Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Земята резистентност

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Професионална Хардуер и електроника Дизайн -> Земята резистентност
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
elexlearner

Присъединил се: 27 юни 2008

Post 02 юли 2009 12:39 Земята резистентност
Tags:

Здрасти всички,

Исках да знам, че това, което трябва да е стойността на земното съпротивление за правилно проведено измерване на емисиите резултати.

Всеки документ, който може да помогне в разбирането на тема ...
Обратно към началото
View user's profile
jimjim2k

Присъединил се: 17 май 2001
Подпомогнат: 10

Post 02 юли 2009 19:23 Земята резистентност
Tags:

Здрасти

Вижте:

1. з ** P: / / www.duncaninstr.com / Gr_article.htm
2. з ** P: / / www.polyqual.com / страници / relTopics / заземяване / measureResis.html

* -> Т

tnx
Обратно към началото
View user's profile
банален

Присъединил се: 19 юли 2002
Подпомогнат: 309

Post 03 юли 2009 3:01 Re: Земята резистентност
Tags:

Има много книги и статии през последните няколко десетилетия на земята резистентност. One example is government laws which are codified in building codes for safety with the AC mains. Вие трябва да бъдете внимателни с тези мрежата. Много закони се посочва, че следва да бъде само един земята връзка. Знам, че на един "най-добри практики" Електротехника препоръката гола жица е направена в електрическа верига, която е около обиколката на сграда и е родила и погребан в земята (голи почвата) и всички основания, свързани с него. Трябва да се проучи законовите във вашата страна и град за повече подробности.
Обратно към началото
View user's profile
dipnirvana

Присъединил се: 23 Януари 2009
Публикации: 132
Подпомогнат: 11

Post 03 юли 2009 5:16 Re: Земята резистентност
Tags:

Здравейте elex какво U означава с "правилните проведено емисия" ... какво правя проблем U изправен?

Какъв точно е вашият проблем.
Обратно към началото
View user's profile
elexlearner

Присъединил се: 27 юни 2008

Post 03 юли 2009 12:53 Re: Земята резистентност
Tags:

всъщност аз съм изправен пред проблема с високите атмосферния в CE тест настройка съм решения.
Настройката използвайки ESPC (ЕПИ приемник) и ENV4200 (3-фаза LISN) и двете са свързани към земята (посветена яма за тази настройка). Мислех, че е заради лошо заземяване, както аз съм се неговото съпротивление около 3Ω в равнината (настройка е инсталиран на това)

Аз съм поставяне на мета на околния шум и EUT на емисиите, която не показва значителна разлика. В моето схващане било

1. Земята връзка не е правилно
2. LISN е счупен
3. Аз направих някои погрешно земни връзки. (Между LISN, приемника и PC)

или може да бъде някаква друга причина, която аз не знам ....

Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Професионална Хардуер и електроника Дизайн -> Земята резистентност
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS