| Автор | Съобщение |
|---|
alzomor
Регистриран на: 09 Jun 2005 Мнения: 622 Подпомогнат: 31 Местоположение: Кайро
| 07 Oct 2009 14:58 GPS антена | | |
|
| HI
Аз съм с GPS за проследяване. В момента аз използвам и активна външна антена, която мога да коригирам над колата. за надеждност аз предпочитам да се използва антена кръпка и го вградите с GPS модул. Въпросът ми е възможно ли е кръпка антена работи добре, ако това е вграден в камерата на устройството? и ако цялото устройство се определя в рамките на двигателя на колата?
Какво мислите?
Салам Hossam Alzomor |
|
| Върнете се в началото | |
 |
Google AdSense

| 07 Oct 2009 14:58 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
pabloec
| 07 Oct 2009 21:08 кръпка антена за GPS приемник | | |
|
| аз съм мисля, че си е добра идея, от една страна има много метални заграждения второ много високочестотен шум от свещите и т.н., може би си най-добрите, ако използвате вътр кабел антена, но вместо да се използва антена, че използвате пластир на външната , можете да получите около 3 db печалба, от личен опит ще получите добро SNR от около 6 до 7 спътника в зависимост от това кога и къде се намирате.
все пак винаги можете да опитате. От приложеното начин се лу доклад на една и GPS антена направени отдавна (си на испански, но тя не може да бъде трудно за автоматичен преводач да си свършат работата.)
|
|
 |
alzomor
| 08 Oct 2009 0:26 Re: Patch антена за GPS приемник | | |
|
| Здрасти
Благодаря за вашето мнение и за доклада. Мисля, че е на италиански език, има ли версия на английски език е? от друга страна Аз използвам е кръпка антена или активна антена в камерата на грижите салон, е 3 db печалба все още е възможно?
Салам Hossam Alzomor WWW () Море () Org |
|
 |
pabloec
| 08 Oct 2009 2:13 кръпка антена за GPS приемник | | |
|
| Hahaha си на испански. Написах го за лаборатория, аз съм мисля, че всички ще получат полезна работа вътре в метални заграждения от всякакъв вид, но можете да опитате да използвате камерата за пластмаса, проблемите са метални пластини блокиране на сигнала
IM Съжалявам, но аз искрено Dont се чувствам като го превежда, защото използва като техническа languaje че автоматизиран преводач ва си свършат работата и аз просто Dont има време. |
|
 |
alzomor
| 08 Oct 2009 13:20 Re: Patch антена за GPS приемник | | |
|
| Благодаря отново.
Аз отивам да се използват пластмасови камерата, но то ще бъде в колата салон. Моят въпрос е, дозата на сигналите преминавайки от стъкло на автомобила ще бъде достатъчно за постигане на добри печалби?
Салам Hossam Alzomor |
|
 |