Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

HFSS и Влез периодични: shoul пристанище, което да използвам, за да го храна?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Microcontrollers -> HFSS и Влез периодични: shoul пристанище, което да използвам, за да го храна?
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
arismarjunior

Присъединил се: 03 юли 2009

Post 03 юли 2009 4:02 HFSS и Влез периодични: shoul пристанище, което да използвам, за да го храна?
Tags:

Може някой моля да ми помогне да се хранят един лог-периодични антена в HFSS? Аз опитах толкова много неща, но всички времена Имам много силна радиация модел. На първо място, че са се опитали с вълната пристанище, но трябва ли толкова много numericla проблеми. Сега съм се опитва lumped порт, но без успех.

Може някой моля проверете HFSS файл? Или да ми изпратите някои правила?

Благодаря много предварително, Arismar

Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Обратно към началото
View user's profile
Azulykit

Присъединил се: 18 февруари 2007
Публикации: 840
Подпомогнат: 103

Post 03 юли 2009 5:46 Re: HFSS и Влез периодични: shoul пристанище, което да използвам, за да го фуражи
Tags:

LPD са обикновено се хранят с придумвам. Ползвам модален вълна пристанище подхранване на придумвам когато аз искам да уча един LPD. Тя работи добре.
Обратно към началото
View user's profile
arismarjunior

Post 03 юли 2009 14:06 Re: HFSS и Влез периодични: shoul пристанище, което да използвам, за да го фуражи
Tags:

Уважаеми Azulykit,
Много благодаря за вашия отговор. Имам проблеми с използването waveports, не защо ... Може ли да ми изпратите файла си. Hfss за предоставяне на възможност за мен да погледна към него.
Благодаря отново, Arismar
Обратно към началото
View user's profile
Azulykit

Присъединил се: 18 февруари 2007
Публикации: 840
Подпомогнат: 103

Post 03 юли 2009 18:52 Re: HFSS и Влез периодични: shoul пристанище, което да използвам, за да го фуражи
Tags:

Поставянето на waveport по придумвам е адресирано често в Ansoft техническа поддръжка информация. Погледни там.

Започнете просто чрез моделиране на една придумвам с пристанищата на всеки край. След като сте се, че работи след това добавете сложността на модела. Има литературата има много примери за придумвам хранят антени на различни типове. Има колекция от примерите, че се обсъжда периодично на този сайт. "Търсене" е твой приятел.

Smith книгата "Дневник Периодични Dipole Конструктивна" е от полза, ако можете да намерите копие в библиотеката.
Обратно към началото
View user's profile
arismarjunior

Post 03 юли 2009 22:35 Re: HFSS и Влез периодични: shoul пристанище, което да използвам, за да го фуражи
Tags:

Привет,

Много благодаря за помощта. Аз ще провери на точките ви уведоми.

Поздрави, Arismar
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Microcontrollers -> HFSS и Влез периодични: shoul пристанище, което да използвам, за да го храна?
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS