| Автор | Съобщение |
|---|
nwittema
| 30 юни, 2009 16:34 HFSS просто създаването обект | | |
|
| Здрасти, Аз съм доста нова за HFSS, но са работили с FEKO и HFSS за малко. Аз се опитвам да направя 3D обекти, които не са на "Pick-и-" място тип. Имам няколко въпроса относно процеса за тях.
1. Как мога да използвам за почистване функционира правилно с вектор? Изглежда, че единственият начин мога да получа резултатите, които искам да променя постоянно ос и след това почистване около оста.
2. Има ли начин да се направи на "обратното" на командата се пресичат? Intersecting 2 обекти напусне припокриващи се части на обекта, два и изтрива всичко останало. Искам да изтриете се припокриват и поддържа всичко останало. Това може да е нещо тъпо, аз чувствам, че биха могли да използват изваждате повече celverly за това.
Благодаря за помощта ви всички! ~ Ник |
|
| Върнете се в началото | |
 |
shlomo22
| 02 Jul 2009 13:45 Re: HFSS просто създаването обект | | |
|
| 1. HFSS иска от вас да привлече вектор. Ако искате да въведете координатите вместо това, трябва първо да вход X, Y, Z (които наистина са без значение) и след това DX, DY, DZ (което се посочва размера / посока на спад). Тези цифри се появяват в долната дясна част на екрана. Има ли, че свърши тази работа?
2. Създаване на дубликати на всеки обект (копие / паста). Пусни Intersect на дубликати. Извади получения обект. |
|
 |
Google AdSense

| 02 Jul 2009 13:45 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
nwittema
| 06 Jul 2009 14:55 Re: HFSS просто създаването обект | | |
|
| | Благодаря, че се помогне. Векторът метат все още изглежда малко досадно, но аз се справяш с използването на ос, ако трябва. Благодаря! |
|
 |