| Автор | Съобщение |
|---|
fallingrain_83
Присъединил се: 24 юли 2005 Мнения: 13
| 27 юни 2009 1:51 Orcad улавянето Проблем | | |
|
| Здравей скъпи всички приятели Имам разработихме схематични, която има някои части, разделени един от друг имам предвид например съм разделен FPGA устройство до 3 отделни част: власт, контрол, данни ... Така че аз искам да ги определят като една страна, и определи отпечатък за това мога да ги свързвате togather? Използвах част мениджър за създаване на нова група и добавя всички pices на FPGA част към групата и аз определено отпечатък за всички pices същото Въпреки това, когато се създава netlist и монтирани, че да оформление, три FPGA pices яви като отделни части!  как мога да се определи, че thise три часа pices принадлежат на една страна? Благодарение на вашите отговори: | |
|
| Обратно към началото | |
 |
majnoon
Присъединил се: 11 Декември 2002 Публикации: 253 Подпомогнат: 26
| 27 юни 2009 5:03 Re: Orcad улавянето Проблем | | |
|
| Това се обяснява по-подробно в OrCAD помогне. Можете да присвоите пакет атрибут към всяка част.
M |
|
 |
kender
Присъединил се: 19 юни 2005 Мнения: 1073 Подпомогнат: 78 Местоположение: Станфорд, SF Bay полуостров, Калифорния, Земя, Слънчева система, Млечния път
| 27 юни 2009 22:20 Re: Orcad улавянето Проблем | | |
|
| Когато сте създали библиотеката пакет за вашата FPGA, ти направи няколко части вътре в самата опаковка. Вероятно, те бяха наречени U? A, U? Б, U? C и др Когато поставите страна, получавате "Място Част" диалога. На дъното на този диалог е рамката, наречен "Опаковка". Вие трябва да изберете всяка страна (A, B, C, и т.н.; един по един път) и ги поставете. Ако получите designators U1A, U2B, U3C, вместо U1A, U1B, U1C, просто редактирайте числената части на designators в схематични.
Надявам се това да помогне. Надявам се, аз разбрах въпроса си правилно.
BTW, тук добър ресурс за OrCAD: http://tech.groups.yahoo.com/group/OrCADexchange
- Ник |
|
 |
fallingrain_83
Присъединил се: 24 юли 2005 Мнения: 13
| 28 юни 2009 21:19 Re: Orcad улавянето Проблем | | |
|
| Здравейте и благодаря за Вашия отговор Не можех да си намеря нещо свързано с това как се отделни части да бъде в помощ pacjage документи, но има и някои обяснения за това Можете ли да ми кажете къде мога да намеря настойнически за това? откакто съм проучван ttutorial поток и ръководство за потребителя на Orcad улавяне! Аз съм с версия 16,2 благодарности
Добавени след 53 минути:
Благодаря, момчета мога да решим, че
|
|
 |