Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

BPSK Капацитет крива - изясняване

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Цифрова комуникация -> BPSK Капацитет крива - изясняване
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
daveb1011

Присъединил се: 28 юни 2009

Post 28 юни 2009 18:10 BPSK Капацитет крива - изясняване

Здравейте всички.

Аз съм симулира тип-II ARQ хибридна система за използване на RC-LDPC кодове и бих искал да парцел на BPSK капацитет и изключвател курс, заедно с изчислените производителност.

Въпреки това, аз дойде в две различни версии на капацитета крива за BPSK, както е показано на приложената снимка. В BPSK капацитет крива и изключвател ставка крива от дясната страна на приложената снимка са тези, които използват в повечето публикации, когато става въпрос за тип-II хибридни ARQ. Както може да видите на капацитета кривата е различна от тази, в лявата страна на изображението.

Може някой, моля да ми обясни причината, поради които те са различни?

Благодаря ви много предварително!

Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Цифрова комуникация -> BPSK Капацитет крива - изясняване
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS