Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Симулация на специални мрежа в matlab

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Мрежата -> Симулация на специални мрежа в matlab
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
athinap7

Присъединил се: 29 юни 2009

Post 29 юни 2009 1:02 Симулация на специални мрежа в matlab

Здравейте Имам следният проблем за моя MSC проект.

Имам предвид парцел в Matlab мрежа с 15 възли разпределят на случаен принцип. Тогава трябва да се изчисли euclidean разстоянието между възли и да се свържете с линията на възлите, които им разстоянието е по-малко от една праг (позволява кажа 350 m)

Аз писах следния код, който ще изчислява разстоянието и да проверите дали е по-малко от 350 метра

за к = 1: N;
за к = 1:15;
ако к ~ = J;
г (K, J) = ((nodesX (к)-nodesX (J)) ^ 2 (nodesY (к)-nodesY (J)) ^ 2) ^ 0,5;
ако D <350;
линия (nodesX, nodesY);
цел;
цел;
цел;

цел;

Но аз мисля, че използването на функцията линия е грешно. Как мога да парцел линиите между възли, където г <350?

Помощ pleaseeeee
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Мрежата -> Симулация на специални мрежа в matlab
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS