Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Perl: SSH / rsh на една машина

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> ASIC дизайн Методология & Инструменти (Digital) -> Perl: SSH / rsh на една машина
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
ashgun

Присъединил се: 04 август 2006
Подпомогнат: 1

Post 02 юли 2009 15:46 Perl: SSH / rsh на една машина

Здрасти,
Имам нужда от помощ по този въпрос. Работата е, че съм се опитва да направи RSH / SSH на една машина от Perl скрипт, когато пита за парола -> Аз въведете парола, но тогава още линии на скрипта не се изпълнява, докато не излезете fromm дистанционно машина. Как да изпълни допълнителни команди в сценария на отдалечената машина та.

Едно нещо е, че паролата трябва да се вписват ръчно, то е задължително за моята скрипт, така DONT сочат за автоматично преминава парола.

Благодарности
Ashish
Обратно към началото
View user's profile
jimjim2k

Присъединил се: 17 май 2001
Подпомогнат: 10

Post 02 юли 2009 19:42 Perl: SSH / rsh на една машина

Здрасти

Моля, прочети ми предложения.

В един добър отговор е велик инструмент за тази цел, наречено "Очаквайте". Можете да го използвате директно:

1. з ** P: / / www.askdavetaylor.com / automating_ssh_with_a_shell_script.html

Ако не сте ограничени да използват Perl тогава използвайте формата Expect.pm в Perl.

tnx
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> ASIC дизайн Методология & Инструменти (Digital) -> Perl: SSH / rsh на една машина
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS