Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

IN4004 диодни проблем

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> IN4004 диодни проблем
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
Ахмед tolba

Присъединил се: 02 Декември 2006
Подпомогнат: 1

Post 27 юни 2009 14:40 IN4004 диодни проблем

Здрасти,
Аз работя с противопожарна система, борбата с контролния панел, и аз имам проблем в панела продукция.
извън трябва да бъдат свързани към соленоид за контрол на отварянето на гасител както в снимката

на диодни е свързан с предотвратяване на претенциозните направени от соленоид серепентина да влизат в ОМТ.
Проблемът е: това диодни докарва 24 продукция до (само 0,6 волта), което не е достатъчно, за да работят на соленоид????
Не мога да премахнете тази диодни .... но какво да кажем за серепентина шпайкове??? Трябва ви посъветва.
[/ IMG]
Обратно към началото
View user's profile
GSM Man

Присъединил се: 15 април 2009
Публикации: 154
Подпомогнат: 16

Post 27 юни 2009 14:53 IN4004 диодни проблем

Ако диодни е свързан, както е показано в схематични се ще бъдат запазени предубедени и не трябва да се провежда. Затова той не трябва да се отпадане на напрежението да 0.6v. Въпреки това, ако тя е променена (катод към отрицателна страна на предлагането) той ще се предаде-предубедени и спад на напрежението до около 0.6V. Бих провери полярност на диодни и доставка връзки.
Обратно към началото
View user's profile
Ахмед tolba

Присъединил се: 02 Декември 2006
Подпомогнат: 1

Post 28 юни 2009 8:39 Re: IN4004 диодни проблем

но аз съм сигурен, че на диодни полярност, а също така и източника,
Чудя се, ако този тип диоди има ниска съборят напрежение, така тя извършва в обратната посока???
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> IN4004 диодни проблем
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS