Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Олово киселина батерии

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Power електроника -> Оловно киселина батерии
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
drifter1

Присъединил се: 21 Юни 2009

Post 28 юни 2009 15:26 Оловно киселина батерии

АЗ съм гледам за съединение схема за зарядно и връзка за 30 х 12V 7Ah батерии таксува чрез вятъра power.I имат начало построен такса контролер chargeing 6 от тези батерии в момента, в производството на вятърни генератора е, на средна ветровит ден получавам / - от 12 до 30 волта на генератора, когато администраторът промени на дъмп натоварване, имам 3 12V 21W автомобил фар глобуси в серията, която лека-ярко, така че аз съм притеснения, че ще избухне.

Може ли някой HELP
Благодарности
Рег. regbrand (AT) hotmail.com
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Power електроника -> Оловно киселина батерии
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS