Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Слушалка изход към ред на изчакване.

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Хоби и схеми за малки проекти Проблеми -> слушалка изхода към ред на изчакване.
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
kimwah

Присъединил се: 05 август 2005

Post 02 юли 2009 14:34 слушалка изход към ред на изчакване.
Tags: ухото телефон изход

Здравейте приятели имам casseete радио плеър, които нямат "линия се" изходни терминала е само една слушалка изход терминал. Имам нужда от него за да мога да го свържете към моята линия при извършване на моя компютър. Исках да знам дали може да се променят така, че да има ред на изчакване терминал. Надявам се някой може да ми помогне да го направя. Благодарности.
Обратно към началото
View user's profile
банджо

Присъединил се: 24 Декември 2005
Публикации: 605
Подпомогнат: 108

Post 03 юли 2009 3:28 слушалка изход към ред на изчакване.

Линия равнище за потребителски аудио е около 0.3V RMS. Може би трябва да се замени обем контрол с фиксиран Резистор делител, който произвежда този 0.3V RMS при нормална до силен звук.

Ако аудио контрол в компютъра ви списък на decibel нива на суровини, може би просто цигулка с контрол на силата на звука на радиото, докато средното ниво беше около-10dBV. След това маркирайте обем контрол позиция на това ниво, като позоваване на къде да е тя да се получи приблизителната линия нива.

Ако искате да направите всичко, външни за радиото, може би се нуждаят от външна Резистор делител и Вие ще трябва да си спомням за да настроите силата на звука за контрол на максимум. По силата на звука на Макс, на Резистор делач ще направи лющене обратно линия нива. Тъй като радио продукция impedances и нива са различни, може би трябва да направим някои експерименти за намиране на подходящи Резистор дели.
Обратно към началото
View user's profile
kimwah

Присъединил се: 05 август 2005

Post 03 юли 2009 7:50 слушалка изход към ред на изчакване.

Благодарение банджо съм малко объркване за това какво са споменати. Мислиш ли, значи, че трябва да добавите нов обем контрол в радио-casseete играч. Иска ми се да има нов терминал за 'изложени линия ", както е модерно casseete плеър имат, е възможно да го промените. Ако си мислиш, че е poissible моля нека да има схема за него. Аз също ще бъде много оценявам ако можете да покажете ми схема за по-ранната, споменати об. контрол. Благодаря ви отново за помощ.
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Хоби и схеми за малки проекти Проблеми -> слушалка изхода към ред на изчакване.
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS