guzak
Присъединил се: 02 юли 2009 Мнения: 1
| 02 юли 2009 19:33 проблем с 5.8GHz видео Downlink кръг | | | Tags: |
|
| Здравейте, имам един въпрос за някой с опит с 5.8GHz видео Downlink. Аз съм с RC хеликоптер за въздушно фотография и си купих RF-Link AVS-5811 5,8 GHz видео T / R кит за проверка камера оглед на терена. За съжаление предаването диапазон е много кратък и бих искал да попитам, ако има възможност да се използва някакъв вид dirrectional antena за приемника или усилвателя за излъчвателя сигнал.
Благодарности guzak (AT) azet.sk |
|
biff44
Присъединил се: 24 Декември 2004 Мнения: 1614 Подпомогнат: 213 Местоположение: Нова Англия, САЩ
| 07 юли 2009 0:15 Re: Проблем с 5.8GHz видео Downlink кръг | | |
|
| Е, очевидно, ако се увеличи предава мощност или използвайте посока получават антена (посочи в RC), вие ще получите по-добър обхват. Можеш да придават някакъв yagi антената към долната част на контролера, както и винаги го към RC модел.
Ако сте били става в един общ азимута далеч от позицията ви, бихте могли да могила висока печалба получават антена върху триножник.
Вашият проблем с предавателя е, че повечето страни ще се ограничи предава мощност може да използвате при 5,8 GHz.
Ти да не споменем как сте изпращане на видео, но има много неща, на обработка може да направи за нея. Можеше MPEG 4 кодирам го получите бърза надолу и след това да го изпратите с най-простият вид модулация можете да получите (като BPSK). Това ще ви даде допълнителна система за връзка на платежоспособност.
Богат Maguffin Микровълнови LLC www.MaguffinMicrowave.com |
|