| Автор | Съобщение |
|---|
elexlearner
Присъединил се: 27 юни 2008 Мнения: 31
| 02 юли 2009 12:39 Земята резистентност | | | Tags: |
|
| Здрасти всички,
Исках да знам, че това, което трябва да е стойността на земното съпротивление за правилно проведено измерване на емисиите резултати.
Всеки документ, който може да помогне в разбирането на тема ... |
|
| Обратно към началото | |
 |
jimjim2k
Присъединил се: 17 май 2001 Мнения: 1247 Подпомогнат: 10
| 02 юли 2009 19:23 Земята резистентност | | | Tags: |
|
| Здрасти
Вижте:
1. з ** P: / / www.duncaninstr.com / Gr_article.htm 2. з ** P: / / www.polyqual.com / страници / relTopics / заземяване / measureResis.html
* -> Т
tnx |
|
 |
банален
Присъединил се: 19 юли 2002 Мнения: 4997 Подпомогнат: 309 Местоположение: Middle Земята
| 03 юли 2009 3:01 Re: Земята резистентност | | | Tags: |
|
| | Има много книги и статии през последните няколко десетилетия на земята резистентност. One example is government laws which are codified in building codes for safety with the AC mains. Вие трябва да бъдете внимателни с тези мрежата. Много закони се посочва, че следва да бъде само един земята връзка. Знам, че на един "най-добри практики" Електротехника препоръката гола жица е направена в електрическа верига, която е около обиколката на сграда и е родила и погребан в земята (голи почвата) и всички основания, свързани с него. Трябва да се проучи законовите във вашата страна и град за повече подробности. |
|
 |
dipnirvana
Присъединил се: 23 Януари 2009 Публикации: 132 Подпомогнат: 11 Местоположение: Индия
| 03 юли 2009 5:16 Re: Земята резистентност | | | Tags: |
|
| Здравейте elex какво U означава с "правилните проведено емисия" ... какво правя проблем U изправен?
Какъв точно е вашият проблем. |
|
 |
elexlearner
Присъединил се: 27 юни 2008 Мнения: 31
| 03 юли 2009 12:53 Re: Земята резистентност | | | Tags: |
|
| всъщност аз съм изправен пред проблема с високите атмосферния в CE тест настройка съм решения. Настройката използвайки ESPC (ЕПИ приемник) и ENV4200 (3-фаза LISN) и двете са свързани към земята (посветена яма за тази настройка). Мислех, че е заради лошо заземяване, както аз съм се неговото съпротивление около 3Ω в равнината (настройка е инсталиран на това)
Аз съм поставяне на мета на околния шум и EUT на емисиите, която не показва значителна разлика. В моето схващане било
1. Земята връзка не е правилно 2. LISN е счупен 3. Аз направих някои погрешно земни връзки. (Между LISN, приемника и PC)
или може да бъде някаква друга причина, която аз не знам ....
|
|
 |