Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

OMRON АД Подкрепа нужда PLZ

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> OMRON АД Подкрепете нужда PLZ
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
pakiboy

Присъединил се: 15 април 2007
Публикации: 8

Post 28 юни 2009 0:22 OMRON АД Подкрепа нужда PLZ
Tags: OMRON АД OMRON АД ръка проведе програмист

this is installed for some Process Contolling. Имам OMRON АД -> SYSMAC C2000H-излишни CPU това е инсталиран за някои процес Contolling.
Понастоящем стълбата логика програма работи по него, но за съжаление аз DONT имат какъвто и да е източник на retrive че програмата от нейното CPU, че в момента вървят по него.

& I dont have its software available on CD/system as backup. Имам само неговата страна проведе програмист & I DONT имат своя софтуер върху CD / система като подкрепление.

Може някой от вас, моля кажете ми как мога аз retrive му стълба логика програмата от процесора?

Макар че там е налична опция за да видите своя стълбата логика чрез Ръчно държани програмист, но тя ще бъде р доста труден за работа в този случай, тъй като има хиляди точки в тази програма!

Аз би оценила, ако някой от вас ми даде възможност да се осигури ефективно решение на този проблем?

С уважение

зъл гений
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> OMRON АД Подкрепете нужда PLZ
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS