praveen_palaparthi
Присъединил се: 15 февруари 2008 Мнения: 91 Подпомогнат: 1
| 29 юни 2009 19:15 Помощ изисква експерти | | |
|
| Здравейте приятели, аз съм едно-единствено правиш фаза синусоидална PWM inverter използвайки микро controller.I са генерирани хня на вълната на изход чрез задължително table.My контролер Pic 16f886 изход честота е 50Hz и swicthing честота е 20Khz и на изхода, без натоварване е 250 волта RMS. Използвах PWM модули в контролера, за да генерирате SPWM.
Моят проблем е, когато съм смяна на натоварването на 200W крушка своята продукция напрежение намалява до 200V rms.How да се коригира това voltage.Theory казва, че чрез промяна на индекса на модулацията Ма = Ар / AC Ар = пикова амплитуда на референтни вълна, AC пикова амплитуда на превозвач на вълната, която можем да varaible Volta GE, но как да се приложи това в code.I означава това как да се коригира (увеличение или намаление) на митото cycle.I знам с помощта PI настройка, която можем да DONT но не знам как да се приложат Аз съм Не получавам логиката може да помогне на никого, за да логиката.
Някой може да даде примери за този код за коригиране на митото цикъл използват PID тунинг |
|