Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Помогнете ми как да се използва printf в stdio.h

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Микроконтролери -> ми помогне как да използвате printf в stdio.h
Автор Съобщение
hbaocr

Подпомогнат: 15
Местоположение: Hochiminh Сити Юнивърсити на технологията (Виетнам)

Post 29-ти юни, 2009 1:57

Помогнете ми как да се използва printf в stdio.h

АЗ използван този Lib в по-стара версия на KEIL IDE CARM.And Използвах printf и sprintf в тази lib.I знаеше, че аз трябва retarget две функции getchar и putchar да използвате функцията printf в тази lib.But сега опитайте да използвате по-нова версия на KEIL IDE RealView (RV30). Аз не може да използва "stdio.h" Lib. така че не мога да използвам printf и sprintf function.This Lib verry е странно! Много е differrent от предишната версия, която аз имам използван m before.I "използва ARM7 LPC2148.please да ми помогне по пътя към използването printf и sprintf същия или друг функции в stdio.h Lib в realview version.Which и функция трябва да retarget да се използва printf? и как мога аз употреба sprintf функция?
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 29-ти юни, 2009 1:57

Реклами

Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Микроконтролери -> ми помогне как да използвате printf в stdio.h
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
Как да използвате printf да покажете amessage в плосък? (3)
Как да използвате Hsim? АД да ми помогне! (3)
Помогнете ми как да се използва графичен LCD с PIC 16f877 (2)
Помогнете ми да използвате DLL в sparatnII (6)
Помогнете ми за функцията на музиката IC, как да го използвате (5)
Помощ! Как да използвате hspice да направи анализ на шум в PLL? (1)
Printf в Hi-Tech помогне! (5)
Помощ! Как да използвате TSMC Lib в рекламите? (6)
как да се използва анализ на параметрите в hspice? (Помощ!) (4)
помогне да ми обясни как да конвертирате загуба връщане в дБ да VSWR (1)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема