Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Обикновено клавиатура с микроконтролера

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Микроконтролери -> прост клавиатура с микроконтролера
Автор Съобщение
nr4bt

Post 22-ри юни 2009 23:57

микроконтролера 8952

Здравейте, аз съм нов потребител и Newbie за микроконтролери, аз имам някои уроци в моя университет за микроконтролери. Ние само работил с 8051 и направихме някои програми с събрание не по-големи неща, но и този проблем започва с това. Искам да направя моя собствена прост 4 бутона, свързани с USB клавиатура, но не мога да намеря никакви познания за това. Сигурен съм, че има много неща за него там, но аз не знам откъде да започна. Опитах се да го търси, но вие знаете, че изглежда изключително трудно да се търси нещо, без да знаеш нещо. Моят университет е най-вече за софтуерно инженерство, а не хардуер. Но аз се интересувам от микроконтролери и вземане на моя собствен животни звук невероятно за мен. Ако някой може да помогне за това, щях да бъда толкова щастлив и одобрява това .. Благодаря много
Върнете се в началото
mfarooq1

Подпомогнат: 4

Post 23-ти юни 2009 13:20

свързване на клавиатура микроконтролера

Здрасти
Какво да правим с проектиране с USB с 4 бутона. моля, обяснете.
За свързване на 4 от 4 основни подложка с MCU. U трябва да се разделят на редове и колони. свързване на редове и колони едно гризане на другите хапане.
Напиши сканираща програма за идентифициране на ред или колона на натискане на клавиш. също да използвате клавиша debounce функция в Ур код.
или ако ф жаргон напишете ПРОГРАМА за сканиране на ключови тампон след това да използвате клавиша и контролер тампон, че си номер е 922. или търсене на мрежа за ключови Актуално контролер.
Просто свържете да Ур контролер.
Върнете се в началото
nr4bt

Post 23-ти юни 2009 15:55

8952 миКроКонтролера проекти

хмм искам да направя една част от клавиатурата, нещо като посока клавишите .. , но не точно посока ключове, някои конкретни бутони. все пак благодаря за отговор, но мисля, че не можах да разбера някои отчасти се дължи на малкото ми познания за микроконтролера .. Първият въпрос е кои MCU аз трябва да използвате? и може да ви бъде по-конкретен за реда и colums? или трябва да търся в мрежата за него? какво прави той? написването на програмата не би било толкова трудно за мен, аз предполагам, трудната част е елементи, които аз трябва да използват .. Аз съм толкова unknowledge за продукти .. Както казах ние само го няколко програми с 8051, но не големи .. ние не пълен дизайн схема с програмата на всички .. Надявам се да си обясни много добре
Върнете се в началото
Mező

Подпомогнат: 4

Post 25-ти Юни, 2009 19:37

клавиатура микроконтролера

добре, nr4bt

Ползвал съм на 8952 Atmel микроконтролера в моя проект. Направих микрофон за контрол на LCD и клавиатурата.
Ако искате програмата я имам. първо ще трябва да купя горелка за микрофон. Ако възнамерявате да използвате микрофона ATMEL. Дайте ми отговор.
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 25-ти Юни, 2009 19:37

Реклами

Върнете се в началото
nr4bt

Post 28-ми юни 2009 3:01

ATMEL 8952 микроконтролера

ОК аз съм просто едно малко объркана, ти си клавиатурата с 8952 микроконтролера?
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Микроконтролери -> прост клавиатура с микроконтролера
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 2 Часа
Подобни теми:
Интерфейс клавиатурата, за да микроконтролера (13)
Как да се клавиатурата, за да interpacing да Microcontroller MCS-51? (2)
PC клавиатура сериен порт PIC микроконтролера възможно ли е? (1)
интерфейс USB клавиатура, за да 16f877A микроконтролера (9)
помогне да се избира микроконтролера да се намесвам PC клавиатура & (4)
Интерфейс USB базирани клавиатура с Microcontroller 8051 (4)
Интерфейс ASCII клавиатура с 8051 микроконтролера съвет (2)
Обикновено микроконтролера разбира projct необходими? (6)
Търся прост GSM модем Microcontroller дизайн (1)
исках просто микроконтролера базирани инженерингов проект (5)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема