Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

measurring система за радиочестотна идентификация

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Цифрова комуникация -> measurring система за радиочестотна идентификация
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
lassi

Присъединил се: 02 юли 2009

Post 02 юли 2009 14:39 measurring радиочестотната идентификация система
Tags:

Здравейте всички,

Аз си върша работата обучение и задачата ми е да се научите как да използвате новопридобила купи EXA сигнал анализатор към carryout някои измерване на радиочестотната идентификация система. но проблемът е Не знам как да се свържете маркер и четец система на сигнала анализатор. съм да се използва сонда или какво? Какъв вид връзка трябва да направя? съм объркан.

Моля някой помогне с explainig на стъпки и аз би оценила, ако обяснение идва със снимки.

благодарности
Обратно към началото
View user's profile
FvM

Присъединил се: 22 Януари 2008
Подпомогнат: 631

Post 02 юли 2009 21:24 measurring радиочестотната идентификация система
Tags:

Може да имате нужда да знаете за измерване проблем да се реши как да се измери.
Обратно към началото
View user's profile
lassi

Post 02 юли 2009 21:36 Re: measurring система за радиочестотна идентификация
Tags:

това, което искам да мярка е честота, мощност и честотна лента на читателя система и маркер
Обратно към началото
View user's profile
FvM

Post 02 юли 2009 23:34 measurring радиочестотната идентификация система
Tags:

Сигнал спектър (честота и бърза), могат да бъдат придобити с auxilary антена, например кратко жица за UHF радиочестотната идентификация (вие не споменем честотната лента на всички). Точното измерване на излъчената мощност ще изискват anechoic камера и антена с известни антена фактор. Ако устройствата са 50 ома антена резултати, предавани мощност може да се измерва директно (след необходимите заглушаващи).
Обратно към началото
View user's profile
lassi

Post 03 юли 2009 4:53 Re: measurring система за радиочестотна идентификация
Tags:

Благодарение FVM, аз вид имат представа, че аз все още се нуждаят от повече яснота. моето голямо предизвикателство е това, за да се свържете от N9010A EXA Сигнал Analyzer да АТА 2270 EK1 радиочестотната идентификация оценка комплект произведени от Atmel (състои от читателя система, антената 125Khz, и образци на потребителите), така че да получите тези измерването на сигнала анализатор.

и ако съм в състояние да се свърже, където мога да проведе такава връзка, например ако една сонда, къде точно да го поставите върху читателя система или маркер или антена?
Обратно към началото
View user's profile
FvM

Post 03 юли 2009 8:35 measurring радиочестотната идентификация система
Tags:

Аз не съм изключение ниска честота на радиочестотната идентификация система. В този случай, ситуацията е малко по-различно.

Вие нямате съвпадащата RF антени отколкото настроен индуктивна съединител рулони с 125 KHz (а също и най-вече с 13,56 MHz RFID). За да следи системата операция без смущаващи областта, можете да използвате един много малък тест серепентина (един или няколко намотки) пряко свързан с анализатор на 50 ома или по-голям принос бобина с буфер усилвател. Последното е необходимо за измерване на полските сили.

Някои стандарти за радиочестотна идентификация има подробни спецификации как тест за измерване на читателя и маркер свойства. Но аз не съм запознат до 125 KHz радиочестотната идентификация неща. С 13,56 MHz системи много измерванията може да бъде направено с висок импеданс прекратено тест серепентина край маркер.

Някои проблеми на радиочестотната идентификация системата за измерване, са свързани с протокола за анализ, не знам, ако въпросният инструмент е подходящ за тази молба.
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Цифрова комуникация -> measurring система за радиочестотна идентификация
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS