Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Как да направим ADE 7758 като енергия измерване устройство

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика форум -> Как да направим ADE 7758 като енергия измерване устройство
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
penchal.jammula

Присъединил се: 30 Май 2009

Post 03 юли 2009 11:13 Как да направим ADE 7758 като енергия измерване устройство
Tags:

Здрасти,
Аз съм на работа ADE 7758 взаимодействие LPC 2103 чрез SPI. Аз съм в състояние да четат и пишат по подразбиране регистрите на ADE 7758.can някой предполагат, какви са следващите стъпки трябва да се отиде да направи IC като AC енергия метра.
[/ цитат]
Обратно към началото
View user's profile
dipnirvana

Присъединил се: 23 Януари 2009
Публикации: 132
Подпомогнат: 11

Post 03 юли 2009 11:41 Re: Как да направим ADE 7758 като енергия измерване устройство
Tags:

следваща употреба преобразуватели за превръщане AC напрежение и текущо до подходящо ниво за вашата ADE7758.
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика форум -> Как да направим ADE 7758 като енергия измерване устройство
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS