Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

ISE Синтез проблем - необходимостта обяснения относно 2 кодове

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> ASIC дизайн методики & Инструменти (Digital) -> ISE Синтез проблем - необходимостта обяснения относно 2 кодове
Автор Съобщение
abionnnn

Подпомогнат: 3

Post 30 юни, 2009 3:43

ISE Синтез проблем

Аз съм липсват някои fundemental разбиране на процеса на синтез на ISE. Можеш ли да обясниш защо следващите две части от код генерира различно поведение?

Код:

IF (filter_rota & &! delayed_rota) започва
позволи <= 1;
посока <= filter_rotb;
приключвам
иначе започва
позволи <= 0;
посока <= посока;
приключвам

Код:

позволи <= filter_rota & &! delayed_rota;
IF (позволи)
посока <= filter_rotb;

Както можете да се досетите, вторият изпраща през предходната посока на ръба откриване.
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 30 юни, 2009 3:43

Реклами

Върнете се в началото
abionnnn

Подпомогнат: 3

Post 30 юни, 2009 11:36

ISE Синтез проблем

Явно съм бил твърде много писане процесуален кодекс пиша сега, то е очевидно, когато гледам на синтезирани по веригата. Първият кодът е верен, второ не е така.

Да кажем, че условието filter_rota & &! Delayed_rota преходи да е истина. В първия случай, ако е вярно, се премества. Във втория случай, резултатът е писано в позволяват, но преди това е завършен, дават възможност да се изпитва и се провали, като по този начин не актуализирането посока до следващото часовник.

Надявам се това да помогна.
Върнете се в началото
tariq786

Подпомогнат: 28

Post 01 Jul 2009 12:25

ISE Синтез проблем

Това е, което аз ще опитам.

Ще поставени скоби около израз във втория код и премахване без блокиране на отчет <= декларация за блокиране =

Виж, ако това помага.

Това няма нищо общо с ISE. Това е свързано с Verilog кодиране
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> ASIC дизайн методики & Инструменти (Digital) -> ISE Синтез проблем - необходимостта обяснения относно 2 кодове
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
DC компенсира проблем - необходимостта предложение относно верига (2)
Xilinx ISE Синтез инструмент (4)
Отдавна синтез в ISE (2)
Имам проблем, касаещ WinXP разделяне (1)
Как да видите резултатите в синтеза Xilins ISE (9)
Едногодишен B / W синтез и прилагането им в Xilinx ISE (1)
Синтез Помощ: в Verilog кодове (7)
DSP синтез инструмент за webpackage Xilinx ISE (5)
по отношение на фатален eroor в Xilinx ISE 7.1i по време на синтез (5)
ISE синтез грешка - използване на нула масив на сигнала (3)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема