Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Sense напрежението остана в постоянна стойност

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> Sense напрежението остана в постоянна стойност
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
Emb3_BP

Присъединил се: 24 Юни 2009

Post 30 юни, 2009 8:04 Sense напрежение остана в постоянна стойност

Аз съм като се използва комбинация от L297 и L298 за шофиране 0,5 усилвател stepper моторни.
Аз поставих позоваването напрежение при 1.1V, но напрежението, наблюдавани през SENSE1 е 1.76V и се намира 2.8v за обхвата. Това означава повече моторни текущата се изпомпва в мотора.

Трябва също да се опита намаляване на Vref да 0.5V, дори и след това на напрежението в целия SENSE1 и SENSE2 остават същите.

Vref = 1.1V
Sense резистори = 2.2E
Моторни Захранващо напрежение = 15х
Моторни текущата макс = 0.5A
Резистентност / фаза на моторни = 16.48E

Какво би могло да бъде възможна причина за този проблем?

всякакви предложения биха могли да бъдат от голяма помощ ..
Благодаря предварително ...

Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> Sense напрежението остана в постоянна стойност
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS