| Автор | Съобщение |
|---|
Vicent Янг
Присъединил се: 01 Януари 1970 Публикации: 111 Местоположение: Тайван
| 27 ноември 2003 14:22 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| Принстън Тайван компания изпраща проби.
http://www.princeton.com.tw/index-e.htm |
|
| Обратно към началото | |
 |
jhenxl
Присъединил се: 25 Ноември 2003 Публикации: 6
| 10 декември 2003 1:36 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| | Цитат: | Philips е абсолютно ужасяваща, когато става въпрос за проби. Исках да се провери тяхната нова LPC21xx чипове за CPU взискателните молба, но не можа да получи разумен размер на чипове дори ако бях по-щастлив, отколкото да плащат за тях, не са поискали това безплатно. Доста странен начин да се въведе нов продукт, трябва да кажа.
| Не съм съгласен. Аз опитах да вземат проби от Philips само един път и те го изпрати ме тотално 10 единици 210x microcontrollers |
|
 |
FANT
Присъединил се: 27 февруари 2002 Публикации: 360 Подпомогнат: 11
| 10 декември 2003 13:49 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| За да jhenxl: Вероятно ви обещах да купуват 1.000.000 парчета!
BTW, AD ме прати безплатна оферта от 30 проби (различни усилватели) Един добър коледен подарък!. Mandi |
|
 |
CurtFire
Присъединил се: 12 Декември 2003 Мнения: 7
| 17 декември 2003 22:10 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| Как мога да получа безплатни мостри от vlsi (http://www.vlsi.fi/) те ми линк към друг сайт, където трябва да закупят чип!
Дали absoluteli не е възможно да получите мостри от Philips?
Някой знае как се Xtal проби?
Благодарности. |
|
 |
glenjoy
Присъединил се: 01 Януари 2004 Мнения: 1021 Подпомогнат: 47 Местоположение: Филипини
| 03 януари 2004 3:37 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Може ли да посочите пробата списъци?
Например Microcontrollers.
BTW, където мога да взема проба от PLCs, PLDs и момичета? |
|
 |
crazyduck
Присъединил се: 03 Сеп 2001 Публикации: 277 Подпомогнат: 5 Местоположение: Франция
| 03 януари 2004 11:52 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| Здрасти, Пробата искане за ONsemi сайт днес не е безплатна, вие трябва да платите пратката.
CD: ( |
|
 |
В Puma
Присъединил се: 04 април 2002 Публикации: 314
| 03 януари 2004 17:46 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| ONSEMI Calc корабоплаването Клиент на $ 14,95 сега
Някой да е разпоредила безплатни мостри още? |
|
 |
Kripton2035
Присъединил се: 19 юли 2001 Публикации: 530 Подпомогнат: 18 Местоположение: Земята
| 24 януари 2004 22:07 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| | crazyduck написа: | Здрасти, Пробата искане за ONsemi сайт днес не е безплатна, вие трябва да платите пратката.
CD: ( |
национални и също да ви плати превоза сега ... освен, ако имате. COM емайл адрес, който може да получите наистина безплатен превоз ... хора, изглежда, че има злоупотреба от него ...
|
|
 |
davorin
Присъединил се: 07 юни 2003 Мнения: 1396 Подпомогнат: 8
| 24 януари 2004 23:24 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| За Spartan 3 изглежда много зле в момента ...
Аз съм вече обмисля циклон устройства от @ ltera ...
Да не мислите, че ще получите мостри от Xilinx, ако не можеш да им кажеш точно вашия проект и годишна сума (о;
Проби от Atmel? Имам мостри на USB контролера и MP3 контролер веднага (о; |
|
 |
lzgq
Присъединил се: 25 април 2003 Мнения: 5
| 26 февруари 2004 5:26 | | |
|
| | www.microchip.com |
|
 |
sadat007
Присъединил се: 01 Януари 1970 Публикации: 419 Подпомогнат: 6 Местоположение: Пакистан
| 26 февруари 2004 6:27 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Здрасти, Имам Mp3 проби от http://www.vlsi.fi VS1001, VS1011 и VS1002 (Total 5Pcs) страхотно  Сега работи върху прото тип борда. |
|
 |
ITP
Присъединил се: 11 юли 2001 Публикации: 110
| 26 февруари 2004 7:20 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Микрочип не изпраща проби в Индия ITP
|
|
 |
Proton
Присъединил се: 31 v 2001 Мнения: 79
| 28 февруари 2004 11:20 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Здравейте, какво ще кажеш за ST? те дори не са имейл адреса си сайт. Те предлагат да се позова на местни дистрибутори, които се tipically не толкова щастлив да ви изпрати проби. Какво мислите? THX Proton |
|
 |
Cluricaun
Присъединил се: 28 Сеп 2001 Публикации: 704 Подпомогнат: 13
| 28 февруари 2004 11:48 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Здрасти
Regardingthe ST аз не е имал късмет, тъй като ти казват, че дистрибуторите не са толкова запалени по изпращане на проби, аз веднъж WAAS казал, че те само да изпратите пакет от 1000 и струва xUSD мир.
Предполагам, че може да получи проба от микрочип, аз живея извън САЩ и не е имал проблем. Ако те не са изброени като проба можете да ги закупите в много страни, директно от тях.
Последно редактирано от Cluricaun от 29 март 2004 21:09; редактирано 1 път общо |
|
 |
bagane
Присъединил се: 12 Март 2004 Мнения: 7
| 15 март 2004 16:41 | | |
|
| | Вие можете да получите мостри от Линейна Технологии, CML, cygnal и chipcon. Само се подготвят и пуснете имейл до тях. |
|
 |
B_A_D
Присъединил се: 26 Март 2004 Мнения: 7 Местоположение: Израел
| 28 март 2004 10:04 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Имам около 150 различни чипове от микрочип. Аз съм живее в Израел. |
|
 |
mgf
Присъединил се: 26 февруари 2004 Мнения: 37
| 05 април 2004 7:45 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| микрочип и Максим приучавам кораб в Румъния, поради собствени правила, НО аналогови устройства могат да го направя като съм получил много IC години. |
|
 |
deejay2k1
Присъединил се: 26 април 2004 Публикации: 8
| 26 април 2004 10:41 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| | Също така, опитайте Intersil Те бяха много хубаво, прати ме на проби поискана по-малко от една седмица. Далас / Максим ми изпрати няколко опаковки, но след това те ме пренасочи към местната distribuitor в Румъния, ECAS. Без отговор, тъй като тогава. |
|
 |
Docs
Присъединил се: 29 април 2004 Мнения: 5
| 30 април 2004 22:01 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| здрасти
Имам проби от pmcflash.com и ti.com също и от аналогово, Максим и микрочип (микрочип е отпреди няколко години) |
|
 |
davorin
Присъединил се: 07 юни 2003 Мнения: 1396 Подпомогнат: 8
| 30 април 2004 22:52 Re: FREE ИЗВАДКАТА списъка ... | | |
|
| Преди няколко седмици подредени образци от pericom ... вземане автобус ниво превключватели като IDT ... това, което са получили няколко седмици е само потвърждение, че е всичко .. 
Може би малко извън темата, но винаги е необходима ...
Kycon sended ми кутия пълна с проби за PC съединители както DSUB, PS2, крикове стерео, ел. др .. не транспортни разходи (о: |
|
 |
feiutm9898
Присъединил се: 31 v 2004 Публикации: 227 Подпомогнат: 4 Местоположение: Сингапур
| 02 юни 2004 20:06 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Никога не съм се ATMEL mcu проба. Мисля, че е невъзможно. Направих го няколко пъти на ATMEL официален уеб сайт, но не получи отговор. Така разочарован.
Моята страна (M'sia) дистрибуторът да игнорирате ми проба искане.
|
|
 |
pvinbox@yahoo.com
Присъединил се: 28 май 2004 Публикации: 122 Подпомогнат: 6 Местоположение: Коимбаторе, Индия
| 04 Юни 2004 21:13 | | |
|
| Хаи понякога тя може да се случи.
Ето и списък на някои безплатни компоненти доставчици
www.samtec.com всички типа конектори и подложки и картон интерфейс елементи.
www.elestarelays.com те дават проба замествам
www.maxim-ic.com като всички техни продукти като nvram, РТК, контролери
www.ti.com като всичките им producs |
|
 |
про
Присъединил се: 14 Март 2004 Публикации: 178 Подпомогнат: 9 Местоположение: Франция
| 05 юни 2004 22:02 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Ti не дават всичките си продукти, като проби, но най-голяма част от тях, той вече не не дава l293d, uln2803 (pdip пакет) и др ..  Колко жалко! |
|
 |
czpir
Присъединил се: 18 април 2002 Мнения: 63 Подпомогнат: 1
| 08 юни 2004 19:23 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Приятели
Организации предлагат безплатни мостри за потенциалните крайни потребители, за тестване на прототипи - накратко за търговски причини.
Какво имам лично видял е злоупотреба на тези съоръжения от страна на Общността като цяло ESP. hobbyists и студенти, злоупотреба води до извадя на такива съоръжения от тези organaizations. Ние трябва да разберем, че организацията трябва да похарчите за производство и корабът тези проби.
Хората поръчване на тези проби в насипно състояние (някои споменати 150 чипове), не може да допринесе за организацията в търговската мрежа.
Bonafide организации все още може да получи проби от тези производители или дистрибутори, създаден през веригите за доставка, само на малки и другите потребители ще бъдат afected.
Да взема една общност отговорност за това и спрете злоупотреба - може да бъде първата стъпка ще бъде да се скрап тази тема.
-CZ |
|
 |
ME
Присъединил се: 14 Март 2002 Мнения: 1523 Подпомогнат: 13
| 08 юни 2004 19:55 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Аз не мисля, oredring проби като студент или за лична употреба е злоупотреба, продавачите ще се възползват от това в дългосрочен план. Когато свикнеш с помощта на специални IC от определен оператор, вие сте по-склонни да използват една и съща чипове от същия продавач comercially също.
Вземането на проби е просто добра и ефективна пазарна oppurtunity за продавачите.
Някои търговци само кораба проби на компании, докато други, като например Максим кораби за всеки. Мисля, че Максим и печелят всичките пари обратно те прекарват на проби, тъй като учениците са придобили използва за използване Максим, когато студентите късно получава своята работа и трябва да се намери чип за проект, когато те първо ще измисля например Максим, защото те са запознати с този оператор, нейните чипове, дейташитове, заявлението отбелязва, уеб страница др
Компании millons похарчите за реклама и мисля проби е много ефективна форма на реклама.
Доставчици често дава огромни отстъпки за оценка китове, ЕДА др програми в университетите, защото тя е theyknow пари и разходи. Някои компании дори раздават много оборудване и софтуер за свободно да университети и студенти.
Предоставяне далеч проби ще купя една и съща добра воля и тяхното име ще се пускат в съзнанието на студентите. |
|
 |
Google AdSense

| 08 юни 2004 19:55 Обяви | | |
|
|
|
|
 |
Kripton2035
Присъединил се: 19 юли 2001 Публикации: 530 Подпомогнат: 18 Местоположение: Земята
| 13 юни 2004 11:02 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Totaly съм съгласен с теб "аз"! и мисля, компании като 150 ех на "образци" на едно и също лице, следва да се преразгледа това, което те наричат проба ... |
|
 |
valajor
Присъединил се: 14 юни 2004 Мнения: 14 Местоположение: Лима - Перу
| 15 юни 2004 18:20 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Аз живея в Перу и аз получих напълно безплатни мостри от аналогови устройства и Texas Instruments.
Получих проби от Максим прекалено, но само един път, сега Максим не е изпращането на проби до Перу. |
|
 |
abionnnn
Присъединил се: 18 юни 2004 Мнения: 38 Подпомогнат: 3
| 18 юни 2004 14:33 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Аз съм студент електронно инженерство от Австралия, имам купове на проби от национална и особено трудно да се получи части (Е, тук все пак). Техният основен дистрибутор (стрелката) не е твърде много искам да дава проби далеч.
Освен това Максим е добър с проби, и те имат много устройства, които не можете да откриете най-различни компании. (вероятно, тъй като те са силно патентован!) Xilinx не дава далеч проби, но те са полезни тона литература и някои демонстрационни програми. Аналогов и Fairchild полуремаркета проводниците не се раздават мостри на Австралия, въпреки че, което е доста разочароващо.
Аз също чух Zilog и други дружества, регистрирани в http://www.vegeneering.com/environment_control_system/index.html дават проби, ако ви попитам тогава добре ... |
|
 |
gulson
Присъединил се: 01 Януари 1970 Публикации: 157 Подпомогнат: 1 Местоположение: Полша
| 19 юни 2004 15:22 БЕЗ ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| OFFTOPIC
Мисля, че продавачите трябва да провери всичко за държавите, които ще получат проби от тях.
Те са поръчване на 15 проби, като OPA от TI за свободни и го продава! Те не знаят как да използват IC, те са за поръчка, само защото е безплатно! болен положение, че е време да започна да мисля и да анализираме поръчки, продавачите! |
|
 |
nhall
Присъединил се: 02 юни 2004 Публикации: 6
| 23 юни 2004 15:22 Re: FREE ИЗВАДКАТА СПИСЪК ... | | |
|
| Вие сте gulson Райт. През 1998 г. Максим изпрати ме проби, но сега не. Това е отговорът от Максим: ############################################## Сър Това, което съм се опитва да ти кажа е това, всички ЮЖНА АМЕРИКА поръчки няма да бъдат изпратени, освен ако не ни с FedEx UPS, DHL acct # независимо дали сте поставени стандарт, нито ние няма да можем да Ви ги изпратим. Ако не може да ни даде един от тези acct # тогава ние не можем да изпратим вашата поръчка. ############################################## Виждам те |
|
 |