Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

кръпка антена за GPS приемник

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> RF, микровълнова, Антени и Оптика -> кръпка антена за GPS приемник
Автор Съобщение
alzomor

Подпомогнат: 31

Post 07 Oct 2009 14:58

GPS антена

HI

Аз съм с GPS за проследяване.
В момента аз използвам и активна външна антена, която мога да коригирам над колата.
за надеждност аз предпочитам да се използва антена кръпка и го вградите с GPS модул.
Въпросът ми е възможно ли е кръпка антена работи добре, ако това е вграден в камерата на устройството?
и ако цялото устройство се определя в рамките на двигателя на колата?

Какво мислите?

Салам
Hossam Alzomor
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 07 Oct 2009 14:58

Реклами

Върнете се в началото
pabloec

Подпомогнат: 9

Post 07 Oct 2009 21:08

аз съм мисля, че си е добра идея, от една страна има много метални заграждения второ много високочестотен шум от свещите и т.н., може би си най-добрите, ако използвате вътр кабел антена, но вместо да се използва антена, че използвате пластир на външната , можете да получите около 3 db печалба, от личен опит ще получите добро SNR от около 6 до 7 спътника в зависимост от това кога и къде се намирате.

все пак винаги можете да опитате. От приложеното начин се лу доклад на една и GPS антена направени отдавна (си на испански, но тя не може да бъде трудно за автоматичен преводач да си свършат работата.)

Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Върнете се в началото
alzomor

Post 08 Oct 2009 0:26

Re: Patch антена за GPS приемник

Здрасти

Благодаря за вашето мнение
и за доклада.
Мисля, че е на италиански език, има ли версия на английски език е?
от друга страна
Аз използвам е кръпка антена или активна антена в камерата на грижите салон, е 3 db печалба все още е възможно?

Салам
Hossam Alzomor
WWW () Море () Org
Върнете се в началото
pabloec

Подпомогнат: 9

Post 08 Oct 2009 2:13

Hahaha си на испански. Написах го за лаборатория, аз съм мисля, че всички ще получат полезна работа вътре в метални заграждения от всякакъв вид, но можете да опитате да използвате камерата за пластмаса, проблемите са метални пластини блокиране на сигнала

IM Съжалявам, но аз искрено Dont се чувствам като го превежда, защото използва като техническа languaje че автоматизиран преводач ва си свършат работата и аз просто Dont има време.
Върнете се в началото
alzomor

Post 08 Oct 2009 13:20

Re: Patch антена за GPS приемник

Благодаря отново.

Аз отивам да се използват пластмасови камерата, но то ще бъде в колата салон.
Моят въпрос е, дозата на сигналите преминавайки от стъкло на автомобила ще бъде достатъчно за постигане на добри печалби?

Салам
Hossam Alzomor
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> RF, микровълнова, Антени и Оптика -> кръпка антена за GPS приемник
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа
Подобни теми:
антена зависимостта кръпка от пластира материал (4)
Conformal Антена-как да се вземе microstrip антена кръпка (2)
AM / FM антена електронни??? кръпка антена? (5)
Patch Antenna (2)
Patch Antenna (7)
[Помощ] Patch Antenna (1)
Ню към кръпка антена & нужда от помощ .. (2)
EBG и Patch Antenna (5)
помощ, пластир антена (2)
Patch Antenna (2)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема