Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Orcad улавянето Проблем

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> ПХБ Routing & Схематична Оформление софтуер & Симулация -> Orcad улавянето Проблем
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
fallingrain_83

Присъединил се: 24 юли 2005

Post 27 юни 2009 1:51 Orcad улавянето Проблем

Здравей скъпи всички приятели
Имам разработихме схематични, която има някои части, разделени един от друг имам предвид например съм разделен FPGA устройство до 3 отделни част: власт, контрол, данни ... Така че аз искам да ги определят като една страна, и определи отпечатък за това мога да ги свързвате togather?
Използвах част мениджър за създаване на нова група и добавя всички pices на FPGA част към групата и аз определено отпечатък за всички pices същото
Въпреки това, когато се създава netlist и монтирани, че да оформление, три FPGA pices яви като отделни части! Плаче или много тъжно
как мога да се определи, че thise три часа pices принадлежат на една страна?
Благодарение на вашите отговори: |
Обратно към началото
View user's profile
majnoon

Присъединил се: 11 Декември 2002
Публикации: 253
Подпомогнат: 26

Post 27 юни 2009 5:03 Re: Orcad улавянето Проблем

Това се обяснява по-подробно в OrCAD помогне. Можете да присвоите пакет атрибут към всяка част.

M
Обратно към началото
View user's profile
kender

Присъединил се: 19 юни 2005
Подпомогнат: 78
Местоположение: Станфорд, SF Bay полуостров, Калифорния, Земя, Слънчева система, Млечния път

Post 27 юни 2009 22:20 Re: Orcad улавянето Проблем

Когато сте създали библиотеката пакет за вашата FPGA, ти направи няколко части вътре в самата опаковка. Вероятно, те бяха наречени U? A, U? Б, U? C и др Когато поставите страна, получавате "Място Част" диалога. На дъното на този диалог е рамката, наречен "Опаковка". Вие трябва да изберете всяка страна (A, B, C, и т.н.; един по един път) и ги поставете. Ако получите designators U1A, U2B, U3C, вместо U1A, U1B, U1C, просто редактирайте числената части на designators в схематични.

Надявам се това да помогне. Надявам се, аз разбрах въпроса си правилно.

BTW, тук добър ресурс за OrCAD: http://tech.groups.yahoo.com/group/OrCADexchange

- Ник
Обратно към началото
View user's profile
fallingrain_83

Присъединил се: 24 юли 2005

Post 28 юни 2009 21:19 Re: Orcad улавянето Проблем

Здравейте и благодаря за Вашия отговор
Не можех да си намеря нещо свързано с това как се отделни части да бъде в помощ pacjage документи, но има и някои обяснения за това
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря настойнически за това? откакто съм проучван ttutorial поток и ръководство за потребителя на Orcad улавяне!
Аз съм с версия 16,2
благодарности

Добавени след 53 минути:

Благодаря, момчета мога да решим, че
Много щастлив
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> ПХБ Routing & Схематична Оформление софтуер & Симулация -> Orcad улавянето Проблем
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS