| Автор | Съобщение |
|---|
rajudp
Регистриран на: 27-ми май 2006 Мнения: 216 Подпомогнат: 10 Местоположение: Индия
| 14-ти юни, 2006 19:11 максима-IC безплатни мостри | | |
|
| | Имам мостри от кипарис, просто използвайте проба връзка, отнеме много време, за да го получи. |
|
| Върнете се в началото | |
 |
borloloy
| 22-ри Юни, 2006 7:55 ATMEL безплатна проба на at90usb | | |
|
| | Някой знае ли къде може да поиска мостри от IRF. |
|
 |
MACOSX4ME
| 06 Jul 2006 0:17 безплатна проба Brasil Бразилия | | |
|
| | Някой знае ли бяха мога да получа LCD проби. Не модули само голи стъкло с плосък за работа със ATmega169. |
|
 |
Computerman29
Регистриран на: 23-ти юли 2006 година Мнения: 135 Подпомогнат: 4 Местоположение: Валпараисо, в САЩ
| 23-ти Юли, 2006 7:28 LSD проба свободно | | |
|
| За проби с плосък опитайте този линк.
з п **: / / www.purdyelectronics.com/
Те също имат LED's, LED дисплеи и LCD модули!
Added след 4 минути:
Налице е също и този линк:
з п **: / / / my.fcc.net ~ Бърн / ee.html
Много от линковете в този сайт са мъртви, а не всички фирми дават проби, но много направя.
Допълнителни съвети: Не губете време с ATMEL! Microchip е чувствате продукти и по-добри цени. Те също са аналогови и интерфейс продукти. |
|
 |
khanna_gunjan
| 24-ти юли 2006 13:57 безплатни мостри от Бразилия | | |
|
| | можете да използвате www.coilcraft.com за дросели с чип, чип индуктор, ел. магнетизъм, EMI филтри, широколентови трансформатори, ел. индуктор, чип намотки, високочестотни дросели и т.н. и т.н. |
|
 |
pangpang29
| 28-ми юли 2006 6:05 безплатна проба на IGBTs | | |
|
| | Може ли някой да каже къде може да получите някои IGBT проби сега? |
|
 |
pkedvessy
| 28-ми юли 2006 11:17 безплатно IC доставка проби във Филипините | | |
|
| | Как може да поиска пробата от ATMEL? Четох Thet някой го е направил! |
|
 |
rikie_rizza
Регистриран на: 05 Aug 2006 Мнения: 334 Подпомогнат: 20 Местоположение: Бикини Отдолу, между рок и ананас
| 05 Aug 2006 7:31 безплатно ft232 проба | | |
|
| Atmel е кърпя трудно. Лесният един е първата и единствена ... FREESCALE! отидете на freescale.com Регистрирайте си самостоятелно и за някои безплатни неща! те приемат Yahoo Email също. |
|
 |
Hideaki
| 12-ти август 2006 10:13 безплатна проба за Бразилия | | |
|
| | Искам да поискат да бъдат прости IGBT верига водача. Всеки, който ми помогне. |
|
 |
rajudp
Регистриран на: 27-ми май 2006 Мнения: 216 Подпомогнат: 10 Местоположение: Индия
| 23-ти Август 2006 година 10:37 безплатно IC проби | | |
|
| | Имам мостри от ATMEL, аз употреба на връзката от ATMEL за проба. дистрибутора им се свърза с мен за проекта и те ме проби пясък |
|
 |
Google AdSense

| 23-ти Август 2006 година 10:37 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
som_raparty
| 26-ти септември, 2006 14:48 безплатно искане проба страната | | |
|
| Здравейте има ли някой проби от електроника ST когато отговорът е да, те може да се каже как те пристъпват .......
чао Som |
|
 |
KST
| 26-ти септември, 2006 16:21 AVR проби свободен | | |
|
| | som_raparty написа: | Здравейте има ли някой проби от електроника ST Ако отговорът е да, те може да се каже как те пристъпват .......
чао Som | В ehe той той нали! в коя страна са ви живот??? |
|
 |
som_raparty
| 27-ми септември 2006 г 10:09 Allegro A3977SED безплатни мостри | | |
|
| som_raparty написа: Здравейте има ли някой проби от електроника ST Ако отговорът е да, те може да се каже как те пристъпват .......
чао Som
В ehe той той нали! в коя страна са ви живот???
здрасти Аз съм, живеещи в Индия ..... |
|
 |
powersys
| 03 Oct 2006 5:38 проба безплатно за Бразилия | | |
|
| Wilco Corporation предоставя безплатна индуктор проби.
Има ли някой (от outsides САЩ) поиска безплатни мостри от Wilco корпорация? http://www.wilcocorp.com/catalog/
Опитах се да попълните формата проба искането, както е показано по-долу. Аз обаче не може да се осъществи поради следното съобщение за грешка: "Моля, въведете валиден телефонен номер, преди да подадете"
Уж някой посъветва как да попълнят валиден телефонен номер?
Благодарности
|
|
 |
BenKropp
| 26-ти януари, 2007 16:35 списък на свободен компании проба distribut | | |
|
| Здрасти, Дали някой има успех в поръчване на проби от Народно? Опитах го, но никога ли нещо. Изглежда, те искат само да получите информация за вас ... |
|
 |
rajudp
| 28-ми януари 2007 22:34 проба Египет | | |
|
| | previsly национални е давал проби. но сега те такса за куриер, че depands върху коя част ви попита |
|
 |
BenKropp
| 29-ти януари 2007 13:48 може за любителите на безплатни мостри от Максим | | |
|
| | Цитат: | | но сега те такса за куриер | поръчване на проби по време на процеса не бе помолен за това. Изпратих имейл за потвърждение, но нищо не се е случило. Сега аз ще преминат към Analog Devices или TI |
|
 |
ahmad_abdulghany
Регистриран на: 12-ти април 2005 година Мнения: 1369 Подпомогнат: 212 Местоположение: Кайро, Египет
| 29-ти януари 2007 17:01 Максим отрича поръчване на проби | | |
|
| Максим (www.maxim-ic.com) е изпращане на безплатни мостри на Египет, но изведнъж го спряно, аз не знам защо, и те ще го върне обратно или не! Всяка информация за това? |
|
 |
rajudp
| 03 Feb 2007 22:36 безплатна проба IC compnies | | |
|
| | BenKropp написа: | | Цитат: | | но сега те такса за куриер | поръчване на проби по време на процеса не бе помолен за това. Изпратих имейл за потвърждение, но нищо не се е случило. Сега аз ще преминат към Analog Devices или TI |
това не е е-поща за искане на проба. в потвърждение има връзка за да се потвърди това ще насочи към останалата част |
|
 |
vaibhav.k
Регистриран на: 12-ти април 2006 г Мнения: 117 Подпомогнат: 6 Местоположение: Индия
| 06 Feb 2007 14:04 Максим raycom IC | | |
|
| | Мисля, че всички тези фирми, които имат онлайн проба поискване те се изпраща directlly.But някои от дружествата да го прехвърля на народите там distributer.And Това забавяне или отхвърляне проби чрез проверка на молбите профил |
|
 |
jkmaro
| 07 Feb 2007 2:35 8051 чип проби | | |
|
| | Има ли безплатна проба за middel изток ????? |
|
 |
funghome
| 07 Feb 2007 15:17 www.maxim-ic.com/samples | | |
|
| | Computerman29 написа: | За проби с плосък опитайте този линк.
з п **: / / www.purdyelectronics.com/
Те също имат LED's, LED дисплеи и LCD модули! | Аз съм, живеещи в Хонг Конг, Доставка пр. брой е бил длъжен за мен да поръчате с плосък проби в този сайт? |
|
 |
Computerman29
Регистриран на: 23-ти юли 2006 година Мнения: 135 Подпомогнат: 4 Местоположение: Валпараисо, в САЩ
| 08 Feb 2007 14:36 Първи свободен микрочипове проба | | |
|
| funghome:
Те не ме пита за една. Аз живея в САЩ. Не знам за Хонг Конг.
Added след 3 минути:
Мисля, че си помислих, Atmel вън!
Вие трябва да погледнете в информационните листове за поръчване на информация и да използват ТОЧНА номера в информационния лист! И не за повече от 3 на номер на частта. Направих това и с 4 различни проби AVR (3 за всяка). |
|
 |
VSMVDD
| 09 Feb 2007 22:54 получите безплатно електроника проба | | |
|
| Най-добрият начин да се проби е да се обади на дружествата пряко по този начин си осигурена на добри съвети и подкрепа и чат от подобен човек добива
, а също и много повече проби, за да изпробват правилото е винаги Ако имате добра разумен проект , които могат да представляват много от продажбите или направени модели след това една компания е много по-вероятно да помогне
и какъв по-добър начин, отколкото да се обясни в лице Това спомага за компания на Вашите намерения аз добивам проби от аналогов в 2 дни от САЩ понякога дори и 1-2hrs местни агенти да се модели в ЕАО за други приложения за SIM , но те все още помощ и лесно
Но никога не съм злоупотреба с тези услуги и каже истината, за да ги
ми кутия компоненти, използвани за да бъде изцяло на проби но аз основавам над път, използва за всички тях в проекти .... Аз твърдо beleve, че много производители искат да помогнат и ако си истински тогава там е малко въпрос apporch за всяко дружество, за тази услуга бизнесът си е бизнес afteralll .... и аз винаги предлагат да плащат така или иначе и изпращане на картата и благодаря's Приятно ми е да бъда приятен fruitfull и когато получите бита трябва да се байт
..... |
|
 |
abidr
| 23-ти февруари, 2007 година 12:53 индуктор безплатни мостри | | |
|
| Аз Ще се опита да отговори на някои от querries: Компании като микрочип, Национален не забавляват безплатно имейл ID проба искания като Yahoo, MSN и т.н., трябва да имате имейл дружество или иначе известни като корпоративни имейл акаунт за да ги имам. Както беше обсъдено по-голямата част от фирмите са затягане на винта на техните програми за проба Причината за това е злоупотреба. TI един много пъти doesn't изпрати проби с изключение на САЩ и Канада. Важното тук е програмата да не се използва проба злоупотреба с него, когато ми трябва проби от повечето от производителя Аз ги правя с изключение на няколко такива, дори и неща, като оптичен & магнитни въртящи се енкодери. Така черупка е, ако можете да докажете, че сте най-автентични от дружествата ще Ви изпратим проби. Наздравици |
|
 |
massieu11
| 20 април 2007 0:06 безплатна проба ДВ | | |
|
| | Здравейте всички. Има ли enybody знае къде мога да намеря безплатни мостри за Мексико за Supression кондензатори ЕПИ classx2? благодаря предварително |
|
 |
MAXPAYNE
Регистриран на: 24-ти февруари 2007 година Мнения: 30 Подпомогнат: 1 Местоположение: BD
| 29-ти септември 2007 11:37 безплатна проба максима само един | | |
|
| | Има ли МАКСИМ изпраща оценката им комплект като проби? |
|
 |
funnynypd
Регистриран на: 09 May 2007 Мнения: 913 Подпомогнат: 21 Местоположение: САЩ & Канада
| 30 Септември 2007 0:33 получите безплатно проби от ft2232 | | |
|
| | Atmel проби са толкова трудно да се получи, никога не съм се един, но много телефонни обаждания от тях. |
|
 |
MAXPAYNE
Регистриран на: 24-ти февруари 2007 година Мнения: 30 Подпомогнат: 1 Местоположение: BD
| 30 Септември 2007 17:00 акселерометри безплатна проба | | |
|
| | Каква е целевата цена и производствен цикъл живот? |
|
 |
rikie_rizza
Регистриран на: 05 Aug 2006 Мнения: 334 Подпомогнат: 20 Местоположение: Бикини Отдолу, между рок и ананас
| 08 Oct 2007 14:41 безплатни мостри на полупроводникови | | |
|
| | ahmad_abdulghany написа: | Максим (www.maxim-ic.com) е изпращане на безплатни мостри на Египет, но изведнъж го спряно, аз не знам защо, и те ще го върне обратно или не! Всяка информация за това? |
Използвайте друг имейл адрес, ... те ти блок не, вашата страна. Dont за прекалено много или ще им бъде на черен списък. Ако не правиш това, цялата страна не могат да получат безплатна проба. Dont използването на повече от 3 името на същия адрес. |
|
 |