pakiboy
Присъединил се: 15 април 2007 Публикации: 8
| 04 юли 2009 0:06 OMRON АД C2000H STL-стълба проблем | | | Tags: OMRON АД STL АД |
|
| Привет!
Аз съм с OMRON (АД) SYSMAC C2000H излишни CPU за някои Процес контрол прилагане. I DONT имат OMRON софтуер, но аз имам своя Ръчно държани програмист.
Трябва да направите някои промени в програмирането. Както Ръчно държани програмист само подкрепа STL. Имам retrived следните STL инструкции от процесора чрез Ръчно държани Програмист, че не са в състояние да ме разберете!
LD 20107 ИЛИ 20108 OUT 00200 ИЛИ 20115 OUT 20312
Въпреки, че аз m familar с OMRON STL и стълба за програмиране, но преди STL, са споменати единствено от пътя & успяхме да interprate този STL под формата на стълбата!
Имам неопределеност в или 20115 т. е. като след всеки OUT XXXXX там трябва да се LD XXXXX, но това е единственият случай, че сте намерили къде ИЛИ 20115 е пряко идва след OUT 00200 с LD XXXX!
Аз би оценила, ако се предложат по-горе споменатите STL инструкциите Counter участие в стълба!
NB: Имам retrived рано споменати STL инструкции от тази система (CPU), която работи успешно за последните 12 years.So не съществува шансовете за грешка в тези твърдения.
С уважение |
|
Shaggy29
Присъединил се: 04 юли 2009 Мнения: 10 Местоположение: Индия
| 04 юли 2009 8:19 OMRON АД C2000H STL-стълба проблем | | | Tags: OMRON АД |
|
| Уважаеми господине.
Ние осигуряваме INPLANT обучение по индустриална автоматизация сектор всичките късно марки АД, SCADA & DCS системи
Марка АД: Siemens (S5 да PCS7), Rockwell (микро-до ControlLogix), Шнайдер Електрик (микро-до Quantum), Ге-Fanuc, OMRON, ABB, Mitsubishi ... т.н.
SCADA: RsView, WinCC, Cimplicity, Ifix, Citect. Wonderware т.н. ..
DCS: Делта V, Honeywell, Yokogawa, ABB, Siemens PCS7 ... т.н.
Благодарение & Почит
SAGAR PARAB ОБУЧЕНИЕ мениджър. Кажи: 00919223525017 E-mail: sagar.prolific (AT) gmail.com За изобилствуващ Системи |
|