Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Помощ изисква експерти

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Microcontrollers -> Помощ изисква експерти
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
praveen_palaparthi

Присъединил се: 15 февруари 2008
Подпомогнат: 1

Post 29 юни 2009 19:15 Помощ изисква експерти

Здравейте приятели, аз съм едно-единствено правиш фаза синусоидална PWM inverter използвайки микро controller.I са генерирани хня на вълната на изход чрез задължително table.My контролер Pic 16f886 изход честота е 50Hz и swicthing честота е 20Khz и на изхода, без натоварване е 250 волта RMS. Използвах PWM модули в контролера, за да генерирате SPWM.

Моят проблем е, когато съм смяна на натоварването на 200W крушка своята продукция напрежение намалява до 200V rms.How да се коригира това voltage.Theory казва, че чрез промяна на индекса на модулацията Ма = Ар / AC Ар = пикова амплитуда на референтни вълна, AC пикова амплитуда на превозвач на вълната, която можем да varaible Volta GE, но как да се приложи това в code.I означава това как да се коригира (увеличение или намаление) на митото cycle.I знам с помощта PI настройка, която можем да DONT но не знам как да се приложат Аз съм Не получавам логиката може да помогне на никого, за да логиката.

Някой може да даде примери за този код за коригиране на митото цикъл използват PID тунинг
Обратно към началото
View user's profile
praveen_palaparthi

Присъединил се: 15 февруари 2008
Подпомогнат: 1

Post 02 юли 2009 13:41 Re: Помощ, необходими експерти

Здравейте приятели, някой може да реши този за мен .....................
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Microcontrollers -> Помощ изисква експерти
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS