. |
Имам проба от Филипс (сега NXP), мисля, че ако ви обясня с цел ecsply за образование (последната година проект), която може лесно да го .... но това зависи от вашата dstributor, (може би ).... |
|
 |