Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

помощ, необходими за системата за признаване palmprint

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Цифрова обработка на сигнали -> помощ, необходими за системата за признаване palmprint
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
ceiyn

Post 28-ми юни 2009 17:55 помощ, необходими за системата за признаване palmprint

Здравейте всички
съм в момента правиш проект за система palmprint идентификация. съм нов в тази област И не знаете откъде да започнете с този проект. може ли някой да ми каже какви са стъпките, аз трябва да извършват и какви алгоритми shld ли да използвам за извличане на функции и как да ги среща.

благодаря предварително
Върнете се в началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 28-ми юни 2009 17:55 Реклами

Върнете се в началото
kutat

Post 07 Sep 2009 13:06 Re: помощ, необходими за системата за признаване palmprint

аз също правят същото работа ..
всеки може да помогне
Върнете се в началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Цифрова обработка на сигнали -> помощ, необходими за системата за признаване palmprint
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема