Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

OMRON АД C2000H STL-стълба проблем

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> OMRON АД C2000H STL-стълба проблем
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
pakiboy

Присъединил се: 15 април 2007
Публикации: 8

Post 04 юли 2009 0:06 OMRON АД C2000H STL-стълба проблем
Tags: OMRON АД STL АД

Привет!

Аз съм с OMRON (АД) SYSMAC C2000H излишни CPU за някои Процес контрол прилагане. I DONT имат OMRON софтуер, но аз имам своя Ръчно държани програмист.

Трябва да направите някои промени в програмирането. Както Ръчно държани програмист само подкрепа STL. Имам retrived следните STL инструкции от процесора чрез Ръчно държани Програмист, че не са в състояние да ме разберете!

LD 20107
ИЛИ 20108
OUT 00200
ИЛИ 20115
OUT 20312

Въпреки, че аз m familar с OMRON STL и стълба за програмиране, но преди STL, са споменати единствено от пътя & успяхме да interprate този STL под формата на стълбата!

Имам неопределеност в или 20115 т. е. като след всеки OUT XXXXX там трябва да се LD XXXXX, но това е единственият случай, че сте намерили къде ИЛИ 20115 е пряко идва след OUT 00200 с LD XXXX!

Аз би оценила, ако се предложат по-горе споменатите STL инструкциите Counter участие в стълба!

NB: Имам retrived рано споменати STL инструкции от тази система (CPU), която работи успешно за последните 12 years.So не съществува шансовете за грешка в тези твърдения.

С уважение
Обратно към началото
View user's profile
Shaggy29

Присъединил се: 04 юли 2009

Post 04 юли 2009 8:19 OMRON АД C2000H STL-стълба проблем
Tags: OMRON АД

Уважаеми господине.

Ние осигуряваме INPLANT обучение по индустриална автоматизация сектор всичките късно марки АД, SCADA & DCS системи

Марка
АД: Siemens (S5 да PCS7), Rockwell (микро-до ControlLogix), Шнайдер Електрик (микро-до Quantum), Ге-Fanuc, OMRON, ABB, Mitsubishi ... т.н.

SCADA: RsView, WinCC, Cimplicity, Ifix, Citect. Wonderware т.н. ..

DCS: Делта V, Honeywell, Yokogawa, ABB, Siemens PCS7 ... т.н.

Благодарение & Почит

SAGAR PARAB
ОБУЧЕНИЕ мениджър.
Кажи: 00919223525017
E-mail: sagar.prolific (AT) gmail.com
За изобилствуващ Системи
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> OMRON АД C2000H STL-стълба проблем
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS