| Автор | Съобщение |
|---|
Ахмед tolba
Присъединил се: 02 Декември 2006 Мнения: 17 Подпомогнат: 1 Местоположение: Египет
| 27 юни 2009 14:40 IN4004 диодни проблем | | |
|
| Здрасти, Аз работя с противопожарна система, борбата с контролния панел, и аз имам проблем в панела продукция. извън трябва да бъдат свързани към соленоид за контрол на отварянето на гасител както в снимката на диодни е свързан с предотвратяване на претенциозните направени от соленоид серепентина да влизат в ОМТ. Проблемът е: това диодни докарва 24 продукция до (само 0,6 волта), което не е достатъчно, за да работят на соленоид???? Не мога да премахнете тази диодни .... но какво да кажем за серепентина шпайкове??? Трябва ви посъветва. [/ IMG] |
|
| Обратно към началото | |
 |
GSM Man
Присъединил се: 15 април 2009 Публикации: 154 Подпомогнат: 16 Местоположение: Ню Джърси, САЩ
| 27 юни 2009 14:53 IN4004 диодни проблем | | |
|
| | Ако диодни е свързан, както е показано в схематични се ще бъдат запазени предубедени и не трябва да се провежда. Затова той не трябва да се отпадане на напрежението да 0.6v. Въпреки това, ако тя е променена (катод към отрицателна страна на предлагането) той ще се предаде-предубедени и спад на напрежението до около 0.6V. Бих провери полярност на диодни и доставка връзки. |
|
 |
Ахмед tolba
Присъединил се: 02 Декември 2006 Мнения: 17 Подпомогнат: 1 Местоположение: Египет
| 28 юни 2009 8:39 Re: IN4004 диодни проблем | | |
|
| но аз съм сигурен, че на диодни полярност, а също така и източника, Чудя се, ако този тип диоди има ниска съборят напрежение, така тя извършва в обратната посока??? |
|
 |