Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

SRAM 6 тона клетки - пишат / четат подправка симулация

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> ASIC дизайн Методология & Инструменти (Digital) -> SRAM 6 тона клетки - пишат / четат подправка симулация
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
gthe

Присъединил се: 30 януари 2005 година

Post 03 юли 2009 19:00 SRAM 6 тона клетки - пишат / четат подправка симулация

Привет,

Аз съм се опитват да съставим 6T sram клетка в подправка и Не знам как да симулират пишат / четат операция в същото С и CL линии.

Аз пускат тези редове с обърнати пулса напрежение за извършване на операцията пиша, но Не знам как да се "Промяна има списък" и да ги направи изходни линии за прочети операции.

Как мога да даде импулс на напрежение до линия, а след това в друго време, например направи това изглежда като продукция за извършване на клетката четат подправка симулация?

Благодаря Ви предварително.
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> ASIC дизайн Методология & Инструменти (Digital) -> SRAM 6 тона клетки - пишат / четат подправка симулация
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS