Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Contolled -10V, изисквани

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Аналогов Верига дизайн -> Contolled -10V, изисквани
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
waqas_here

Присъединил се: 20 януари, 2008

Post 24 юни 2009 19:42 Re: Contolled -10V, изисквани

Ей Имам заклещен проблем. Имам нужда да се намесвам система с АД. Имам аналогов модул за "АД, която изход 0-10V DC. Но аз нужда отрицателно напрежение на изхода. т.е., когато сложих 3volts конвертора трябва да отричам, че до 3Volts. Plz сочат ме IC или някоя верига за това.

Thnx в очакване

Добавен след 2 минути:

Едно от решенията е да се използва обърнат усилвател с печалба 1. Всеки един има алтернативно решение PLZ
Обратно към началото
View user's profile
strennor

Присъединил се: 09 Декември 2003
Подпомогнат: 14

Post 26 юни 2009 6:27 Contolled -10V, изисквани

Отговаря помпа напрежението inverter?

Добавени са след 1 минута:

Мисля, че там са продукти и appnotes за такси помпа устройства
но аз не съм сигурен кой е доставчикът Тъжен
Може би Максим?
Обратно към началото
View user's profile
AdrianN

Присъединил се: 28 юни 2009
Подпомогнат: 3

Post 28 юни 2009 6:13 Contolled -10V, изисквани

Както аз разбирам това, може да има положителен 10V доставка и бихте искали да генерира отрицателен доставка, нали?

Както strennor каза, заръчай помпа устройства или включен кондензатор преобразуватели. Ето един линк:
http://www.analog.com/en/power-management/switched-capacitor-converters/products/index.html

Ако това не е това, което ви трябва, публикувате схематични, или обясни какво е това, че трябва да се дизайн.
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Аналогов Верига дизайн -> Contolled -10V, изисквани
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS