cool.rezaul
Присъединил се: 28 Март 2009 Мнения: 1
| 02 юли 2009 20:02 SDRAM проблем | | |
|
| for my XUP virtex 2 pro development board . Здравейте аз съм с Kingston 512MB SDRAM за моята XUP virtex 2 пропорционално развитие на борда. Аз работя върху изображението филтриране, където трябва да се прехвърлите файла с изображението на SDRAM и после филтър го въвеждат данните на Брам години. Аз съм се удари в следните стъпки:
. 1. Как мога да изпратя целия имидж файл на SDRAM. Мога да оставя някои данни за SDRAM използвайки EDK C код, който е както следва
# определят XPS_MEM_RAM 0x60000000 / / това е началният адрес на / / The SDRAM, както е предвидено от EDK, когато се добавя тя да ми система Xuint32 * RAM; RAM = XPS_MEM_RAM; RAM [I] = 0x12345678;
Но как да изпрати пълния файл ... Също така не съм сигурен дали процедурата Последвах е напълно прав ли съм???
. 2. Как мога да въвеждат данните си (което е в SDRAM) към Брам. Мога ли да добавите Брам ми EDK система, както и добавя SDRAM ... Ако е така как??? Аз също се опитаха да получите достъп до SDRAM с VHDL код, но е тихо сложно. Аз също чух за SDRAM контролер, но не намери за моята SDRAM.
Моля, показват ми нещо за всеки от двата проблеми. |
|