Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

HFSS просто създаването обект

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Електромагнитна Проектиране и симулация -> HFSS просто създаването обект
Автор Съобщение
nwittema

Подпомогнат: 1

Post 30 юни, 2009 16:34

HFSS просто създаването обект

Здрасти,
Аз съм доста нова за HFSS, но са работили с FEKO и HFSS за малко.
Аз се опитвам да направя 3D обекти, които не са на "Pick-и-" място тип. Имам няколко въпроса относно процеса за тях.

1. Как мога да използвам за почистване функционира правилно с вектор? Изглежда, че единственият начин мога да получа резултатите, които искам да променя постоянно ос и след това почистване около оста.

2. Има ли начин да се направи на "обратното" на командата се пресичат? Intersecting 2 обекти напусне припокриващи се части на обекта, два и изтрива всичко останало. Искам да изтриете се припокриват и поддържа всичко останало. Това може да е нещо тъпо, аз чувствам, че биха могли да използват изваждате повече celverly за това.

Благодаря за помощта ви всички!
~ Ник
Върнете се в началото
shlomo22

Подпомогнат: 8

Post 02 Jul 2009 13:45

Re: HFSS просто създаването обект

1. HFSS иска от вас да привлече вектор. Ако искате да въведете координатите вместо това, трябва първо да вход X, Y, Z (които наистина са без значение) и след това DX, DY, DZ (което се посочва размера / посока на спад). Тези цифри се появяват в долната дясна част на екрана. Има ли, че свърши тази работа?

2. Създаване на дубликати на всеки обект (копие / паста). Пусни Intersect на дубликати. Извади получения обект.
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 02 Jul 2009 13:45

Реклами

Върнете се в началото
nwittema

Подпомогнат: 1

Post 06 Jul 2009 14:55

Re: HFSS просто създаването обект

Благодаря, че се помогне. Векторът метат все още изглежда малко досадно, но аз се справяш с използването на ос, ако трябва. Благодаря!
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Електромагнитна Проектиране и симулация -> HFSS просто създаването обект
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа
Подобни теми:
прост признаване (2)
? прост код MOM / ЮЗ за разсейване от обект 3D СИК? (4)
Писта използват прости IR за откриване на обект (3)
Позиция на един обект в HFSS (2)
HFSS Обект пресичане (3)
как да импортирате обект от про-инж. 2001 г. до HFSS (4)
HFSS версия 9.2 Предмет се пресича (2)
Как да се определи лице на възражение срещу земята в HFSS? (8)
Как да създавам солидна нередовни 3D обект в HFSS (8)
внос 3D обект на Ansoft HFSS от AutoCAD (2)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема