Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

ATmega8535

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Microcontrollers -> ATmega8535
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
dhruv89

Присъединил се: 03 юли 2009

Post 03 юли 2009 12:32 ATmega8535
Tags:

Ей ЗОП !!!!!!!
Аз съм правиш проект, когато трябва да конвертирате 12 битов паралелен данни нагоре сериен форма ....... използвайки atmega8535 .........
ми проблем е, как да направите това с помощта на микроорганизми

Аз не съм много добре acquinted wid правилата на паралелно предаване н неща .......

КН ne1 харесвам помагам wid някои доста код или нещо .........

Аз съм наистина остана wid това и арго продължи още докато тази част се прави .....

така че, моля да ми помогнете ли тук .....
всяко нещо помогне ще бъде много по appretiated !!!!!!!!!
Обратно към началото
View user's profile
yasir9909

Присъединил се: 22 юни 2007

Post 04 юли 2009 16:23 Re: ATmega8535
Tags:

Защо не сте по-добре да използвате някои паралелни сериен конвертор IC.

Също така ми кажете малко повече подробности за този проект, може да мога да ви помогне в това отношение.

Какво устройство генерира паралелна данни, които трябва да се хранят с microcontroller за конвертиране към серийния.

с уважение
m.yasir
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Microcontrollers -> ATmega8535
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS