| Автор | Съобщение |
|---|
nr4bt
| 22-ри юни 2009 23:57 микроконтролера 8952 | | |
|
| | Здравейте, аз съм нов потребител и Newbie за микроконтролери, аз имам някои уроци в моя университет за микроконтролери. Ние само работил с 8051 и направихме някои програми с събрание не по-големи неща, но и този проблем започва с това. Искам да направя моя собствена прост 4 бутона, свързани с USB клавиатура, но не мога да намеря никакви познания за това. Сигурен съм, че има много неща за него там, но аз не знам откъде да започна. Опитах се да го търси, но вие знаете, че изглежда изключително трудно да се търси нещо, без да знаеш нещо. Моят университет е най-вече за софтуерно инженерство, а не хардуер. Но аз се интересувам от микроконтролери и вземане на моя собствен животни звук невероятно за мен. Ако някой може да помогне за това, щях да бъда толкова щастлив и одобрява това .. Благодаря много |
|
| Върнете се в началото | |
 |
mfarooq1
| 23-ти юни 2009 13:20 свързване на клавиатура микроконтролера | | |
|
| Здрасти Какво да правим с проектиране с USB с 4 бутона. моля, обяснете. За свързване на 4 от 4 основни подложка с MCU. U трябва да се разделят на редове и колони. свързване на редове и колони едно гризане на другите хапане. Напиши сканираща програма за идентифициране на ред или колона на натискане на клавиш. също да използвате клавиша debounce функция в Ур код. или ако ф жаргон напишете ПРОГРАМА за сканиране на ключови тампон след това да използвате клавиша и контролер тампон, че си номер е 922. или търсене на мрежа за ключови Актуално контролер. Просто свържете да Ур контролер. |
|
 |
nr4bt
| 23-ти юни 2009 15:55 8952 миКроКонтролера проекти | | |
|
| | хмм искам да направя една част от клавиатурата, нещо като посока клавишите .. , но не точно посока ключове, някои конкретни бутони. все пак благодаря за отговор, но мисля, че не можах да разбера някои отчасти се дължи на малкото ми познания за микроконтролера .. Първият въпрос е кои MCU аз трябва да използвате? и може да ви бъде по-конкретен за реда и colums? или трябва да търся в мрежата за него? какво прави той? написването на програмата не би било толкова трудно за мен, аз предполагам, трудната част е елементи, които аз трябва да използват .. Аз съм толкова unknowledge за продукти .. Както казах ние само го няколко програми с 8051, но не големи .. ние не пълен дизайн схема с програмата на всички .. Надявам се да си обясни много добре |
|
 |
Mező
Регистриран на: 16-ти юли, 2007 Мнения: 82 Подпомогнат: 4 Местоположение: Египет
| 25-ти Юни, 2009 19:37 клавиатура микроконтролера | | |
|
| добре, nr4bt
Ползвал съм на 8952 Atmel микроконтролера в моя проект. Направих микрофон за контрол на LCD и клавиатурата. Ако искате програмата я имам. първо ще трябва да купя горелка за микрофон. Ако възнамерявате да използвате микрофона ATMEL. Дайте ми отговор. |
|
 |
Google AdSense

| 25-ти Юни, 2009 19:37 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
nr4bt
| 28-ми юни 2009 3:01 ATMEL 8952 микроконтролера | | |
|
| | ОК аз съм просто едно малко объркана, ти си клавиатурата с 8952 микроконтролера? |
|
 |