Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

А работа за Преводачи ПХБ Използване на Altium Designer Дизайн ()

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> ЕАО работни места, промоции, реклама -> работа за Преводачи ПХБ Използване на Altium Designer Дизайн ()
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
semelak1

Post 28-ми юни 2009 12:40 работа за Преводачи ПХБ Използване на Altium Designer Дизайн ()

Имам един идеен проект от верига, която е завършена през Altium Designer.

Какво е необходимо, е да бъде трансформирана дизайн верига в дизайн печатни платки. Тя трябва да бъде направено чрез Altium Designer. Всеки, който интересува, моля свържете се с мен чрез изпращане на съобщение до 4JobRequests (AT) gmail.com

Очакваното време, че тази работа ще предприеме, за да Финалът е около 1 до 2 дни.
Върнете се в началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 28-ми юни 2009 12:40 Реклами

Върнете се в началото
yasir9909

Post 28-ми юни 2009 16:09 Re: Работа за Преводачи ПХБ Използване на Altium Designer Дизайн ()

имейл схеми, направени в Altium Designer за мен на адрес:

yasir9909 (в) gmail.com

може да мога да ти помогна

с уважение
m.yasir
Върнете се в началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> ЕАО работни места, промоции, реклама -> работа за Преводачи ПХБ Използване на Altium Designer Дизайн ()
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема