Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

проблем в JDM програматор

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Микроконтролери -> проблем в JDM програматор
Автор Съобщение
yogamohan.86

Post 30 юни, 2009 15:23

jdm програмист

Използвал съм сериен порт JDM програматор, първоначално този вчера, че работи добре, след като аз се опитах да progrm ми PIC, то имам навик даде добър отговор, аз имам грешка на "хардуер не е respoding", но аз проверих с winpic800 тест панел всички сигнал се работи добре ...

Не знам къде е грешката

Pls някой да ми помогне ............................
Цитат:
Върнете се в началото
pranam77

Подпомогнат: 93

Post 01 Jul 2009 15:57

jdm снимка Vcc програмист

Ако този проблем е, когато се използват специално PIC, потвърдете, че 5 VDC напрежение е добре в Vcc. Това може да спадне, ако вашата PIC е като вътрешен кратко и програмист ще даде същата грешка What U стават. Успех
Върнете се в началото
yogamohan.86

Post 02 Jul 2009 5:35

jdm програмист не responde

благодаря ви за преиграване, аз имам едно съмнение, че моя компютър не е добре обосновано, е то ще повлияе на програмист PIC? защото понякога дава добър отговор ...........
Върнете се в началото
nikhil_damle

Подпомогнат: 2

Post 02 Jul 2009 8:10

Какво COM порт е jdm програмист

U-вероятно не трябва да провери cornfiguration сериен порт, проверете го с помощта на hyerterminal програма, програматор IC PROG е по-добре, отколкото winpic
Върнете се в началото
pranam77

Подпомогнат: 93

Post 02 Jul 2009 8:47

как тест програмист jdm

yogamohan.86 написа:
благодаря ви за преиграване, аз имам едно съмнение, че моя компютър не е добре обосновано, е то ще повлияе на програмист PIC? защото понякога дава добър отговор ...........

Които могат да засегнат вашата компютърна производителност, както и всички други периферни устройства, които използвате. Защото SMPS в компютъра ще има някои минути течове ЕПИ, които могат да се усетят на кабинетите и метални части, ако правилно Земята не е свързан. Това се отразява върху hardrives и също получава прехвърлени на PIC Micro през земята на серийния порт. И rememeber, за прилагане на мира е силно чувствителен към електромагнитни и радиочестотни. Успех.
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 02 Jul 2009 8:47

Реклами

Върнете се в началото
yogamohan.86

Post 04 Jul 2009 14:39

Серия за jdm програмист

Благодаря U МНОГО МНОГО ЗА ВАШАТА REPLAY
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Микроконтролери -> проблем в JDM програматор
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
JDM програматор проблем? (29)
Странно PIC16F877 проблем с моя програмист JDM (8)
JDM програматор (32)
JDM PROGRAMMER? (10)
jdm програмист (3)
JDM programmer@3.3V (2)
JDM програматор (2)
JDM програматор за настройка? (16)
PIC16F84A JDM програматор (9)
JDM програматор верига (1)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема