| Автор | Съобщение |
|---|
yogamohan.86
| 30 юни, 2009 15:23 jdm програмист | | |
|
| Използвал съм сериен порт JDM програматор, първоначално този вчера, че работи добре, след като аз се опитах да progrm ми PIC, то имам навик даде добър отговор, аз имам грешка на "хардуер не е respoding", но аз проверих с winpic800 тест панел всички сигнал се работи добре ...
Не знам къде е грешката
Pls някой да ми помогне ............................ |
|
| Върнете се в началото | |
 |
pranam77
Регистриран на: 22-ри април, 2008 Мнения: 1056 Подпомогнат: 93 Местоположение: Mangalore (Индия)
| 01 Jul 2009 15:57 jdm снимка Vcc програмист | | |
|
| | Ако този проблем е, когато се използват специално PIC, потвърдете, че 5 VDC напрежение е добре в Vcc. Това може да спадне, ако вашата PIC е като вътрешен кратко и програмист ще даде същата грешка What U стават. Успех |
|
 |
yogamohan.86
| 02 Jul 2009 5:35 jdm програмист не responde | | |
|
| | благодаря ви за преиграване, аз имам едно съмнение, че моя компютър не е добре обосновано, е то ще повлияе на програмист PIC? защото понякога дава добър отговор ........... |
|
 |
nikhil_damle
Регистриран на: 15-ти декември 2005 год. Мнения: 103 Подпомогнат: 2
| 02 Jul 2009 8:10 Какво COM порт е jdm програмист | | |
|
| | U-вероятно не трябва да провери cornfiguration сериен порт, проверете го с помощта на hyerterminal програма, програматор IC PROG е по-добре, отколкото winpic |
|
 |
pranam77
Регистриран на: 22-ри април, 2008 Мнения: 1056 Подпомогнат: 93 Местоположение: Mangalore (Индия)
| 02 Jul 2009 8:47 как тест програмист jdm | | |
|
| | yogamohan.86 написа: | | благодаря ви за преиграване, аз имам едно съмнение, че моя компютър не е добре обосновано, е то ще повлияе на програмист PIC? защото понякога дава добър отговор ........... |
Които могат да засегнат вашата компютърна производителност, както и всички други периферни устройства, които използвате. Защото SMPS в компютъра ще има някои минути течове ЕПИ, които могат да се усетят на кабинетите и метални части, ако правилно Земята не е свързан. Това се отразява върху hardrives и също получава прехвърлени на PIC Micro през земята на серийния порт. И rememeber, за прилагане на мира е силно чувствителен към електромагнитни и радиочестотни. Успех. |
|
 |
Google AdSense

| 02 Jul 2009 8:47 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
yogamohan.86