| Автор | Съобщение |
|---|
kimwah
Присъединил се: 05 август 2005 Мнения: 2
| 02 юли 2009 14:34 слушалка изход към ред на изчакване. | | | Tags: ухото телефон изход |
|
| | Здравейте приятели имам casseete радио плеър, които нямат "линия се" изходни терминала е само една слушалка изход терминал. Имам нужда от него за да мога да го свържете към моята линия при извършване на моя компютър. Исках да знам дали може да се променят така, че да има ред на изчакване терминал. Надявам се някой може да ми помогне да го направя. Благодарности. |
|
| Обратно към началото | |
 |
банджо
Присъединил се: 24 Декември 2005 Публикации: 605 Подпомогнат: 108
| 03 юли 2009 3:28 слушалка изход към ред на изчакване. | | |
|
| Линия равнище за потребителски аудио е около 0.3V RMS. Може би трябва да се замени обем контрол с фиксиран Резистор делител, който произвежда този 0.3V RMS при нормална до силен звук.
Ако аудио контрол в компютъра ви списък на decibel нива на суровини, може би просто цигулка с контрол на силата на звука на радиото, докато средното ниво беше около-10dBV. След това маркирайте обем контрол позиция на това ниво, като позоваване на къде да е тя да се получи приблизителната линия нива.
Ако искате да направите всичко, външни за радиото, може би се нуждаят от външна Резистор делител и Вие ще трябва да си спомням за да настроите силата на звука за контрол на максимум. По силата на звука на Макс, на Резистор делач ще направи лющене обратно линия нива. Тъй като радио продукция impedances и нива са различни, може би трябва да направим някои експерименти за намиране на подходящи Резистор дели. |
|
 |
kimwah
Присъединил се: 05 август 2005 Мнения: 2
| 03 юли 2009 7:50 слушалка изход към ред на изчакване. | | |
|
| | Благодарение банджо съм малко объркване за това какво са споменати. Мислиш ли, значи, че трябва да добавите нов обем контрол в радио-casseete играч. Иска ми се да има нов терминал за 'изложени линия ", както е модерно casseete плеър имат, е възможно да го промените. Ако си мислиш, че е poissible моля нека да има схема за него. Аз също ще бъде много оценявам ако можете да покажете ми схема за по-ранната, споменати об. контрол. Благодаря ви отново за помощ. |
|
 |