Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

схема за използване на SIM548Z модул в реално време за проследяване

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Hardware и електроника Професионален дизайн -> схема за използване на SIM548Z модул в реално време за проследяване
Автор Съобщение
Pagal

Post 23-ти юни 2009 9:36

sim548z

Здравейте всички,

Аз съм се опитва да направи GPS GPRS базирани в реално време устройство за проследяване. Но аз не притежават предишен опит в тази област да се нуждаете от някои насоки.

Искам да използвам SIM548Z модул за тази цел. Ако е възможно, моля предоставят схема схема и код (най-команди) за тази молба. Или всички полезни връзки, които ми помогне да разберем по-добре областта.

С най-добри пожелания,
Pagal
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 23-ти юни 2009 9:36

Реклами

Върнете се в началото
pisoiu

Подпомогнат: 24

Post 28-ми юни 2009 11:39

схема за използване на SIM548Z модул в реално време за проследяване

Здрасти,
Можете да използвате схеми от оценката борда като отправна точка. Той ще бъде много трудно за вас, ако не разполагат с опит, както и схемите и кода точно за целта ви ще бъде много трудно да се намерят. Като цяло, те са собственост схеми и код.

/ pisoiu
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Hardware и електроника Професионален дизайн -> схема за използване на SIM548Z модул в реално време за проследяване
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа
Подобни теми:
Voltage проследяване на верига (1)
Voltage проследяване на веригата (2)
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ЧОВЕКА CIRCUIT (4)
Имам нужда схема за проект на система за проследяване на превозни средства (6)
LDR основава светлина верига за проследяване на движещи моторно спешно (2)
Някой има GSM модул верига? (13)
Защита от късо съединение Модул (2)
SiM508 модул верига позоваване необходими? (1)
Писта за STIM (смарт интерфейс датчиците модул) (1)
едно реално ядрото (5)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема